Huis > H > Hoe Lang Moet Je Iphone De Eerste Keer Opladen?

Hoe lang moet je iPhone de eerste keer opladen?

Wanneer je je device weer tevoorschijn haalt, kan het zijn dat de batterij zo goed als leeg is (afhankelijk van hoelang je het device niet hebt gebruikt). In dat geval moet je de batterij eerst zo'n twintig minuten opladen met de originele adapter voordat je je device weer kunt gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Welke autolader voor iPhone?

Met de USB-C-autolader van mophie kun je snel en efficiënt je iPhone, iPad of AirPods opladen. Met deze autolader, die strak is vormgegeven en van premiumkwaliteit geanodiseerd aluminium is, kun je onderweg veilig je iPhone of iPad opladen. Waarom geen oplader meer bij iPhone? Maar ook: zonder de lader is het doosje kleiner en passen er meer smartphones tegelijk in een vliegtuig. Lagere transportkosten dus. Voor de mensen die wél echt een nieuwe lader nodig hebben, is de prijs van de meeste opladers wel verlaagd.

Wat zijn EarPods met Lightning-connector?

EarPods met Lightning-connector zijn de oordopjes van Apple die via de Lightning-connector op een iPhone, iPad of iPod touch worden aangesloten. Ze werden voor het eerst geïntroduceerd met de iPhone 7 en 7 Plus in 2016. De oordopjes hebben een ingebouwde afstandsbediening en microfoon, en gebruiken Apple's H1-chip voor betere connectiviteit en batterijduur. Dienovereenkomstig, wat is een lightning-kabel? Een lightning-kabel is een kabel die wordt gebruikt om een apparaat met een Lightning-connector aan te sluiten op een ander apparaat, meestal een computer.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Wat zit er in de doos van iPhone 13 Pro Max?

De verpakking bevat een USB‑C-naar-Lightning-kabel voor snelladen, die compatibel is met USB-C-lichtnetadapters en computerpoorten. We raden je aan om je eigen lichtnetadapters en koptelefoon te gebruiken die compatibel zijn met deze iPhone-modellen. Daarvan, wat is verschil tussen iphone 12 en 13? Het grootste verschil tussen de iPhone 12 en 13 wordt op cameragebied gemaakt. Beide iPhones hebben hetzelfde formaat camera-eiland, maar bij de iPhone 13 zijn de camera's diagonaal geplaatst. Dit levert meer ruimte op voor grotere camera's met grotere en snellere camerasensoren.

Waar wordt de iPhone geproduceerd?

Bijna alle iPhones worden gemaakt in China. Apple wil meer iPhones laten maken door zijn leveranciers dan vorig jaar. De techreus vroeg zijn leveranciers om zo'n 80 miljoen iPhones te maken in het eerste half jaar, meldt de Japanse krant Nikkei Asian Review. Trouwens, waar komen de grondstoffen van apple vandaan? De grondstoffen voor Apple producten komen uit de hele wereld. Het bedrijf betrekt materialen van leveranciers uit de Verenigde Staten, Europa, Azië en Afrika. Apple is een van de grootste verbruikers van mineralen ter wereld, en het bedrijf doet er alles aan om het materiaal op verantwoorde wijze in te kopen.

Trouwens, welke materialen zitten er in een iphone?

Een iPhone bevat verschillende sensoren, waaronder een gyroscoop met drie assen, een versnellingsmeter, een nabijheidssensor, een omgevingslichtsensor en een digitaal kompas. Hij bevat ook een barometer. De iPhone 6s en latere modellen bevatten een drukgevoelig aanraakscherm en een extra Taptic Engine-trilmotor. De iPhone 7 en latere modellen voegen een tweede camera aan de achterzijde toe, terwijl de iPhone 8 en iPhone X een derde toevoegen. De iPhone X bevat ook een Face ID-scanner voor gezichtsherkenning.

Door Daniela Mozie

Vergelijkbare artikelen

Wat voor simkaart in iPhone 12? :: Wat zit er in de doos van een iPhone 12?
Handige links