Huis > H > Hoe Print Screen Maken Iphone 12 Mini?

Hoe Print Screen maken iPhone 12 Mini?

Screenshot nemen met Apple iPhone 12 mini iOS 14.1

Druk op de zijknop. Druk gelijktijdig op de bovenste volumeknop en houd de twee knoppen eventjes ingedrukt om een foto van je scherm te nemen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe neem je screenshot op iPhone?

Een schermafbeelding maken op iPhone-modellen met Touch ID en een zijknop. Druk tegelijkertijd op de zijknop en de thuisknop. Laat beide knoppen snel weer los. Dus, waar vind ik mijn screenshots op iphone? Waar kan ik de screenshot terugvinden? Je zojuist gemaakte screenshot kan je terugvinden in je Foto-app van je iPhone. Als je Foto-app ingedeeld is met aparte albums, wordt de screenshot automatisch in het album 'Schermafbeelding' opgeslagen.

Hoe moet je een screenshot maken met een Samsung?

Er zijn een paar manieren om een screenshot te maken met een Samsung. De meest gebruikelijke manier is om de home- en powerknop tegelijkertijd ingedrukt te houden. De homeknop zit meestal aan de voorkant van de telefoon, en de aan/uit-knop zit meestal aan de zijkant. Een andere manier om een screenshot te maken is met de handpalm. Hiervoor plaats je je hand horizontaal over het scherm en sluit je je hand tot een vuist. Hoe maak ik een schermafbeelding in Windows 10? Om een screenshot te maken in Windows 10 drukt u op de Windows logotoets + PrtScn. Dit maakt een foto van uw hele scherm en slaat het op als een PNG-bestand in de map "Screenshots" in uw map "Afbeeldingen".

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe maak je een screenshot zonder dat iemand het ziet?

Zo maak je een screenshot zonder dat de ander het weet:

  1. Open Snapchat en laad de snaps. Belangrijk: open de snaps nog niet!
  2. Zet je telefoon op vliegtuigmodus. Sluit Snapchat niet af!
  3. Ga terug naar Snapchat en open de snap.
  4. Screenshotten maar!
  5. Haal je telefoon weer van vliegtuigmodus.
Hoe maak ik een screenshot op mijn iPhone se? Als je een Face ID iPhone hebt, moet je tegelijkertijd op de zijknop en het volume omhoog drukken om een screenshot te maken.

Hoe maak je een screenshot op gsm?

Aan/uit- en volumeknop. Het gebruik van een toetsencombinatie is de eenvoudigste manier om een screenshot te maken. Bij Samsung smartphones druk je hiervoor gelijktijdig kort de aan/uitknop, ook wel bekend als de standby knop, en de volume omlaag-knop in. Hoe maak ik een Print Screen Apple? Er zijn een paar manieren om een printscreen te maken op een Apple computer:
1. De eenvoudigste manier is om de sneltoets "Command + Shift + 3" te gebruiken. Dit maakt een screenshot van je hele scherm en slaat het op als een PNG-bestand op je bureaublad.
2. Als u slechts een deel van uw scherm wilt vastleggen, kunt u de sneltoets "Command + Shift + 4" gebruiken. Hierdoor verschijnt een dradenkruis waarmee u het gebied kunt selecteren dat u wilt vastleggen. Zodra u uw selectie hebt gemaakt, wordt de schermafbeelding opgeslagen als een PNG-bestand op uw bureaublad.
3. Als u een schermafbeelding wilt maken van uw Touch Bar (als uw Mac die heeft), kunt u de sneltoets "Command + Shift + 6" gebruiken. Dit zal een screenshot van uw Touch Bar opslaan als een PNG-bestand op uw bureaublad.
4. Als u ten slotte een schermafbeelding van uw hele scherm wilt maken en deze naar uw klembord wilt kopiƫren, zodat u deze in een andere toepassing kunt plakken, kunt u de snelkoppeling "Command + Control + Shift + 3" gebruiken. Dit kan handig zijn als u snel een screenshot wilt delen in een e-mail of chatvenster.

Hoe kan ik een schermopname maken?

Er zijn een paar manieren om een schermopname te maken. De meest gebruikelijke manier is om op de toets "Print Screen" op uw toetsenbord te drukken. Dit maakt een foto van uw scherm en kopieert deze naar uw klembord. U kunt de afbeelding dan plakken in een programma als Microsoft Paint of Photoshop.
Een andere manier om een schermopname te maken is het Knipselgereedschap. Dit is een programma dat met Windows wordt meegeleverd. Om het te gebruiken opent u het programma en klikt u op de knop "Nieuw". Selecteer vervolgens met uw muis het gedeelte van het scherm dat u wilt vastleggen. Het knipgereedschap maakt een foto van het geselecteerde gebied en kopieert deze naar uw klembord. U kunt de afbeelding dan plakken in een programma als Microsoft Paint of Photoshop.

Door Dylana Zmolek

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je de iPhone 12 helemaal uit? :: Kan je bij Leenbakker in termijnen betalen?
Handige links