Huis > H > Hoe Zet Je De Iphone 12 Helemaal Uit?

Hoe zet je de iPhone 12 helemaal uit?

iPhone met Face ID: Houd de zijknop en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt totdat je de schuifknoppen op het scherm ziet en sleep vervolgens de schuifknop 'Zet uit'. iPhone met een thuisknop: Houd de zijknop of de sluimerknop ingedrukt (afhankelijk van welk model je hebt) en sleep de schuifknop.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Mensen vragen ook: hoe zet ik mijn iphone 12 aan?

Je schakelt de iPhone 12 uit door de aan/uit-knop aan de rechterkant tegelijkertijd met één volumeknop ingedrukt te houden. Vervolgens kun je de 'zet uit'-knop naar rechts vegen om de iPhone uit te schakelen. Je schakelt de iPhone 12 vervolgens weer in door de aan/uit-knop lang ingedrukt te houden. Kan mijn iPhone niet meer uitzetten? Om je iPhone geforceerd te herstarten, houd de aan- uit knop en de homeknop tegelijkertijd ingedrukt. Houd alle knoppen ingedrukt, zelfs wanneer de schuifbalk om je telefoon uit te zetten op het scherm verschijnt. Vervolgens wordt het scherm zwart. Laat de knoppen pas los wanneer het Apple-logo tevoorschijn komt.

Hoe zet ik mijn iPhone uit zonder knop?

Er zijn een paar manieren om je iPhone uit te schakelen zonder de aan/uit-knop te gebruiken. Eén manier is om de functie AssistiveTouch te gebruiken. Ga hiervoor naar Instellingen -> Algemeen -> Toegankelijkheid -> AssistiveTouch en schakel de functie in. Zodra de functie is ingeschakeld, verschijnt er een kleine cirkel op uw scherm. Tik op deze cirkel, vervolgens op de optie "Apparaat" en vervolgens op "Scherm vergrendelen". Hierdoor wordt uw iPhone uitgeschakeld.
Een andere manier om je iPhone uit te schakelen zonder de aan/uit-knop te gebruiken is door Siri te gebruiken. Om dit te doen, activeer je Siri door de Home-knop ingedrukt te houden (of door "Hey Siri" te zeggen als je die functie hebt ingeschakeld) en vervolgens "Zet mijn iPhone uit" te zeggen. Siri zal bevestigen dat u uw iPhone wilt uitschakelen, en vervolgens zal hij uitschakelen.
Als je iPhone bijna leeg is, kun je hem ook uitschakelen door de aan/uit-knop een paar seconden ingedrukt te houden en vervolgens de schuifknop "Uitschakelen" te verschuiven. Men kan zich ook afvragen: kan iphone 13 niet uitzetten? De iPhone 13 kan niet worden uitgeschakeld in de traditionele zin. Wel kan men de iPhone 13 in "Low Power Mode" zetten door naar Instellingen > Batterij > Low Power Mode te gaan. Dit zal bepaalde functies uitschakelen en het energieverbruik verminderen totdat de iPhone 13 weer is opgeladen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Kan iPhone 12 niet resetten?

Om de iPhone X, iPhone XS, iPhone XR of een iPhone 11-, iPhone 12- of iPhone 13-model geforceerd opnieuw op te starten, voer je de volgende stappen uit: Druk kort op de volume-omhoogknop, druk kort op de volume-omlaagknop en houd vervolgens de zijknop ingedrukt. Laat de knop los wanneer het Apple logo verschijnt. Hoe krijg ik mijn iPhone weer aan? iPhone 8 of nieuwer, inclusief iPhone SE (2e generatie)

  1. Druk kort op de volume-omhoogknop.
  2. Druk kort op de volume-omlaagknop.
  3. Houd de zijknop ingedrukt tot u het Apple logo ziet.
  4. Als uw telefoon niet kan worden ingeschakeld, volgt u deze stappen om de hardware te controleren en de telefoon op te laden.

Wat als je iPhone niet meer opstart?

Druk kort op de volume-omlaagknop. Houd vervolgens de zijknop ingedrukt. iPhone 7 of iPhone 7 Plus: houd de zijknop en de volume-omlaagknop tegelijk ingedrukt. iPhone 6s of ouder, inclusief iPhone SE (1e generatie): houd de thuisknop en de zijknop of de bovenste knop tegelijk ingedrukt. Hoe ontgrendel je iPhone 12? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw iPhone 12 kunt ontgrendelen. Een manier is om je wachtwoordcode te gebruiken. Als u een viercijferige toegangscode hebt, moet u deze invoeren op uw telefoon. Als u een wachtwoord van zes cijfers hebt, moet u deze twee keer invoeren. Een andere manier om je iPhone 12 te ontgrendelen is door je vingerafdruk te gebruiken. Als je Touch ID hebt ingeschakeld, kun je gewoon je vinger op de thuisknop plaatsen en je telefoon zal ontgrendelen. Als je Face ID hebt ingeschakeld, kun je gewoon naar je telefoon kijken en wordt hij ontgrendeld.

Wat moet je doen als je telefoon niet meer uit gaat?

Er zijn een paar dingen die je kunt proberen als je telefoon niet wil uitschakelen. Probeer eerst de aan/uit-knop langer ingedrukt te houden. Als dat niet werkt, probeer dan de batterij eruit te halen en er weer in te doen. Als dat nog steeds niet werkt, kun je een harde reset proberen door de aan/uit-knop en de volume omhoog-knop tegelijkertijd ingedrukt te houden.

Door Lapointe Campea

Vergelijkbare artikelen

Hoe start je iPhone 12 opnieuw op? :: Hoe Print Screen maken iPhone 12 Mini?
Handige links