Huis > K > Kun Je Met Een Iphone 12 Douchen?

Kun je met een iPhone 12 douchen?

De iPhone 12- en iPhone 13-modellen hebben een IP68-classificatie. Daarmee zijn ze stofvrij en dompeldicht en houden ze het 30 minuten vol tot een diepte van 6 meter. Ook de iPhone 7 en nieuwer kunnen goed tegen water.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Men kan zich ook afvragen: hoe lang iphone 12 onder water?

IP67 betekent simpelweg dat je iPhone maximaal 30 minuten onder water kan blijven op een maximale diepte van 1 meter. Dienovereenkomstig, kan ik douchen met iphone 13? Is mijn iPhone 13 waterbestendig of waterdicht? Met de IP68-classificatie zijn de iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max maximaal 30 minuten waterbestendig in een waterdiepte van maximaal 6 meter.

Men kan zich ook afvragen: kan je met een iphone douchen?

Het wordt afgeraden om met een iPhone te douchen omdat het toestel daardoor beschadigd kan raken. Water en zeep kunnen in de poorten en knoppen terechtkomen en corrosie veroorzaken. Bovendien kan de hitte van een douche de interne onderdelen van de telefoon beschadigen. Kan een iPhone tegen water? Ja, een iPhone kan tegen water. De iPhone 7 en later hebben een waterbestendigheid van IP67, wat betekent dat ze tot 30 minuten lang in maximaal 1 meter water kunnen worden ondergedompeld zonder schade op te lopen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

En nog een vraag, kan de normale iphone 11 tegen water?

Is mijn iPhone 11 waterbestendig of waterdicht? Met een IP68-classificatie heeft Apple de iPhone 11 Pro en Pro Max zo ontworpen dat hij waterdicht is en maximaal 30 minuten in water kan worden ondergedompeld op een maximale diepte van 4 meter. Kan een iPhone met waterschade gemaakt worden? waterschadeiPhoneiPhonesiPhone

iPhone

Niet waterdichtWaterbestendigWaterdicht
iPhone 6SiPhone XRiPhone 12 (Mini)
iPhone 6S PlusiPhone SE 2020iPhone 12 Pro

Vervolgens, kan een iphone in de zee?

Zwemmen met iPhone

Want de waterbestendige iPhones overleven het een halfuur tot op een diepte van 1 meter. En de XS (Max) kan zelfs tot 2 meter diep. Maar doe het toch maar niet, ook niet als je alleen maar van plan bent om door het water te waden.
Hoe kun je zien of je iPhone waterschade heeft? Het duidelijkste teken dat uw iPhone waterschade heeft, is als hij nat is. Als je iPhone nat is, moet je hem onmiddellijk uitschakelen en de SIM-kaart verwijderen. Vervolgens moet u een hoesje of schermbeschermer op de iPhone verwijderen. Zodra de iPhone droog is, kunt u proberen hem aan te zetten. Als de iPhone aangaat, moet u zo snel mogelijk een back-up van uw gegevens maken, want waterschade kan leiden tot gegevensverlies. Als de iPhone niet aangaat, moet u hem naar een erkende Apple-serviceprovider brengen voor een nadere diagnose.

Dienovereenkomstig, welke mobiele telefoon is waterdicht?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat verschillende mobiele telefoons verschillende niveaus van waterdichtheid hebben. Sommige mobiele telefoons zijn ontworpen om waterdicht te zijn, terwijl andere alleen waterbestendig zijn. Waterdichte mobiele telefoons zijn meestal ontworpen voor gebruik in extreme omgevingen, terwijl waterbestendige mobiele telefoons bestand zijn tegen incidentele blootstelling aan water. Bij het kiezen van een mobiele telefoon is het belangrijk om te overwegen hoe vaak hij aan water zal worden blootgesteld en aan welk type water hij zal worden blootgesteld.

Door Ruhnke Larreta

Vergelijkbare artikelen

Kan je met de iPhone XS douchen? :: Hoe start je iPhone 12 opnieuw op?
Handige links