Huis > K > Kan Je Met De Iphone Xs Douchen?

Kan je met de iPhone XS douchen?

De iPhone XS is dankzij die IP68-certificering waterdicht. Het toestel kan dus tegen water en dat betekent dat je ermee zou kunnen zwemmen en bellen onder de douche. Ook een plons in de toiletpot of de badkuip zou de iPhone XS moeten overleven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Trouwens, kan de xr tegen water?

De iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X en iPhone XR voldoen aan bestendigheids-norm IP67 volgens IEC-standaard 60529 (tot 30 minuten en tot 1 meter diep). Spat-, water- en stof bestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Wat dit betreft, kan een iphone 7 onder water? Sinds iPhone 7 zijn de toestellen van Apple water- en stofbestendig. De nieuwste generatie iPhone modellen zijn hier beter tegen bestand dan oudere modellen zoals iPhone 8 en X.

Mensen vragen ook: hoelang kan een iphone 13 onder water?

De iPhone 13 kan maximaal 30 minuten onder water blijven op een diepte van 3 meter. Kan een iPhone 6 tegen water? Ja, de iPhone 6 is waterbestendig. Hij is echter niet waterdicht en mag niet voor langere tijd in water worden ondergedompeld. De waterbestendigheid wordt bereikt door een combinatie van het ontwerp van de telefoon en het gebruik van speciale materialen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Je kunt ook vragen kan een iphone 8 onder water?

De iPhone 8 is niet volledig waterdicht. De iPhone 8 is wél waterbestendig en dit houdt in dat het toestel wel enigszins tegen water kan. Spring er dus niet mee het zwembad in of onder de douche, want dat zal de iPhone 8 refurbished niet overleven. Daarvan, kan de iphone 7 plus tegen water? De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn officieel niet waterdicht, maar wel waterbestendig. De iPhone 7 heeft een IP67-certificering, wat betekent dat je iPhone tot maximaal een half uur overleeft op een diepte van maximaal 1 meter. Dit is getest in een laboratorium, onder gecontroleerde omstandigheden.

Men kan zich ook afvragen: is een refurbished iphone nog waterdicht?

Om toegang tot deze onderdelen te krijgen, moet de beschermende laag van het toestel worden verbroken. Dit betekent dat de meeste refurbished toestellen dus niet waterdicht zijn. Lees daarom altijd de beschrijving van een product, voordat je tot aanschaf overgaat. Hoe goed is de iPhone 11? De iPhone 11 is de nieuwste en beste smartphone van Apple. Hij beschikt over een krachtige A13 Bionic-processor, een prachtig OLED-scherm en een vernieuwd camerasysteem. Het is ook een van de duurste smartphones op de markt. Dus, hoe goed is de iPhone 11?
Kortom, de iPhone 11 is een uitstekende smartphone. Hij is snel, krachtig en heeft een geweldige camera. Het is ook een van de duurste smartphones op de markt. Als je het je kunt veroorloven, is de iPhone 11 een uitstekende keuze.

Trouwens, kan ik mijn iphone 11 draadloos opladen?

Ja, je kunt je iPhone 11 draadloos opladen. Er zijn twee manieren om dit te doen: met een draadloos oplaadpad of met een Qi-gecertificeerd oplaadhoesje.
Om je iPhone 11 draadloos op te laden met een oplaadpad, leg je je telefoon op het pad. Zorg ervoor dat de pad is aangesloten op een stroombron. Je telefoon wordt automatisch opgeladen.
Om je iPhone 11 draadloos op te laden met een Qi-gecertificeerd oplaadhoesje, sluit je eerst je telefoon aan op het hoesje. Sluit vervolgens het hoesje aan op een stroombron. Je telefoon wordt automatisch opgeladen.

Door Francine Kubic

Vergelijkbare artikelen

Kan iPhone 13 niet uitzetten? :: Kun je met een iPhone 12 douchen?
Handige links