Huis > H > Hoe Maak Ik Mijn Iphone Klaar Voor Verkoop?

Hoe maak ik mijn iPhone klaar voor verkoop?

Alle inhoud en instellingen van je iPhone wissen

Tik op 'Aan de slag', volg de instructies op het scherm en ga terug naar Instellingen > 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in'. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe kan ik een oude Apple ID verwijderen?

Zo kun je je Apple ID-account verwijderen

Ga naar de Apple-privacypagina en log in met je Apple ID. Klik op Je account verwijderen en dan op Vraag verwijdering van je account aan.
Hoe schoon ik mijn iPhone 11 op? Hierbij zes handige tips om je iPhone op te schonen.

  1. Foto's overzetten van iPhone naar pc of Mac.
  2. Foto's niet dubbel opslaan.
  3. Offline opgeslagen video's en muziek verwijderen.
  4. Check welke apps veel ruimte innemen (en verwijder ze)
  5. Cache legen browser.
  6. Web-app gebruiken van populaire apps.

Bovendien, hoe maak ik mijn cache geheugen leeg?

Er zijn een paar manieren om je cachegeheugen te wissen. Eén manier is om naar je instellingen te gaan en te zoeken naar de optie om je cache te wissen. Een andere manier is om een tool of plugin voor het wissen van de cache te gebruiken. Wat gebeurt er als je een harde reset doet? Wanneer u een harde reset uitvoert, worden alle gegevens op uw apparaat gewist en gaat u terug naar de fabrieksinstellingen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kan ik mijn chromecast resetten?

Vanaf het Chromecast-apparaat

  1. Terwijl de Chromecast is aangesloten op de tv en de voeding, houd je de knop op de achterkant van de Chromecast ingedrukt. Het ledlampje gaat geel knipperen.
  2. Als het ledlampje wit brandt, laat je de knop los. Daarna wordt de Chromecast gereset.
Bovendien, hoe doe je een harde reset iphone 11? Om de iPhone X, iPhone XS, iPhone XR of een iPhone 11-, iPhone 12- of iPhone 13-model geforceerd opnieuw op te starten, voer je de volgende stappen uit: Druk kort op de volume-omhoogknop, druk kort op de volume-omlaagknop en houd vervolgens de zijknop ingedrukt. Laat de knop los wanneer het Apple logo verschijnt.

Hoe kan ik zien of mijn iPhone is gehackt?

Een of meer van deze zaken kan een waarschuwing zijn dat iemand je telefoon heeft gehackt: De batterij van je telefoon is snel leeg. Malware en frauduleuze apps maken soms gebruik van malafide code die de neiging heeft om veel vermogen van de batterij te vragen. Je telefoon werkt abnormaal langzaam. Hoe reset je een iPad zonder Apple ID? Er zijn een paar manieren om een iPad te resetten zonder Apple ID. Eén manier is om iTunes te gebruiken op een computer waarmee de iPad in het verleden is gesynchroniseerd. Een andere manier is om de "Zoek mijn iPhone" functie te gebruiken op een ander iOS apparaat. Tot slot, als de iPad iOS 7 of hoger heeft, kunt u de functie "Alle inhoud en instellingen wissen" in de Instellingen-app gebruiken.

Wat dit betreft, wat is een activeringsslot ipad?

Een activeringsslot is een beveiligingsmaatregel die Apple in iOS 7 heeft geïmplementeerd om dieven ervan te weerhouden iOS-apparaten te stelen. De functie wordt automatisch ingeschakeld wanneer Zoek mijn iPhone is ingeschakeld. Wanneer een iPhone verloren of gestolen is, kan de eigenaar de Zoek mijn iPhone-app gebruiken om het apparaat op afstand te vergrendelen, waardoor het voor anderen niet meer te gebruiken is. Ze kunnen ook een bericht op het vergrendelingsscherm weergeven en zelfs alle gegevens op het apparaat wissen.

Door Gerrie

Vergelijkbare artikelen

Kan je iPhone 6 nog gebruiken? :: Hoe moet je iPhone 6s resetten?
Handige links