Huis > H > Hoe Lang Wordt De Iphone 7 Ondersteund?

Hoe lang wordt de iPhone 7 ondersteund?

Draait op iOS 15, laatste software-update in 2022

Dit betekent dat je de iPhone 7 volledig en veilig kan gebruiken tot september 2023. Dit zou de laatste software-update moeten zijn, want Apple ondersteunt iPhones gemiddeld 6 jaar. Met dit toestel kun je dus nog (op moment van schrijven) gewoon bijna 2 jaar vooruit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Je kunt ook vragen wat is het verschil tussen een iphone 6 en een 6s?

Het Design

De iPhone 6s is 0.2 mm hoger, 0.1 mm breder en 0.02 mm dikker. Wel is de iPhone 6s wat zwaarder met zijn 143 gram, vergeleken met de 129 gram van zijn voorganger, de iPhone 6. één van de redenen dat de iPhone 6s zwaarder is dan de iPhone 6 is dat Apple heeft gekozen voor een andere behuizing.
Wat is het verschil tussen iPhone 6s en 6 Plus? Plus-size iPhone

Het formaat van de iPhone 6S is 138,3 x 67 x 7,1 millimeter. De 6S Plus daarentegen heeft een formaat van 158,2 x 77,9 x 7,3 millimeter. In feite komt het erop neer dat de 6S Plus bijna 2 centimeter langer en 1 centimeter breder is dan de 'normale' 6S. De dikte is bij beide toestellen gelijk.

Kan een iPhone 6 scherm op een 6s?

Het antwoord is nee, een iPhone 6-scherm kan niet op een 6s. De 6s heeft een andere schermgrootte en resolutie en gebruikt een ander type LCD-technologie. Men kan zich ook afvragen: wat is de levensduur van een iphone? De levensduur van een iPhone is meestal ongeveer twee tot drie jaar. Dit kan echter variëren, afhankelijk van hoe vaak de telefoon wordt gebruikt en hoe goed hij wordt onderhouden.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Wat is de laatste update voor iPhone 6?

Op dit moment kun je vanaf de iPhone 5s en iPhone 6 updaten naar iOS 12 en vanaf de iPhone 6s updaten naar iOS 15. Bij oudere toestellen moet je rekening ermee houden dat je steeds minder apps kunt installeren. De meest recente versie is iOS 15.4.1. Welke iPhone kopen 2022? Beste koop van 2022:

  • Apple iPhone 13. Iphone met de beste prijs / kwaliteitsverhouding.
  • Apple iPhone 12 Pro Max - 128GB. Met een formaat van 6.7 inch momenteel het grootste iPhone model.
  • Apple iPhone 13 mini.
  • Apple iPhone SE 3.
  • Apple iPhone 12.

Dus, hoe reset je een iphone helemaal?

Alle inhoud en instellingen van je iPhone wissen

  1. Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in'.
  2. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'.
Wat dit betreft, wat doet een harde reset iphone? Een harde reset van een iPhone is een manier om de telefoon te dwingen opnieuw op te starten. Het wordt vaak gebruikt om problemen op te lossen als de telefoon niet goed reageert. Een harde reset wist geen gegevens op de telefoon.

En nog een vraag, hoe iphone hard reset?

Er zijn twee manieren om je iPhone hard te resetten. De eerste is om het te doen via de Instellingen app, en de tweede is om het te doen via de fysieke knoppen op je iPhone.
Als u uw iPhone hard wilt resetten via de Instellingen-app, gaat u naar het gedeelte "Algemeen" en scrolt u naar beneden naar de optie "Reset". Tik op "Alle instellingen resetten" en bevestig dat je je iPhone wilt resetten. Dit zal al je aangepaste instellingen wissen, maar niet je gegevens.
Als u uw iPhone via de fysieke knoppen wilt resetten, zorg er dan voor dat uw iPhone is uitgeschakeld. Houd de "Home" knop en de "Power" knop tegelijkertijd ingedrukt. Blijf deze knoppen ingedrukt houden totdat je het Apple logo ziet verschijnen. Zodra u het Apple logo ziet, laat u de knoppen los en zal uw iPhone zichzelf resetten.

Door Way Billips

Vergelijkbare artikelen

Hoe groot is een iPhone s6? :: Kan je iPhone 6 nog gebruiken?
Handige links