Huis > H > Hoe Groot Is Een Iphone S6?

Hoe groot is een iPhone s6?

SpecificatieiPhone 6s
SchermBeelddiagonaal van 4,7-inch (12 cm), resolutie van 1334 bij 750 pixels. Scherm gebruikt een multitouch-touchscreentechnologie. Met 326 ppi. Scherm gebruikt de "Retina HD"-technologie van Apple.
Grootte138,3 × 67,1 × 7,1 mm
Gewicht143 gram
Geheugen2 GB RAM

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Je kunt ook vragen welke iphone is even groot als de 6s?

De iPhone 6S en de iPhone 8 hebben hetzelfde type en formaat beeldscherm: een 4.7 inch Retina LCD-display. De resolutie en het aantal pixels per inch is gelijk. Hierdoor heb je op beide beeldschermen dezelfde duidelijke weergave. Wel heeft de iPhone 8 iets wat de iPhone 6S niet heeft: True Tone. Dit in overweging nemend, is de iphone 6s net zo groot als de 7? De iPhone 6S is voorzien van een niet-verwijderbare 1715 mAh accu. Alhoewel de iPhone 7 even groot is en 5 gram minder weegt, is de accu met 1960 mAh iets groter. In combinatie met de energiezuinigere processor moet de iPhone 7 daarom 2 uur langer meegaan dan zijn voorganger, zo zegt Apple.

Dienovereenkomstig, welke iphones zijn even groot?

De iPhone 6, 6s en 7 hebben allemaal dezelfde schermgrootte. De iPhone 6 Plus, 6s Plus en 7 Plus hebben allemaal dezelfde schermgrootte. De iPhone 8, 8 Plus en X hebben allemaal dezelfde schermgrootte. Hoe lang is een iPhone 6 in cm? De iPhone 6 is 13,8 cm lang.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Welke iPhone wordt nog ondersteund?

iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max (releasedatum: 20 september 2019) iPhone SE 2020 (releasedatum: ) iPhone 12 / 12 mini / 12 Pro / 12 Pro Max (releasedatum: 16 oktober 2020) iPhone 13 / 13 mini / 13 Pro / 13 Pro Max (releasedatum: 24 september 2021) Mensen vragen ook: is de iphone 8 net zo groot als de 7? Deze telefoons hebben beide het klassieke iPhone-design met schermranden en een homeknop. Ook qua afmetingen zijn ze gelijk. Een groot verschil tussen de iPhone 7 en iPhone 8 is dat de nieuwste een glazen achterkant heeft. Dit geeft de iPhone 8 een bijzonder strakke look.

Is iPhone se even groot als iPhone 8?

Leg je de iPhone SE 2020 en iPhone 8 naast elkaar, dan zie je eigenlijk geen verschillen. Beide telefoons zijn even groot, hebben een 4,7-inch lcd-display, een thuisknop met Touch ID en een behuizing van glas en aluminium. Je kunt ook vragen wat is beter iphone 6 of 7? Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag omdat het van een aantal factoren afhangt. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan de iPhone 6 omdat die kleiner en lichter is, terwijl anderen de voorkeur geven aan de iPhone 7 omdat die een betere camera en meer opslagmogelijkheden heeft. Uiteindelijk komt het neer op persoonlijke voorkeur en welke functies voor het individu het belangrijkst zijn.

Wat is het verschil tussen de iPhone 6 en 6s?

De iPhone 6 en 6s zijn vrijwel identieke toestellen, waarbij de 6s het nieuwere model is. De 6s is iets dikker en zwaarder dan de 6, en heeft een sterkere aluminium behuizing. Hij heeft ook een betere camera aan de achterkant, met 12 megapixels vergeleken met 8 megapixels op de 6. De 6s heeft ook een snellere processor en twee keer zoveel RAM als de 6. Ten slotte beschikt de 6s over 3D Touch, een drukgevoelige displaytechnologie die nieuwe gebaren en snelkoppelingen mogelijk maakt.

Door Sajovich

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel inch is de iPhone 6s plus? :: Hoe lang wordt de iPhone 7 ondersteund?
Handige links