Huis > W > Wat Kun Je Allemaal Met Een Iphone 7?

Wat kun je allemaal met een iPhone 7?

iPhone 7: de 6 belangrijkste aanpassingen en functies

  1. Stof- en waterbestendig.
  2. Minder prominente antennestrepen en iets lichter.
  3. Grotere cameralens met extra sensor voor mooiere foto's.
  4. Homeknop met Taptic Engine.
  5. Traditionele koptelefoonaansluiting is verdwenen.
  6. Betere accuduur dankzij A10-chip.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Trouwens, welke iphone wordt nog ondersteund?

iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max (releasedatum: 20 september 2019) iPhone SE 2020 (releasedatum: ) iPhone 12 / 12 mini / 12 Pro / 12 Pro Max (releasedatum: 16 oktober 2020) iPhone 13 / 13 mini / 13 Pro / 13 Pro Max (releasedatum: 24 september 2021) Welke iOS heeft een iPhone 7?

DeviceIntroductieMax iOS
iPhone 7 / iPhone 7 Plus201615
iPhone SE
iPhone 6s / iPhone 6s Plus2015
iPhone 6 / iPhone 6 Plus201412

Mensen vragen ook: hoelang kan iphone 8 nog updaten?

Het antwoord op deze vraag hangt af van de specifieke update waar je het over hebt. Als je het bijvoorbeeld hebt over de meest recente iOS-update, dan is het meestal aan te raden om je iPhone 8 zo snel mogelijk bij te werken naar de nieuwste versie. Heb je het echter over een kleinere update, zoals een beveiligingsupdate, dan is het meestal niet nodig om je iPhone 8 onmiddellijk bij te werken en kun je een paar dagen of zelfs een week wachten voordat je de update installeert. Dus, hoe lang kan een iphone mee? De gemiddelde levensduur van een iPhone is ongeveer vier jaar. Dit getal is echter slechts een gemiddelde en houdt geen rekening met factoren zoals hoe vaak de telefoon wordt gebruikt, hoe goed hij wordt onderhouden en welk type telefoon het is. Zo zal een iPhone die voortdurend wordt gebruikt en niet goed wordt onderhouden waarschijnlijk korter meegaan dan een iPhone die slechts af en toe wordt gebruikt en goed wordt onderhouden.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Wat is een iPhone 7p?

De iPhone 7 Plus is met zijn afmetingen van 158.2 x 77.9 x 7.3 mm langer, breder én iets dikker. Voor de rest zijn beide toestellen identiek aan de voorkant. Op de achterkant valt één punt direct op: de tweede camera van de iPhone 7 Plus. Op de camera na is ook de achterkant identiek. En nog een vraag, wat is het verschil tussen een iphone 7 en 8? Een groot verschil tussen de iPhone 7 en iPhone 8 is dat de nieuwste een glazen achterkant heeft. Dit geeft de iPhone 8 een bijzonder strakke look. Ook kun je 'm daardoor draadloos opladen. Dit kan de iPhone 7 met zijn metalen achterkant niet.

Je kunt ook vragen wat is het verschil tussen de iphone 7 en 7 plus?

Het grootste verschil tussen beide modellen zit in het werkgeheugen van de iPhone 7 (Plus). In plaats van 2GB aan werkgeheugen (iPhone 7) beschikt de Plus-variant over 3GB aan werkgeheugen. Dat verschil zal zeker en vast merkbaar zijn naarmate het toestel vaker wordt gebruikt. Hoe lang wordt iPhone 12 nog ondersteund? iPhone 12 wordt vanaf de releasedatum vier jaar lang ondersteund met iOS-updates en beveiligingspatches.

Hoe lang wordt een iPhone ondersteund?

Apple biedt ondersteuning voor iPhones voor een periode van vijf jaar vanaf de datum waarop de telefoon is uitgebracht. Deze ondersteuning omvat regelmatige software-updates en toegang tot klantenondersteuning. Na vijf jaar kan Apple naar eigen goeddunken software-updates blijven aanbieden voor oudere iPhone-modellen.

Door Kirstyn Passini

Vergelijkbare artikelen

Kan iPhone 6 iOS 13? :: Kan niet meer bellen met iPhone 12?
Handige links