Huis > K > Kan Niet Meer Bellen Met Iphone 12?

Kan niet meer bellen met iPhone 12?

Controleer de instellingen van de iPhone

  • Schakel de vliegtuigmodus in en uit.
  • Zie Niet storen.
  • Kijk of u bepaalde telefoonnummers hebt geblokkeerd.
  • Controleer of het doorschakelen van oproepen is ingeschakeld.
  • Controleer of Houd onbekende bellers stil is ingeschakeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe Netwerkdetectie inschakelen Windows 10?

Informatie over netwerkdetectie

  1. Tik of klik om Geavanceerde instellingen voor delen te openen.
  2. Tik of klik op de dubbele punthaken. om het huidige netwerkprofiel uit te vouwen.
  3. Tik of klik op Netwerkdetectie inschakelen of Netwerkdetectie uitschakelen en klik op Wijzigingen opslaan.
Kan geen beschikbare netwerken vinden? Zorg ervoor dat de vliegtuigmodus is uitgeschakeld . Probeer eerder opgeslagen wifi-netwerken te verwijderen , zoek en maak opnieuw verbinding. Probeer een tijdelijk netwerk op te zetten met een mobiele telefoon, een ander apparaat (met de hotspotfunctie) of een draadloze router.

Hoe netwerkverbinding maken?

Om een netwerkverbinding tot stand te brengen, moet u een netwerkinterfacekaart (NIC) op uw computer hebben geïnstalleerd. De NIC is verantwoordelijk voor het verbinden van uw computer met het netwerk. Zodra de NIC is geïnstalleerd, moet u uw netwerkinstellingen configureren. De belangrijkste instelling is het IP-adres. Het IP-adres is verantwoordelijk voor de unieke identificatie van uw computer in het netwerk. Waarom heb ik geen service in het buitenland? Er zijn een paar redenen waarom u in het buitenland geen bereik hebt. De eerste reden is dat uw telefoon misschien niet is ingesteld voor internationale service. Om te controleren of uw telefoon is ingesteld voor internationale service, moet u contact opnemen met uw provider. De tweede reden is dat je je in een gebied met beperkte of geen dekking bevindt. Om de dekking in uw gebied te controleren, moet u de dekkingskaart van uw provider raadplegen. De derde reden is dat u technische problemen ondervindt. Als je moeite hebt om verbinding te maken met een netwerk, moet je proberen je telefoon opnieuw op te starten of je netwerkinstellingen te resetten.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat moet je doen als je geen service hebt in het buitenland?

Gelukkig heb je ook bij Android de mogelijkheid om een ander netwerk te selecteren. Dit doe je via: Instellingen - Mobiele gegevens - Netwerkoperators. Hier zet je de instelling op Handmatig zodat hij begint te zoeken naar andere netwerken. Vervolgens, waarom heb ik geen bereik in het buitenland? Bij Android telefoons kan het gebeuren dat niet vanzelf verbinding wordt gemaakt met een buitenlands netwerk. Dat hangt af van je aanbieder en het toestel. Soms moet je zelf een zogenoemde VPN-verbinding toevoegen. Kijk op de website van je provider en zoek op 'toestelhulp'.

Je kunt ook vragen kun je bellen zonder bereik?

Bellen via wifi betekent dat je gebruik maakt van een wifi netwerk om verbinding te maken, in plaats van het 2G, 3G of 4G netwerk. Handig wanneer je binnenshuis geen mobiel bereik hebt. Bijvoorbeeld in goed geïsoleerde huizen. Wifi bellen zorgt dan voor betere bereikbaarheid en een stabielere verbinding. Wat te doen bij slechte gsm ontvangst? Er zijn een paar dingen die u kunt doen om de ontvangst van uw mobiele telefoon te verbeteren:
1. Zoek uit waar de dichtstbijzijnde gsm-mast zich bevindt en probeer je in de buurt daarvan te plaatsen.
2. Als je in een gebouw bent, probeer dan naar een hogere verdieping te gaan waar er minder storing is door muren en andere obstakels.
3. Vermijd het gebruik van uw mobiele telefoon in gebieden met veel metaal of beton, omdat deze materialen de signalen kunnen blokkeren.
4. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen een signaalversterker voor mobiele telefoons te gebruiken.

Hoe lang duurt herstelmodus iPhone?

De herstelmodus is een laatste poging om uw iPhone te herstellen. Het wordt gebruikt wanneer u uw iPhone niet kunt bijwerken of herstellen met iTunes. Wanneer je je iPhone in herstelmodus zet, probeert iTunes de iOS-software opnieuw te installeren. Het proces kan tot een uur duren.

Door Walburga

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je allemaal met een iPhone 7? :: Kan iPhone 7 niet activeren?
Handige links