Huis > W > Waarom Is Mijn Iphone Zo Warm?

Waarom is mijn iPhone zo warm?

Dat is gewoon normaal, vooral wanneer je toestel intensief gebruikt. Dit is het geval wanneer je bijvoorbeeld een 3D spelletje laat draaien, HD video's afspeelt, processor-intensief apps gebruikt, GSP gebruikt (vooral op oudere toestellen), tijdens het opladen van je batterij (vooral als je iPhone blijft gebruiken).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Men kan zich ook afvragen: is het erg als je telefoon warm wordt?

Als je je telefoon een tijdlang intensief gebruikt, bijvoorbeeld om veeleisende games te spelen, of het is buiten erg warm, dan is het niet abnormaal dat je telefoon ook warmer aanvoelt. Waarom wordt iPhone warm tijdens opladen? Wanneer je je device oplaadt als het in een hoesje zit, kan dit extra warmte genereren. Dit heeft een negatief effect op de batterijcapaciteit. Als je device warm wordt tijdens het opladen, kun je het beter eerst uit het hoesje halen.

Waarom wordt je telefoon warm tijdens opladen?

De warmte die vrijkomt tijdens het opladen komt door de elektrische stroom die door de telefoon gaat. De warmte is een gevolg van het feit dat de batterij van de telefoon de chemische energie omzet in elektrische energie. De warmte is ook het gevolg van de weerstand van de interne componenten van de telefoon tegen de stroom. Wanneer de telefoon op de oplader wordt aangesloten, begint de batterij op te laden en worden de interne onderdelen van de telefoon warm. De hitte is het gevolg van de elektrische stroom die door de telefoon gaat en de weerstand van de interne onderdelen van de telefoon tegen de stroom. De warmte is ook het gevolg van het feit dat de batterij van de telefoon de chemische energie omzet in elektrische energie. Je kunt ook vragen hoe koel je je iphone af? U kunt uw iPhone afkoelen door de Vliegtuigmodus in te schakelen in de Instellingen-app. Hierdoor worden de mobiele radio en wifi uitgeschakeld, waardoor de batterij langer meegaat en de telefoon niet oververhit raakt. U kunt uw iPhone ook op een koele, droge plaats leggen om hem te helpen afkoelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Bovendien, kun je met je iphone temperatuur meten?

Thermometer is een nieuwe iPhone-applicatie van een Nederlandse ontwikkelaar. De applicatie toont de actuele temperatuur op je huidige locatie. De Nederlandse ontwikkelaar Nicolas Koenig heeft z'n eerste applicatie in de App Store staan. Waarom wordt iPhone 12 warm? Uw apparaat kan warm worden

Wanneer u gegevens terugzet vanaf een reservekopie. Wanneer u uw apparaat draadloos oplaadt. Als u grafisch veeleisende apps of processorintensieve apps, games of augmented-reality-apps of -voorzieningen gebruikt. Als u videomateriaal van hoge kwaliteit streamt.

Bovendien, hoeveel warmte kan een iphone hebben?

Een iPhone is ontworpen voor temperaturen tussen de 0 en 35 graden Celsius. In een auto loopt de temperatuur nu vaak zelfs op tot boven de 45 graden, dus neem je iPhone altijd mee en laat hem zeker niet in de auto liggen. Trouwens, wat moet je doen als je telefoon heet wordt? Als uw telefoon heet wordt, kunt u een paar dingen doen:
Probeer eerst vast te stellen waardoor de telefoon heet wordt. Als je hem veel gebruikt of in een warme omgeving staat, kan dat de oorzaak zijn.
Als de telefoon heet aanvoelt, kunt u hem het beste uit uw zak halen of uit een andere behuizing.
-Als de telefoon aanstaat, probeer dan alle apps die u gebruikt af te sluiten. U kunt ook proberen de telefoon voor korte tijd uit te schakelen.
Als de telefoon heet blijft, kunt u het beste contact opnemen met uw provider of de fabrikant van de telefoon om te zien of zij aanbevelingen hebben.

Dit in overweging nemend, hoe kan het dat je telefoon oververhit raakt?

Er zijn een paar manieren waarop uw telefoon oververhit kan raken. De meest voorkomende manier is door hem te lang in direct zonlicht te laten liggen. Een andere manier is door hem lange tijd te gebruiken zonder een pauze te nemen. Ook het gebruik van je telefoon tijdens het opladen kan leiden tot oververhitting.

Door Golightly

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn telefoon laten afkoelen? :: Hoe verwijder ik cookies op mijn iPhone?
Handige links