Huis > I > Is De Iphone 8 Nog Goed?

Is de iPhone 8 nog goed?

Conclusie iPhone 8 in 2021 review

Wanneer je niet per se het nieuwste van het nieuwste zoekt en wil checken of de iPhone iets voor jou is, doe je met de iPhone 8 een relatief betaalbare aankoop. De tijd begint langzamerhand wel te dringen, want het staat zo goed als vast dat de software-ondersteuning in 2022 stopt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dienovereenkomstig, welke iphone komt er na de 8?

ModelAangekondigdSamenvouwenUit de verkoop*
iPhone 6s / 6s Plus9 september 201512 september 2018
iPhone SE12 september 2018
iPhone 7 / 7 Plus7 september 201610 september 2019
iPhone 8 / 8 Plus12 september 2017
Bovendien, welke iphone refurbished kopen 2022? Conclusie. De iPhone X is zéker nog het overwegen waard in 2022. Het toestel is snel en beschikt daarnaast over alle functionaliteiten die hedendaagse smartphones moeten hebben.

Welke iPhone wordt niet meer geupdate?

De iPhone 4s wordt niet langer bijgewerkt. Mensen vragen ook: hoe lang ondersteunt apple oude iphones nog? Vanaf september 2019 levert Apple nog twee jaar lang software-updates en beveiligingspatches voor de iPhone 6s en 6s Plus. Daarna krijgen die specifieke iPhone-modellen geen enkele vorm van ondersteuning meer van Apple.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Is iPhone 8 nog goed in 2021?

Eind september 2021 kun je de iPhone 8 updaten naar iOS 15. Twee jaar later, in september 2023, krijgt het toestel vermoedelijk de laatste software-update naar iOS 17. Tot en met september 2024 kun je dan vooruit met de meest recente functies. En met de iPhone 8 refurbished van Forza nog op een voordelige manier ook! Dus, wat is een iphone 8 nog waard? Omdat dit model vrij recent is uitgekomen, ontvang je een behoorlijk bedrag wanneer je besluit deze te verkopen. Dit hangt natuurlijk samen met de staat waarin je iPhone 8 verkeert. Zo ontvang je voor een complete, zo goed als nieuwe iPhone 8 met een opslagcapaciteit van 256 GB toch al snel €560.

Je kunt ook vragen welke iphone is beter 7 of 8?

Beide iPhones hebben een strak ontwerp, een goed scherm en prima camera's. Ook zijn ze snel in gebruik. Onderaan de streep is de iPhone 8 wel duidelijk de betere telefoon, ten opzichte van de iPhone 7. Zo is de iPhone 8 nóg sneller in gebruik en maakt hij mooiere portretfoto's. Wat dit betreft, is de iphone 8 net zo groot als de 6? De iPhone 8 is iets groter dan de iPhone 6 wat betreft hoogte, breedte en diepte. De iPhone 8 is ook zwaarder dan de iPhone 6.

Welke iPhone is de nieuwste?

Apple heeft op 20 september 2019 de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max uitgebracht. De iPhone 11 is het nieuwste model van de iPhone.

Door Bambie

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je iPhone niet meer aan gaat? :: Welke iPhone is beter 7 of 8?
Handige links