Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Iphone Niet Meer Aan Gaat?

Wat moet je doen als je iPhone niet meer aan gaat?

iPhone gaat niet meer aan

  1. Ontstaan van het niet meer aangaan van je iPhone.
  2. Dit zijn de 8 oplossingen om 'iPhone gaat niet meer aan' te fixen:
  3. iPhone geforceerd opnieuw opstarten (resetten)
  4. iPhone opladen.
  5. iPhone dock connector controleren.
  6. Software herstel.
  7. iPhone batterij vervangen.
  8. Controleer het iPhone scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Je kunt ook vragen wat is er aan de hand als een iphone niet meer aan gaat?

Als je iPhone niet meer aan gaat of op zwart scherm blijft staan, maar wél over voldoende accu beschikt, is het toestel mogelijk vastgelopen. In dit geval kun je het toestel geforceerd opnieuw opstarten. Dit lost veel problemen op. Hoe kan ik mijn iPhone opnieuw installeren? Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in' > 'Stel opnieuw in'. Kies een optie: WAARSCHUWING: Als je de optie 'Wis alle inhoud en instellingen' kiest, wordt alle inhoud verwijderd. Zie De iPhone wissen.

Kan mijn Samsung niet meer uitzetten?

Er zijn een paar mogelijke redenen voor dit probleem. Een mogelijkheid is dat de aan/uit-knop kapot is of vastzit. Een andere mogelijkheid is dat de software van de telefoon is bevroren of vastgelopen, wat kan gebeuren als de batterij van de telefoon bijna leeg is of als er te veel apps tegelijk actief zijn. Als de aan/uit-knop niet werkt, kun je proberen de telefoon te dwingen af te sluiten door de aan/uit-knop en de volume-omlaag-knop tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt te houden. Als de software van de telefoon bevroren is, kunt u proberen de telefoon opnieuw op te starten door de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt te houden. Kan telefoon niet uitzetten door Bixby? Het korte antwoord is nee, u kunt uw telefoon niet uitschakelen vanwege Bixby. Er zijn echter een paar dingen die je kunt proberen als je problemen hebt met Bixby.
Zorg er eerst voor dat je de nieuwste versie van de Bixby-app gebruikt. U kunt controleren op updates in de Google Play Store.
Als je nog steeds problemen hebt, kun je proberen Bixby te resetten. Ga hiervoor naar het instellingenmenu van Bixby en selecteer "Reset Bixby."
Als je daarna nog steeds problemen hebt, kun je proberen de Bixby-app te verwijderen. Houd er rekening mee dat dit al uw Bixby-gegevens zal verwijderen, dus u zult het opnieuw vanaf nul moeten instellen als u besluit het opnieuw te installeren.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat gebeurt er als je een harde reset doet?

Opgelet: een hard reset zorgt er bij een Android-smartphone voor dat alles op je toestel wordt verwijderd! Je gaat namelijk terug naar de fabrieksinstellingen. Eigenlijk is dit dus de laatste oplossing, als je smartphone is vastgelopen. Wat is vergrendelknop iPhone? Door op de vergrendelknop van de iPhone te drukken, kunt u uw iPhone rechtstreeks in- en uitschakelen. Bovendien kun je de vergrendelknop gebruiken om veel dingen op de iPhone te doen.

Daarvan, hoe zet ik mijn iphone 12 aan?

1.De telefoon aanzetten

  1. Druk op de zijknop en houd de knop ingedrukt totdat het scherm oplicht.
  2. Veeg met je vinger naar omhoog vanaf de onderkant van het scherm.
  3. Als je simkaart is vergrendeld, moet je je pincode invoeren en op OK drukken.
  4. Druk op de bovenste volumeknop.
Dit in overweging nemend, waar zit thuisknop iphone 11? De thuisknop van de iPhone 11 bevindt zich aan de voorkant van het toestel, net onder het display. Het is een fysieke knop die kan worden ingedrukt om terug te keren naar het beginscherm.

Kan iPhone 13 niet uitzetten?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw iPhone 13 niet uitschakelt. Controleer eerst of de Slaap/Wektoets niet vastzit. Als de knop vastzit, kunt u proberen uw iPhone te resetten door de Slaap/Wektoets en de Home-knop tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt te houden. Als je iPhone nog steeds niet uitschakelt, kun je proberen je iPhone geforceerd opnieuw op te starten door de Slaap/Wektoets en de Volume Omlaag-toets tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt te houden. Als je iPhone nog steeds niet wordt uitgeschakeld, kun je proberen je iPhone te herstellen vanaf een recente back-up. Als je geen recente back-up hebt, kun je proberen je iPhone te resetten naar de fabrieksinstellingen.

Door Muns

Vergelijkbare artikelen

Waar kun je het beste je iPhone verkopen? :: Is de iPhone 8 nog goed?
Handige links