Huis > K > Kan Je De Achterkant Van Je Iphone Laten Maken?

Kan je de achterkant van je iPhone laten maken?

Bij ThePhoneLab kun jij het achterscherm van jouw iPhone 11 laten repareren, waardoor je geen gebarsten achterkant meer hebt. Met behulp van een speciale laser machine krijgen wij het achterscherm van jouw iPhone 11 los van je behuizing, waardoor repareren mogelijk is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dienovereenkomstig, hoeveel kost het om je achterkant van je iphone te laten maken?

iPhoneScherm A+Achterkant (Frame)
iPhone 12€ 289€ 429
iPhone 12 mini€ 319€ 399
iPhone 11 Pro Max€ 249€ 279
iPhone 11 Pro€ 199€ 249
Wat is Toegangsscherm en beginscherm iPhone? Het beginscherm wordt weergegeven zodra de iPhone is ontgrendeld. Het toegangsscherm wordt weergegeven wanneer u de iPhone uit de sluimerstand haalt. Vergrendel uw iPhone of controleer het beginscherm om uw nieuwe achtergrond te bekijken. Houd het toegangsscherm ingedrukt om uw nieuwe live-achtergrond in actie te zien.

Wat is de behuizing van een iPhone?

De behuizing van een iPhone is de buitenkant die de interne onderdelen van het toestel beschermt. Het is meestal gemaakt van een combinatie van materialen, zoals metaal, glas en plastic. De behuizing is ook verantwoordelijk voor de structurele ondersteuning van het toestel en helpt om warmte af te voeren. Dit in overweging nemend, wat valt onder de garantie van een iphone? De Apple iPhone-garantie dekt uw iPhone gedurende één jaar vanaf de aankoopdatum tegen fabricagefouten. De garantie dekt geen schade veroorzaakt door ongelukken of ongeoorloofde wijzigingen. Als uw iPhone defect is, zal Apple deze gratis vervangen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Wat kost achterkant iPhone 11?

Wij kunnen je iPhone 11 pro achterkant vervangen vanaf €79,00. En nog een vraag, wat kost een achterkant van een iphone 8? Wij garanderen de beste prijs en kwaliteit van Nederland. Wij kunnen je iPhone 8 achterkant vervangen vanaf €39,00.

Wat dit betreft, wat kost nieuwe achterkant iphone xs?

REPARATIE OMSCHRIJVINGKOSTENGARANTIE
Complete behuizing vervangen€ 199,-12 maanden
Behuizing / Back-cover / Achterkant vervangen€ 79,-12 maanden
Knoppen / Button reparaties
Aan-uit knop / Power knop reparatie€ 79,-12 maanden
Dus, hoeveel kost achterkant iphone 12? De kosten van de iPhone 12 variëren afhankelijk van het model en de opslagcapaciteit die je kiest. Het basismodel met 64 GB opslagruimte begint bij 699 dollar, terwijl het topmodel met 512 GB opslagruimte 1099 dollar kost.

Kan je de achterkant van een iPhone 8 vervangen?

Ja, de achterkant van een iPhone 8 kan worden vervangen. Er zijn veel telefoonreparatiebedrijven die dit kunnen doen, en het is geen moeilijke reparatie om te doen.

Door Flavius

Vergelijkbare artikelen

Wat kost een nieuw glas op de iPhone? :: Hoe kan je je batterij kalibreren?
Handige links