Huis > W > Wat Kost Een Nieuw Glas Op De Iphone?

Wat kost een nieuw glas op de iPhone?

Een nieuw LCD scherm heb je al vanaf €49,90. Voor al onze reparaties maken wij gebruik van originele onderdelen. Daarnaast ontvang je met de originele factuur maar liefst 6 maanden garantie op je iPhone scherm reparatie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe krijg je een hartje op je Toegangsscherm?

Open de app Instellingen en tik op Focus. Tik rechtsboven op de + en dan op 'Aangepast'. Geef je focus een naam en kies je favoriete icoontje, bijvoorbeeld het hartje. Trouwens, hoe kom ik op het beginscherm iphone? Ga naar 'Instellingen' > 'Beginscherm'. Selecteer een optie, zoals 'Zet op beginscherm' of 'Alleen appbibliotheek'.

Hoe kom ik op beginscherm iPhone?

Op een iPhone met een Home-knop, zoals de iPhone 8, 8 Plus en eerdere modellen, dubbelklikt u op de Home-knop om terug te keren naar het Home-scherm.
Op een iPhone zonder thuisknop, zoals de iPhone X en nieuwere modellen, veegt u vanaf de onderkant van het scherm omhoog om terug te keren naar het Home-scherm. Wat is de behuizing van een telefoon? De behuizing van een telefoon is de buitenkant die het binnenwerk van de telefoon beschermt. Het is meestal gemaakt van plastic, metaal of een combinatie van beide. De behuizing geeft de telefoon zijn vorm en kan met ontwerpen, kleuren of logo's worden versierd.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Is de achterkant van de iPhone 13 van glas?

De Pro-toestellen hebben een achterkant van matglas, bij de 13 en 13 mini zit daar glimmend glas. Een nieuw jaar betekent bij Apple steevast wel een nieuwe kleur. Bij de twee goedkopere modellen is de zachtroze variant nieuw en de Pro's kun je nu in een ijsblauwe kleur bestellen. Waar is de iPhone 11 van gemaakt? iPhone 11 in het kort

Glazen achterkant en aluminium behuizing in meerdere kleuren. Dubbele camera aan de achterkant.

Welke schade valt onder garantie?

Het principe dat gebreken die zich voordoen binnen de eerste zes maanden, geacht worden te hebben bestaan bij de levering, is ook hier van toepassing. Tenzij de verkoper het bewijs levert dat het niet om een gebrek bij levering gaat, hebt u recht op de wettelijke garantie. Mensen vragen ook: wat valt niet onder apple garantie? Er zijn verschillende zaken die niet onder de standaardgarantie van Apple vallen. Hieronder vallen fysieke schade aan het apparaat, waterschade en softwareproblemen die niet door Apple zijn veroorzaakt. Daarnaast worden accessoires die niet door Apple zijn gemaakt niet gedekt en worden bepaalde reparaties mogelijk niet gedekt. Als u niet zeker weet of iets onder uw garantie valt, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van Apple voor meer informatie.

Wat is een vervangend product?

Een vervangingsproduct is een product dat wordt gebruikt om een bestaand product te vervangen. Het meest voorkomende type vervangingsproduct is een vervanging voor een defect of beschadigd product.

Door Rinee Kissam

Vergelijkbare artikelen

Wat is Toegangsscherm en beginscherm iPhone? :: Kan je de achterkant van je iPhone laten maken?
Handige links