Huis > W > Wat Is Een Burst Iphone?

Wat is een burst iPhone?

Met de burstmode op je iPhone leg je beweeglijke momenten vast zoals sport- en actiefoto's. Wanneer je de burstmode activeert, maakt je iPhone meerdere foto's achter elkaar. Hierbij geldt: hoe nieuwer je iPhone, hoe meer foto's je per seconde maakt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe doe je Burst op iPhone?

Naar links slepen voor de burstmodus

Sleep de sluiterknop naar links en houd deze ingedrukt om achterelkaar een reeks foto's te maken. Laat de knop los om te stoppen . In iOS 14 en hoger kunt u foto's maken in burstmodus door op de volume-omhoogknop te drukken.
Dienovereenkomstig, wat is volume omhoog voor burst? In iOS 14 en hoger kunt u een QuickTake-video opnemen door een van de volumeknoppen ingedrukt te houden. Als u 'Gebruik 'Volume omhoog' voor burst' hebt ingeschakeld, kunt u de volume-omlaagknop gebruiken voor het opnemen van een QuickTake-video.

Bovendien, hoe maak je snel fotos achter elkaar?

Er zijn een paar manieren om snel achter elkaar foto's te maken:
1. Gebruik de burst-modus op uw camera. Hiermee maakt u een snelle reeks foto's, meestal met een snelheid van 5-10 foto's per seconde.
2. Gebruik een ontspanner op afstand. Dit kan met een bedrade of draadloze afstandsbediening, waarmee u foto's kunt maken zonder op de ontspanknop van de camera zelf te hoeven drukken.
3. Gebruik een intervalmeter. Dit is een apparaat dat je op je camera kunt bevestigen en dat automatisch foto's maakt met vaste intervallen. Dit is handig voor het maken van time-lapse foto's of voor het maken van een serie foto's die samengevoegd worden tot een panorama.
4. Gebruik software om een serie foto's te maken. Dit kan met sommige fotobewerkingssoftware, of met speciale software die ontworpen is om snel achter elkaar foto's te maken. Hoe zet je Burst aan? Om Burst in te schakelen, moet u naar het menu van uw camera gaan en de instelling Burst vinden. Zodra u de Burst-instelling hebt gevonden, moet u deze selecteren en de instelling wijzigen in "Aan".

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Dit in overweging nemend, hoe werkt timelapse op iphone?

1.Een iPhone timelapse maken

  1. Open de Camera-app op je iPhone;
  2. Veeg vlak boven de sluiterknop naar rechts tot 'Timelapse' is geselecteerd;
  3. Zet de iPhone op de juiste plek en tik op de opnameknop;
  4. Zodra je klaar bent druk je nogmaals op de opnameknop om de timelapse te stoppen. In de Foto-app vind je de timelapse terug.
Hoe zelfontspanner iPhone 11? Open de camera app van de iPhone. Klik op de dropdown bovenin het scherm om extra opties te krijgen tijdens het fotograferen. Open de zelfontspanner door op het timer icoon te drukken. Vervolgens kun je kiezen of de zelfontspanner 3 of 10 seconden moet wachten voordat er een foto geschoten wordt.

Wat is Burstmode?

Meerdere beelden per seconde

De burst-modus, ook wel continuous mode genoemd, wordt op de meeste toestellen aangeduid door een symbooltje met twee of meer op elkaar gestapelde vlakjes. Kies je voor deze optie, dan blijf je foto's nemen totdat je de ontspanknop weer loslaat.
Hoe maak je een burst met iPhone XS? Om een burst-foto te maken met je iPhone XS, open je gewoon de Camera-app en tik je op het pictogram Burst-modus (twee cirkels die elkaar overlappen). Richt vervolgens uw camera op uw onderwerp en houd de ontspanknop ingedrukt. Je iPhone zal een reeks foto's snel achter elkaar maken. Om uw foto's te bekijken, tikt u op het miniatuurbeeld linksonder in het scherm. Van hieruit kun je je favoriete foto selecteren of de hele serie met iemand anders delen.

Wat is een sluiterknop?

Een ontspanknop is een knop op een camera die de sluiter van de camera activeert, die opengaat en vervolgens snel sluit om een foto te maken.

Door Thedric Teeples

Vergelijkbare artikelen

Hoe stream je van iPhone naar Chromecast? :: Hoe blokkeer ik een telefoonnummer op de iPhone?
Handige links