Huis > H > Hoe Stream Je Van Iphone Naar Chromecast?

Hoe stream je van iPhone naar Chromecast?

Stap 4: Video streamen

  1. Open op je iPhone een geschikte Chromecast-app, bijvoorbeeld YouTube of Netflix.
  2. In het hoekje zie je het Cast-symbool. Tik erop.
  3. Geef aan naar welke Chromecast je wilt streamen.
  4. Wacht tot de content op je tv verschijnt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Mensen vragen ook: hoe iphone streamen naar android tv?

Als u een iOS-apparaat gebruikt, zoals een iPhone of iPad: Open het Control Center (Bedieningspaneel) en tik op (Screen Mirroring) (Synchrone schermweergave) op uw iOS-apparaat. Als u een Mac gebruikt: Klik op (AirPlay Video) in de menubalk. Selecteer uw tv. U ziet het scherm van uw Apple-apparaat op uw tv. Hoe kan ik streamen van mobiel naar tv? Je opent de app op je smartphone of laptop en je geeft de opdracht om de video af te spelen op een tv. Daarvoor maakt de Chromecast of Google Cast direct verbinding met internet. Je gebruikt je smartphone of tablet dus alleen voor de bediening. Je kunt zowel Android- als Apple-apparaten gebruiken voor de bediening.

Hoe stream je je telefoon op Chromecast?

Om uw telefoon op Chromecast te streamen, moet u de Google Home-app downloaden. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, opent u deze en meldt u zich aan met uw Google-account. Tik vervolgens op het pictogram "Cast" in de rechterbovenhoek van de app en selecteer het Chromecast-apparaat dat u wilt gebruiken.
Zodra uw Chromecast is aangesloten, kunt u beginnen met het streamen van inhoud vanaf uw telefoon. Om dit te doen, open je gewoon de app waarvan je inhoud wilt streamen en zoek je naar het pictogram "Cast". Tik op dit pictogram en selecteer uw Chromecast-apparaat om te beginnen met streamen. Waarom verbind mijn iPhone niet met Chromecast? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw iPhone geen verbinding maakt met Chromecast:
Zorg ervoor dat uw iPhone en Chromecast zich op hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevinden.
Start uw iPhone en Chromecast opnieuw op.
Update uw iPhone naar de laatste iOS-versie.
Update de Chromecast app naar de laatste versie.
Sluit de Chromecast-app met geweld en probeer hem opnieuw te openen.
Zorg ervoor dat uw Chromecast correct is ingesteld.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Bovendien, hoe stream je naar chromecast?

Stream websites en meer vanaf je laptop. Gebruik de Chrome-browser om video's, foto's, muziek en andere content naar je tv te streamen. Tik op het cast-icoon in je browser en selecteer je Chromecast-apparaat. Geef het scherm van je Android-telefoon of -tablet weer op je tv. Kan Android TV met iPhone? Er is nu een Android TV-app voor iOS, zodat je kunt meespelen met multiplayer-games op je Philips-tv en met je stem kunt bedienen. Google heeft een Android TV-app voor iOS uitgebracht, waarmee je je smart-tv kunt bedienen.

Hoe krijg ik AirPlay op Samsung tv?

Wanneer de televisie met je netwerk is verbonden, duikt de Samsung vanzelf in het AirPlay-gedeelte van Bedieningspaneel op de iPhone en iPad op. Hij heeft een televisie als icoontje en je kunt er met één tik muziek en video's van je Apple-apparaat naartoe -streamen. Waar vind ik AirPlay op mijn telefoon? AirPlay is een functie in Apple-apparaten waarmee u draadloos audio- en videomateriaal naar een ander Apple-apparaat kunt streamen. U kunt AirPlay bijvoorbeeld gebruiken om muziek van uw iPhone naar uw Apple TV te streamen.
Om AirPlay op je iPhone te vinden, open je het Control Center door vanaf de onderkant van het scherm omhoog te vegen. AirPlay bevindt zich in het gedeelte met het muziekpictogram. Tik op het AirPlay-pictogram en selecteer vervolgens het apparaat waarnaar u wilt streamen.

Wat heb je nodig om te streamen naar tv?

Om naar tv te streamen hebt u een compatibele tv en streamingapparaat nodig, en een sterke internetverbinding.

Door Foskett

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik de toegangscode van mijn iPhone? :: Wat is een burst iPhone?
Handige links