Huis > W > Waarom Doet Mijn Geluid Het Niet Op Mijn Iphone?

Waarom doet mijn geluid het niet op mijn iPhone?

Ga naar 'Instellingen' > 'Geluiden' (of 'Instellingen' > 'Horen en voelen') en schuif de regelaar 'Beltoon en meldingen' een paar keer heen en weer. Als u geen geluid hoort, of als de luidsprekerknop op de schuifregelaar 'Beltoon en meldingen' grijs is, heeft de luidspreker mogelijk service nodig.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je geluid het niet doet?

Klik op Apps > Instellingen > Geluiden en trillen > Volume. Controleer je geluidsinstellingen. Je kunt de geluidsinstellingen aanpassen door te klikken op Apps> Instellingen > Geluiden en trillen. Waarom geeft mijn telefoon geen geluid? Grote kans dat je luidspreker vol zit met vuil. Je kan het vuil zelf verwijderen uit de luidspreker, let wel op dat je secuur te werk gaat en de luidspreker niet beschadigt. Wij raden zelf aan om dit te laten doen door een specialist zodat je zeker weet dat jouw luidspreker niet beschadigt.

Hoe krijg ik mijn belsignaal weer aan?

Als u een iPhone gebruikt, kunt u het belsignaal inschakelen door naar Instellingen > Geluiden > Belsignaal te gaan en het schuifje naar rechts te verplaatsen. Hoe krijg ik geluid terug op iPhone? Er zijn een paar dingen die je kunt proberen om geluid terug te krijgen op je iPhone:
1. Controleer of de Mute-schakelaar niet is ingeschakeld. De Mute-schakelaar bevindt zich aan de zijkant van uw iPhone. Als deze is ingeschakeld, staat er een oranje lijn naast de schakelaar.
2. Controleer of je iPhone is ingesteld op Niet storen. Dit doe je door naar Instellingen > Niet storen te gaan. Als dit is ingeschakeld, zie je een maanpictogram naast de schakelaar.
3. Probeer je iPhone opnieuw op te starten. Dit doe je door de Slaap/Wektoets aan de bovenkant van je iPhone ingedrukt te houden totdat de schuifknop "Schuif naar Uitschakelen" verschijnt. Zodra je iPhone is uitgeschakeld, houd je de Slaap/Wektoets opnieuw ingedrukt om hem weer aan te zetten.
4. Als je nog steeds geen geluid hoort, probeer dan een koptelefoon of een externe luidspreker aan te sluiten om te kijken of daar geluid doorheen komt.
5. Als u al het bovenstaande hebt geprobeerd en nog steeds geen geluid hoort, moet u mogelijk contact opnemen met Apple Support voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe zet ik het geluid van mijn iPhone aan?

Zo wijzigt u de beltoon, de geluiden en het trilpatroon

  1. Op een iPhone 7 of nieuwer gaat u naar 'Instellingen' > 'Horen en voelen'. Op oudere iPhone-modellen gaat u naar 'Instellingen' > 'Geluiden'.
  2. Kies wat u wilt aanpassen, bijvoorbeeld 'Beltoon' of 'Nieuwe e-mail'.
  3. Tik op de gewenste meldingstoon.
Hoe zet ik mijn Samsung telefoon op speaker? Aanzetten tijdens bellen

Meestal staat er een pictogram van een luidspreker en/of de tekst 'Luidspreker' in beeld. Tik hierop om de functie aan te zetten. Tik er nogmaals op om 'm weer uit te zetten.

Kan beller niet Horen Samsung?

Controleer eerst of je de stem aan de andere kant van de lijn niet kunt horen. Zorg ervoor dat de luidspreker of microfoon van je telefoon niet wordt afgedekt. Een slecht geplaatste screenprotector of case is één van de meest voorkomende oorzaken van geluidsvervorming tijdens gesprekken. Mensen vragen ook: hoe zet je het geluid harder met je toetsenbord? Er zijn een paar manieren om het geluid van uw toetsenbord harder te zetten. Eén manier is om de volumeregelaar op uw toetsenbord te gebruiken. Een andere manier is om de volumeregelaar op uw computer te gebruiken. Als u een laptop gebruikt, vindt u de volumeregelaar meestal aan de zijkant van de computer.

Waarom hoor ik geen melding bij WhatsApp?

Er zijn enkele redenen waarom je geen meldingen ontvangt op WhatsApp. De eerste reden kan zijn dat je meldingen zijn uitgeschakeld. Om meldingen in te schakelen, open je WhatsApp en ga je naar het menu Instellingen. Tik op Meldingen en zorg ervoor dat het schakelaartje naast Meldingen toestaan is ingeschakeld.
Een andere reden waarom je geen meldingen ontvangt, is omdat de modus Niet storen is ingeschakeld. Om de Niet storen-modus uit te schakelen, gaat u naar Instellingen > Niet storen en zorgt u ervoor dat de schakelaar is uitgeschakeld.
Als je nog steeds geen meldingen ontvangt, probeer dan je telefoon opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, moet je WhatsApp mogelijk verwijderen en opnieuw installeren.

Door Endor Kapiloff

Vergelijkbare artikelen

Hoe stel je een WhatsApp geluid in? :: Waarom geeft mijn telefoon geen simkaart aan?
Handige links