Huis > W > Waarom Geeft Mijn Telefoon Geen Simkaart Aan?

Waarom geeft mijn telefoon geen simkaart aan?

Het kan zijn dat je simkaart om wat voor reden dan ook is gedeactiveerd en dat je daarom een foutmelding krijgt. Zo kan je abonnement zijn beëindigd of heeft je provider (om wat voor reden dan ook) je simkaart op afstand uitgeschakeld. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als je simkaart als gestolen is opgegeven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Je kunt ook vragen wat moet je doen als je simkaart is vergrendeld?

simkaart

Je simkaart ontgrendelen op Android en Samsung

  1. Ga naar het instellingenmenu.
  2. Druk op 'Beveiliging en locatie'.
  3. Ga naar 'Geavanceerd' en druk op 'Simkaart vergrendeling'.
  4. Je kunt nu de simkaart ontgrendelen.
Dus, hoe simkaart activeren iphone? Voor je de telefoon in gebruik neemt, of wanneer je de telefoon hebt hersteld, moet je de telefoon activeren. Om je telefoon te kunnen activeren, moet je de simkaart plaatsen. Druk op de zijknop en houd de knop ingedrukt totdat het scherm oplicht. Veeg met je vinger naar omhoog vanaf de onderkant van het scherm.

Hoe krijg je simkaart uit iPhone zonder pennetje?

De meeste iPhone-modellen - inclusief de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone SE (2020)- hebben een simlade aan de rechterkant waarin je een simkaart kunt plaatsen. Maar als je geen simkaartuitwerper of een paperclip hebt, kun je ook een gebogen paperclip gebruiken.
Steek het kleine uiteinde van de paperclip in het gat naast de SIM-lade. Druk vervolgens op de paperclip totdat de SIM-lade uit de telefoon springt. Zodra de lade eruit is, kunt u uw SIM-kaart verwijderen en vervangen door een nieuwe. Wat moet ik doen als mijn iPhone zegt dat er geen service beschikbaar is? Er zijn een paar dingen die u kunt doen als uw iPhone zegt dat er geen service beschikbaar is. Ten eerste kun je controleren of je iPhone in vliegtuigmodus staat. Zo ja, schakel de vliegtuigmodus dan uit en wacht een paar seconden tot je iPhone verbinding maakt met het mobiele netwerk. Als je iPhone niet in vliegtuigmodus staat, kun je proberen je iPhone opnieuw op te starten. Dit doe je door de Slaap/Wektoets aan de bovenkant van je iPhone ingedrukt te houden totdat de "Schuif naar Uitschakelen" schuifbalk verschijnt. Zodra je iPhone is uitgeschakeld, zet je hem weer aan door de Slaap/Wektoets opnieuw ingedrukt te houden. U kunt ook proberen de netwerkinstellingen van uw iPhone te resetten. Ga hiervoor naar Instellingen -> Algemeen -> Reset en tik op "Netwerkinstellingen resetten". Dit zal alle netwerkinstellingen van je iPhone resetten, dus je moet alle Wi-Fi-wachtwoorden die je gebruikt opnieuw invoeren. Ten slotte, als geen van deze dingen werken, kunt u proberen contact op te nemen met uw provider om te zien of er een probleem is met uw service.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe lang duurt het voor een simkaart is geactiveerd?

Je ontvangt binnen 10 minuten een sms'je van je oude operator. Van zodra het netwerk wegvalt, steek je de nieuwe simkaart in je toestel. je koos voor een nieuw nummer? Je kan je simkaart meteen gebruiken. Mensen vragen ook: hoe kan ik mijn simkaart activeren? Stappenplan simkaart activeren:

  1. Stap 1. Login op je online account.
  2. Stap 2. Druk het juiste formaat eruit.
  3. Stap 3. Schuif de simkaartlade van je telefoon open.
  4. Stap 4. Doe de simkaart op de juiste manier, zoals beschreven, in je toestel.
  5. Stap 5. Toets als laatst de viercijferige pincode van je simkaart in.
  6. Stap 6.

Welke code als simkaart vergrendeld?

Gelukkig kun je dan wel nog voor de optie kiezen om het toestel te vergrendelen met een code. Als je toestel aan geeft dat de sim vergrendeld is, vraagt je telefoon om de pincode van je simkaart. Als je deze niet gewijzigd hebt, is dat 0000. Mensen vragen ook: hoeveel cijfers heeft een simcode? Een SIM code, ook bekend als SIM PIN of SIM PUK, is een vier- tot achtcijferige code die wordt gebruikt om een SIM kaart te ontgrendelen. De SIM-code wordt meestal gebruikt om de SIM-kaart te beschermen tegen gebruik door onbevoegde gebruikers, of om de SIM-kaart te resetten als deze geblokkeerd raakt.

Hoe kan ik mijn telefoon ontgrendelen?

Er zijn een paar manieren om een telefoon te ontgrendelen. De meest gebruikelijke manier is het invoeren van een code, die online of via een telefoonprovider kan worden gevonden. Andere manieren om een telefoon te ontgrendelen zijn het gebruik van een vingerafdruk- of irisscanner, of de telefoon aansluiten op een computer en een speciaal programma uitvoeren.

Door Marj

Vergelijkbare artikelen

Waarom doet mijn geluid het niet op mijn iPhone? :: Hoe zet je je iPad in herstelmodus?
Handige links