Huis > W > Waarom Heb Ik Geen Service Op Iphone?

Waarom heb ik geen service op iPhone?

Krijg je de melding 'Geen service' op je iPhone te zien? Dat betekent dat je toestel geen verbinding kan maken met een zendmast en daardoor niet kan bellen. Ook gebeld worden is niet mogelijk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dit in overweging nemend, waarom staat er geen service op mijn telefoon?

Geen service: deze melding ontstaat wanneer je geen mobiele verbinding hebt. Zoeken: deze melding ontstaat wanneer je mobiele data niet werkt. Geen SIM: deze melding ontstaat wanneer de simkaart geen verbinding kan maken met je provider. Dus, hoe kan ik mijn iphone resetten? om de iPhone fabrieksinstellingen te herstellen moet uw iPhone minstens 50 procent zijn opgeladen. Ga vervolgens naar: Instellingen > Algemeen. Scrol naar 'Stel opnieuw in' en tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'. Bevestig uw keuze en wacht tot de fabrieksinstellingen zijn hersteld.

Mensen vragen ook: waar kan ik roaming uitzetten?

Open op uw Android-toestel de app Instellingen.
Tik op Netwerk en internet.
Tik op Gegevensgebruik.
Tik op Mobiel gegevensgebruik.
Tik op de naam van de app voor een lijst met apps die mobiele gegevens kunnen gebruiken.
Om te voorkomen dat de app mobiele data gebruikt, zet u de schakelaar UIT. Dienovereenkomstig, waarom heb ik geen netwerk? Er zijn een paar redenen waarom u misschien geen netwerk heeft. De eerste mogelijkheid is dat uw computer niet verbonden is met het internet. Dit kan zijn omdat uw computer niet is aangesloten op een router of modem, of omdat er een probleem is met uw internetverbinding. De tweede mogelijkheid is dat uw computer niet is geconfigureerd om verbinding te maken met een netwerk. Dit kan zijn omdat u geen netwerkverbinding hebt ingesteld, of omdat de netwerkinstellingen van uw computer onjuist zijn. De derde mogelijkheid is dat er een probleem is met de netwerkadapter van uw computer. Dit kan zijn omdat de netwerkadapter niet goed is geïnstalleerd, of omdat hij niet compatibel is met het besturingssysteem van uw computer. Ten slotte is het ook mogelijk dat er een probleem is met het BIOS van je computer. Als het BIOS van uw computer niet correct is geconfigureerd, kan dit verhinderen dat uw computer verbinding maakt met een netwerk.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dienovereenkomstig, hoe komt het dat ik geen bereik heb?

Mogelijk zit er een simlock op. - Heb je een vervangende simkaart aangevraagd en is deze geactiveerd? - Mogelijk is je simkaart geblokkeerd vanwege een betalingsachterstand? Het kan zijn dat er blokkades en doorschakelingen op het netwerk actief zijn. Waarom heb ik geen service in Belgie? * Bij Android is dit onder de instellingen - meer verbindingen - mobiele netwerken en dan namen toegangspunten. Hier moet staan Vodafone Live of Vodafone Internet en apn live.vodafone.com Deze moet dan ook daar aangevinkt zijn. Daarnaast kun je altijd handmatig een ander netwerk selecteren.

Wat is roaming op je Mobiel?

Wat is roaming? Als je aan het roamen bent, ben je bereikbaar in het buitenland en kun je bellen, sms'en en internetten. Zodra je de Nederlandse grens overgaat maakt je smartphone contact met het netwerk van een lokale provider. Wat als er staat geen simkaart? Als uw iPhone "Geen simkaart" zegt, betekent dit dat de simkaart niet in de telefoon is geplaatst, dat de simkaart niet door de telefoon wordt herkend of dat de simkaart is beschadigd. Als uw SIM-kaart niet is geplaatst, plaatst u deze in de SIM-kaartlade en zorgt u ervoor dat deze volledig is geplaatst. Neem contact op met uw provider als uw SIM-kaart niet wordt herkend. Als uw SIM-kaart beschadigd is, moet u bij uw provider een nieuwe SIM-kaart aanschaffen.

Mensen vragen ook: wat doet een harde reset iphone?

Een harde reset herstelt uw iPhone naar de fabrieksinstellingen. Hierdoor worden al uw gegevens gewist, inclusief uw contacten, foto's en apps.

Door Kienan Shimala

Vergelijkbare artikelen

Kan mijn iPhone niet meer ontgrendelen? :: Wat moet je doen als je geluid het niet doet?
Handige links