Huis > K > Kan Mijn Iphone Niet Meer Ontgrendelen?

Kan mijn iPhone niet meer ontgrendelen?

Druk kort op de volume-omhoogknop, druk kort op de volume-omlaagknop en houd vervolgens de zijknop ingedrukt. Laat de knop los wanneer het Apple logo verschijnt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe ontkoppel je een Apple ID?

Kies het Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren'. Klik op 'Apple ID'. Klik op het apparaat om de gegevens ervan te bekijken en klik vervolgens op 'Verwijder uit account'. Lees het getoonde bericht en klik opnieuw om te bevestigen dat u het apparaat wilt verwijderen. Kan je je Apple ID veranderen? Uw Apple ID wijzigen in een ander e-mailadres

Ga naar appleid.apple.com en log in. Kies Apple ID onder 'Log in en beveiliging'. Geef het e-mailadres op dat u als Apple ID wilt gebruiken. Kies 'Wijzig Apple ID'.

Wat dit betreft, hoe zet ik apple id uit?

Er is geen manier om uw Apple ID uit te schakelen. U kunt echter wel uw Apple ID-wachtwoord wijzigen of uw Apple ID-account verwijderen. Hoe lang duurt een harde reset Samsung? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat het kan variëren afhankelijk van het model Samsung-telefoon dat u hebt en de huidige staat van de software van de telefoon. Over het algemeen zou een harde reset echter niet meer dan een paar minuten moeten duren.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Wat is een factory reset?

Ga je het toestel effe de factory reset laten doen, ben je alles kwijt. Dus ook het telefoonnummer van je eventuele schoonmoeder. Wat dit betreft, waarom laptop terug naar fabrieksinstellingen? Een vol geheugen, onnodige systeemprestaties, hardware die op zijn einde loopt, een slecht functionerend programma, het komt allemaal voor. Wanneer je al dit soort zaken uitgesloten hebt en je je computer nog een kans wilt geven, dan komen de fabrieksinstellingen in zicht.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een iphone leeg voor verkoop?

Ga terug naar Instellingen en tik op 'Algemeen' > 'Zet over of stel [apparaat] opnieuw in' > 'Wis alle inhoud en instellingen'. Als u Zoek mijn [apparaat] hebt ingeschakeld, moet u wellicht uw Apple ID en wachtwoord invoeren. Hoe zoek je een iPhone van iemand anders? Er zijn een paar verschillende manieren waarop je de iPhone van iemand anders kunt doorzoeken:
1. Als je hun toestel bij je hebt, kun je de ingebouwde zoekfunctie gebruiken om naar specifieke apps, contacten of berichten te zoeken. Veeg hiervoor gewoon naar beneden vanaf de bovenkant van het scherm om de zoekbalk te openen en typ vervolgens wat u zoekt.
2. Als u op zoek bent naar specifieke informatie waarvan u weet dat die op de iPhone is opgeslagen, kunt u Siri gebruiken om die informatie te zoeken. Activeer Siri door de thuisknop ingedrukt te houden en zeg dan iets als "Siri, toon me alle e-mails van John.".
3. Tot slot, als je toegang hebt tot de back-ups van de iPhone, kun je een tool van derden gebruiken om ze te doorzoeken naar specifieke gegevens. Dit kan handig zijn als u iets zoekt dat van het apparaat is verwijderd, of als u een geschiedenis wilt zien van alles wat op de iPhone is opgeslagen.

Dienovereenkomstig, wat betekent wis iphone?

iPhone wissen betekent dat u alle gegevens en instellingen op uw iPhone wist. Dit zal uw iPhone terugbrengen naar de fabrieksinstellingen.

Door Mayberry

Vergelijkbare artikelen

Wat valt onder andere bij iPhone-opslag? :: Waarom heb ik geen service op iPhone?
Handige links