Huis > W > Wat Valt Onder Andere Bij Iphone-Opslag?

Wat valt onder andere bij iPhone-opslag?

Wat is overige opslag? De categorie overige of andere bevat alle bestanden en gegevens die door apps worden gegeneerd en niet toegewezen kunnen worden aan de andere categorieën. In de meeste gevallen is dit cache.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoeveel GB heb ik?

Bij het kiezen tussen 64, 128, 256 of 512 GB voor je nieuwe iPhone of Android-telefoon kun je eerst eens kijken hoeveel GB je huidige toestel heeft. Dit zie je via het instellingenmenu van je telefoon onder 'Opslag'. Hou je veel over of staan de bytes je aan de GB-lippen? Bovendien, hoe kun je zien hoeveel data je nog hebt? Dataverbruik controleren op android

  • Ga in de instellingen naar 'netwerk en internet' en tik op 'mobiel internet;
  • Je ziet direct in beeld hoeveel data je deze maand gebruikt hebt;
  • Voor meer gedetailleerde informatie, tik op 'Datagebruik van app';
  • Je ziet in een lijndiagram je datagebruik door de maand heen.

Daarvan, hoeveel geheugen heb ik nog?

Aangenomen dat u vragen stelt over computergeheugen:
U kunt controleren hoeveel geheugen u nog hebt door de toepassing "Mijn computer" of "Deze pc" te openen en de eigenschappen van uw harde schijf te bekijken. U kunt ook Taakbeheer openen en de prestaties van uw computer bekijken. Het beschikbare geheugen staat vermeld onder het kopje "Geheugen". Hoe zet ik foto's van iPhone op externe harde schijf? Er zijn een paar verschillende manieren om foto's van je iPhone over te zetten naar een externe harde schijf. Een manier is om de ingebouwde Foto's app op je iPhone te gebruiken. Om dit te doen, opent u de app Foto's en selecteert u het album waaruit u foto's wilt overbrengen. Tik vervolgens op de knop Selecteren in de rechterbovenhoek van het scherm. Tik op de foto's die u wilt overbrengen, tik op de knop Delen in de linkerbenedenhoek van het scherm en tik op de optie Opslaan in bestanden. Selecteer uw externe harde schijf als locatie om de foto's op te slaan en tik op de knop Opslaan.
Een andere manier om foto's van je iPhone naar een externe harde schijf over te zetten is door het programma Image Capture op je Mac te gebruiken. Sluit hiervoor uw iPhone met een USB-kabel aan op uw Mac en start het programma Image Capture. Selecteer in het programma uw iPhone in de sectie Apparaten en selecteer de map waarin u de foto's wilt opslaan in de sectie Exporteren naar. Klik vervolgens op de knop Exporteren en kies uw externe harde schijf als locatie om de foto's op te slaan.
U kunt ook foto's van uw iPhone naar een externe harde schijf overbrengen met behulp van Windows Verkenner. Sluit hiervoor uw iPhone met een USB-kabel aan op uw PC en open de Verkenner. In het Bestandsbeheer selecteert u uw iPhone in de sectie Apparaten en schijven en opent u de map DCIM. Selecteer vervolgens de foto's die u wilt overbrengen en kopieer ze naar uw externe harde schijf.

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Men kan zich ook afvragen: waar zit de lightning connector?

De Lightning is hiermee de nieuwe standaard van Apple geworden om data over te dragen en het aangesloten apparaat van stroom te voorzien, het verving daarmee zijn voorganger de Apple 30-pins dockingconnector. De Lightning-poort zit onder andere verwerkt in de iPhones, iPads, iPods, AirPods en Apple Pencils. Vervolgens, heeft een ipad een harde schijf? De iPad Pro 2018 of nieuwe hebben een USB-C aansluiting waarbij je makkelijk een harde schijf met USB-C ondersteuning kunt koppelen. Voor iPhones en iPads met een Lightning-poort heb je vrijwel altijd een USB-naar-lightning-adapter nodig. Hieronder vind je een overzicht van lightning-adapters.

Dienovereenkomstig, heb je genoeg aan 32 gb ipad?

Een iPad met 32GB opslagruimte kies je als je niet veel apps hoeft te downloaden en alleen simpele dingen wilt doen als internetten, e-mailen of Facetimen. Ook als je veel met iCloud werkt, kan een iPad met 32 GB voldoende ruimte bieden. Sla je foto's en video's op in iCloud en open ze gemakkelijk op je iPad. Is 32 GB genoeg voor tablet? Ja, 32 GB is meestal genoeg voor een tablet. Het hangt er echter van af hoe u uw tablet wilt gebruiken. Als u van plan bent hem te gebruiken voor gaming of andere resource-intensieve activiteiten, wilt u misschien een tablet met meer opslagruimte.

Is 64 GB genoeg voor een iPad?

64 GB is meestal genoeg voor een iPad, tenzij je van plan bent er veel video's of foto's op te zetten.

Door Owain Rozas

Vergelijkbare artikelen

Wat is Overig in opslag Samsung? :: Kan mijn iPhone niet meer ontgrendelen?
Handige links