Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Uit Knop Het Niet Doet?

Wat moet je doen als je uit knop het niet doet?

Wanneer u zich realiseert dat uw Android-aan / uit-knop niet werkt, kan dit het gevolg zijn van een bijna lege batterij. Laad in dit geval je Android-telefoon op naar een oplader en wacht een paar minuten. De meeste Android-apparaten herinneren u aan het percentage van de batterij op het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Vervolgens, hoe iphone uitzetten als scherm niet werkt?

iPhone X, 11, 12 en 13 geforceerd uitzetten

  1. Druk kort op de volume-omhoogknop.
  2. Druk kort op de volume-omlaagknop.
  3. Houd de zijknop ingedrukt.
  4. Laat los zodra het Apple-logo in beeld komt of zodra het scherm zwart wordt.
Dus, wat gebeurt er als je een harde reset doet? Als je de fabrieksinstellingen terugzet, worden je gegevens van de telefoon gewist. Hoewel in je Google-account opgeslagen gegevens kunnen worden hersteld, worden alle apps en de bijbehorende gegevens verwijderd. Als je je gegevens wilt herstellen, moet je ervoor zorgen dat ze beschikbaar zijn in je Google-account.

Je kunt ook vragen hoe doe je een harde reset?

Er zijn een paar verschillende manieren om een harde reset uit te voeren, afhankelijk van het soort apparaat dat u gebruikt. Op een iPhone houdt u bijvoorbeeld de aan/uit-knop en de home-knop tegelijkertijd ingedrukt totdat het scherm leeg is en het Apple-logo verschijnt. Op een Android-toestel houdt u de aan/uit-knop en de volumeknop tegelijkertijd ingedrukt tot het scherm leeg is en het Android-logo verschijnt. Trouwens, wat gebeurt er als ik mijn iphone herstel? Als u uw iPhone herstelt, worden al uw gegevens en instellingen gewist. Dit omvat uw contacten, foto's, tekstberichten en alle andere gegevens die op uw apparaat zijn opgeslagen. U moet een back-up van uw gegevens maken voordat u uw iPhone herstelt, anders bent u alles kwijt.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dienovereenkomstig, wat te doen bij een bootloop?

Druk op de volume-omlaagknop en laat deze los. Houd de zijknop ingedrukt. Houd de zijknop ingedrukt totdat u het scherm van de herstelmodus ziet. Bovendien, wat is bootloop iphone? Wat is een bootloop? Als je iPhone opstart en hij continu op het Apple logo blijft hangen, heet dit een 'bootloop'. Het opstarten van een iPhone heet in technische termen de 'boot' en omdat hij dit telkens weer probeert, heet dit een loop. Een bootloop ontstaat wanneer er problemen zijn met jouw iPhone.

Hoe zet je iPhone 13?

Om je telefoon aan te kunnen zetten, moet je de simkaart plaatsen. Druk op de zijknop en houd de knop ingedrukt totdat het scherm oplicht. Veeg met je vinger naar omhoog vanaf de onderkant van het scherm. Als je simkaart is vergrendeld, moet je je pincode invoeren en op OK drukken. Dit in overweging nemend, hoe iphone 13 resetten? Er zijn een paar verschillende manieren om je iPhone 13 te resetten, afhankelijk van wat je wilt bereiken:
1. Als u uw iPhone 13 gewoon opnieuw wilt opstarten, kunt u dit doen door de aan/uit-knop ingedrukt te houden totdat de schuifregelaar "Schuif naar uitschakelen" verschijnt. Schuif de schuifknop vervolgens naar rechts om je toestel uit te schakelen. Zodra je iPhone 13 is uitgeschakeld, houd je de aan/uit-knop gewoon weer ingedrukt om het toestel weer in te schakelen.
2. Als je je iPhone 13 wilt resetten naar de fabrieksinstellingen, kun je dat doen door naar Instellingen > Algemeen > Reset > Wis alle inhoud en instellingen te gaan. Hierdoor wordt alles op je toestel gewist, inclusief alle persoonlijke gegevens, instellingen, apps, enz.
3. Als je je iPhone 13 wilt resetten maar je persoonlijke gegevens wilt behouden, kun je dat doen door naar Instellingen > Algemeen > Reset > Alle instellingen resetten te gaan. Hierdoor wordt uw toestel teruggezet naar de standaardinstellingen, maar worden uw persoonlijke gegevens niet verwijderd.
4. Als u uw iPhone 13 wilt resetten, maar alleen bepaalde soorten gegevens wilt behouden, kunt u dit doen door naar Instellingen > Algemeen > Reset > Specifieke inhoud en instellingen wissen te gaan. Hier kunt u selecteren welke soorten gegevens u wilt behouden en welke u wilt wissen.

Dit in overweging nemend, wat moet je doen als je telefoon zwart beeld geeft?

Als uw telefoon zwart beeld geeft, moet u de weergave-instellingen van de telefoon controleren. Als de weergave-instellingen zijn ingesteld op "automatisch", probeer deze dan te wijzigen in "nachtmodus". Als dat niet werkt, probeer dan uw telefoon opnieuw op te starten.

Door Lamoureux Sandhu

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang duurt herstellen iPhone via iTunes? :: Kan een mobiele telefoon ontploffen?
Handige links