Huis > H > Hoe Lang Duurt Herstellen Iphone Via Itunes?

Hoe lang duurt herstellen iPhone via iTunes?

De Herstelmodus

Laat de volumeknop los wanneer je het iTunes logo ziet verschijnen op je iPhone en klik in iTunes op 'Herstel' in het pop-up venster. iTunes gaat nu eerst de laatste iOS downloaden. Dit duurt afhankelijk van je internet snelheid ongeveer 5 á 15 minuten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dienovereenkomstig, hoe moet je je iphone deblokkeren met itunes?

Zo gaat dat:

  1. Sluit je geblokkeerde iPhone met een kabeltje aan op je computer.
  2. Open iTunes (voor Windows) of de Finder (voor Mac).
  3. Druk op de naam van je telefoon.
  4. Ga naar 'Overzicht' of 'Algemeen'.
  5. Is de reservekopie gemaakt?
  6. Druk op 'Herstel iPhone'.
  7. Je moet nu inloggen met je Apple ID.
Men kan zich ook afvragen: hoe haal je activeringsslot weg? Het activeringsslot verwijderen
  1. Ga naar www.iCloud.com/find.
  2. Log in met uw Apple ID en wachtwoord.
  3. Klik bovenaan op 'Alle apparaten'.
  4. Selecteer het apparaat dat u wilt verwijderen uit iCloud.
  5. Klik op 'Verwijder uit account'.

Kan iPhone niet opnieuw instellen?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Controleer eerst of u de juiste Apple ID en het juiste wachtwoord gebruikt. Zo ja, dan is de volgende controle uw internetverbinding. Zorg ervoor dat je verbonden bent met een Wi-Fi-netwerk of dat je mobiele data hebt ingeschakeld. Als je je iPhone nog steeds niet kunt resetten, moet je misschien contact opnemen met Apple support voor verdere hulp. Dit in overweging nemend, hoe geef je een iphone een harde reset? Er zijn twee manieren om een iPhone hard te resetten: via de Instellingen-app of via de fysieke knoppen op het toestel.
Om te resetten via de Instellingen app, ga naar "Instellingen" > "Algemeen" > "Reset" > "Wis alle inhoud en instellingen". Dit zal het apparaat schoonvegen en opnieuw opstarten naar de fabrieksinstellingen.
Om te resetten met de fysieke knoppen, houdt u de "Slaap/Waak" knop en de "Home" knop tegelijkertijd ingedrukt. Houd beide knoppen ingedrukt tot het scherm leeg is en het Apple logo verschijnt. Dit herstart het toestel naar de fabrieksinstellingen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Vervolgens, wat gebeurt er met iphone herstellen?

Wanneer u de fabrieksinstellingen terugzet op uw iPhone, iPad of iPod, worden alle gegevens en instellingen gewist en wordt de nieuwste versie van de iOS-, iPadOS of iPod-software geïnstalleerd. Hoe haal je iPhone uit Bootloop? Oplossingen voor een vastgelopen iPhone

  1. #1 Geforceerd opnieuw opstarten.
  2. #2 Laat de batterij leeglopen.
  3. #3 Zet een back-up terug vanaf Mac of PC.
  4. #4 Herstel je apparaat met Mac of PC.
  5. #5 Lever je toestel in (bij Apple)

Je kunt ook vragen wat gebeurt er als je herstel alle instellingen iphone?

Herstel alle instellingen: Alle instellingen, waaronder de netwerkinstellingen, het toetsenbordwoordenboek, locatie-instellingen, privacy-instellingen en Apple Pay-kaarten, worden verwijderd of teruggezet op de standaardwaarden. Er worden geen gegevens of media gewist. Wat doe je als je iPhone is geblokkeerd? Als uw iPhone vergrendeld is, kunt u proberen hem te ontgrendelen met een wachtwoord. Als u het wachtwoord niet weet, kunt u proberen het te resetten met behulp van iTunes of iCloud. Als dat niet lukt, moet u de iPhone naar een Apple Store of een erkende serviceprovider brengen.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn iphone ontgrendelen?

De meest gebruikelijke manier om een iPhone te ontgrendelen is door de functie Zoek mijn iPhone te gebruiken. Deze functie is beschikbaar op alle iPhones met iOS 8 of hoger. Om deze functie te gebruiken, moet je eerst Zoek mijn iPhone inschakelen op je toestel. Ga hiervoor naar Instellingen > iCloud en zet de schuif voor Zoek mijn iPhone op AAN. Zodra Zoek mijn iPhone is ingeschakeld, kunt u de iCloud-website of de Zoek mijn iPhone-app gebruiken om uw toestel te lokaliseren en op afstand te ontgrendelen.

Door Alina Nestle

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang duurt de iPhone herstelmodus? :: Wat moet je doen als je uit knop het niet doet?
Handige links