Huis > H > Hoe Duur Is De Iphone 5?

Hoe duur is de iPhone 5?

De prijzen voor de 32GB en 64GB editie van de iPhone 5 zijn nog niet aangegeven, maar de "startprijs" (dus voor de 16GB editie zonder abonnement) is € 679,-. Naar verwachting kosten de 32GB en 64GB dan respectievelijk € 779,- en € 879,-, omdat Apple in het verleden altijd op deze wijze de prijs liet oplopen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is AutoCAD?

Hoeveel kost een AutoCAD-abonnement? De prijs voor een 3 jarig abonnement is 6.674. U kunt tokens kopen voor 24 uur als sommige van uw gebruikers het programma slechts af en toe gebruiken. Bezoek de website voor meer informatie.

Hoeveel is de iPhone 1 waard?

Via eBay wordt tegenwoordig maar liefst 900 tot 20.000 euro gevraagd voor de allereerste iPhone. Mooie prijs voor een smartphone die in 2007 voor ongeveer 500 euro over te toonbank ging. Vervolgens, wat is oude iphone 4 waard? Bij Telefooninkopers krijgt u gegarandeerd de beste prijs voor uw oude iPhone. De prijzen van een iPhone 4 verschillen van zo'n 26 euro tot 36 euro.

Daarvan, kun je nog iets met een iphone 4?

Ja, u kunt nog steeds een iPhone 4 gebruiken. Hij wordt echter niet meer ondersteund door Apple, dus u kunt er geen nieuwe software-updates voor krijgen. Kan ik mijn oude iPhone wissen? Ja, je kunt je oude iPhone verwijderen. Dit kunt u doen door naar de instellingen-app te gaan en de optie "Algemeen" te selecteren. Vanaf daar scrolt u naar beneden en selecteert u de optie "Reset". Selecteer ten slotte de optie "Alle inhoud en instellingen wissen".

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Vervolgens, wat gebeurd er als je je iphone wist?

Wanneer je gegevens verwijdert, zijn deze niet meer toegankelijk via de gebruikersinterface van de iPhone. De gegevens zijn echter nog niet uit de opslag van de iPhone gewist. Om alle inhoud en instellingen uit de opslag te verwijderen, moet je de iPhone wissen. Hoe kan je een iPhone helemaal opnieuw instellen? iPhone fabrieksinstellingen terugzetten: zo werkt het

  1. Open de 'Instellingen'-app.
  2. Ga naar 'Algemeen'.
  3. Scrol naar beneden en druk op 'Stel opnieuw in'.
  4. Druk op 'Wis alle inhoud en instellingen'.
  5. Druk, als je een waarschuwingsvenster krijgt, op 'Wis nu'.
  6. Voer je toegangscode in en druk op 'Wis iPhone'.

Bovendien, waar kan ik mijn kapotte telefoon verkopen?

Wil je weten voor hoeveel je jouw kapotte telefoon kunt verkopen? Bij Verkoopjesmartphone.nl hebben we betrouwbare inkopers van gebruikte telefoons op onze website vermeld. De meeste van deze bedrijven kopen ook defecte telefoons op. Bezoek de website van de inkopers om de waarde van je toestel te achterhalen. Wat is de Nokia 3310 waard? De Nokia 3310 is een basistelefoon die in 2000 werd uitgebracht. Het is geen smartphone, en het heeft geen speciale functies. Hij is niet veel waard. Je kunt er waarschijnlijk een vinden op eBay voor ongeveer 20 dollar.

Mensen vragen ook: wat kan je met een oude telefoon?

Er zijn veel dingen die je met een oude telefoon kunt doen. U kunt hem gebruiken als back-up telefoon, een muziekspeler, een camera, een GPS-apparaat of zelfs een Wi-Fi hotspot. Je kunt hem ook verkopen, recyclen of doneren aan een goed doel.

Door Rustie Teter

Vergelijkbare artikelen

Waar kan je oude iPhones inleveren? :: Wat krijg je voor een oude iPhone?
Handige links