Huis > W > Wat Krijg Je Voor Een Oude Iphone?

Wat krijg je voor een oude iPhone?

Ook kun je een oud toestel opgeven voor Apples recycleprogramma. Apple gaat na wat je smartphone of apparaat waard is. Vervolgens krijg je een waardebon toegestuurd en wordt het apparaat gerecycled. Je kan je oude iPhone ook inleveren in elke Apple Store in Nederland, waarna je direct een waardebon overhandigd krijgt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is mijn iPhone 5 nog waard?

De prijzen voor een iPhone 5 lopen bij telefooninkopers uiteen van 140 euro tot 142 euro. Misschien lijken deze bedragen aan de lage kant, maar via andere websites zult u veel minder voor uw toestel krijgen. Voor dit bedrag is het wel een vereiste dat uw iPhone 5 nog in goede staat is en werkt. Men kan zich ook afvragen: wat is een iphone 3 waard? De iPhone 3G 8GB is bij Amazon nog maar 113 euro waard. De webwinkel taxeert de waarde van de iPhone 3G, iPhone 3Gs en iPhone 4 en laat zien hoeveel je er nog voor terugkrijgt als je de telefoon opstuurt. De webwinkel Amazon heeft iOS-apparaten toegevoegd aan haar inruilprogramma.

Daarvan, hoe weet ik zeker dat mijn iphone leeg is?

Er zijn een paar manieren om er zeker van te zijn dat je iPhone leeg is. Eén manier is om je iPhone aan te sluiten op je computer en iTunes te openen. Zodra iTunes is geopend, klikt u op het apparaatpictogram in de linkerbovenhoek. Er verschijnt een venster met een overzicht van uw apparaat. Klik op de knop "iPhone wissen" en bevestig vervolgens dat u uw apparaat wilt wissen. Dit zal alle gegevens op uw iPhone wissen.
Een andere manier om er zeker van te zijn dat je iPhone leeg is, is door naar de Instellingen-app te gaan en dan op Algemeen te klikken. Scroll naar beneden en klik op Reset. Klik op de knop "Alle inhoud en instellingen wissen" en bevestig vervolgens dat je je iPhone wilt wissen. Dit zal alle gegevens op je iPhone wissen.
Als je zeker wilt weten dat je iPhone echt leeg is, kun je hem een fabrieksreset geven. Ga hiervoor naar de Instellingen-app en klik op Algemeen. Scroll naar beneden en klik op Reset. Klik op de knop "Alle inhoud en instellingen wissen" en bevestig vervolgens dat je je iPhone wilt wissen. Hierdoor worden alle gegevens op je iPhone gewist en worden de fabrieksinstellingen hersteld. Dus, waar kan ik mijn oude telefoon inleveren voor geld? Er zijn een paar verschillende manieren waarop je geld kunt krijgen voor je oude telefoon. Eén optie is om hem online te verkopen via een website of forum. Een andere optie is om hem naar een telefoonrecyclingcentrum te brengen. Ten slotte kun je hem ook inruilen bij een telefoonwinkel voor een cadeaubon of korting op een nieuwe telefoon.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat is mijn iPhone 10 waard?

Het verkopen van een gloednieuwe iPhone X met alles erop en eraan levert je al snel een bedrag van rond de €780 op. Wat krijg je voor je iPhone? watiPhone

WatiPhone

ModelHuidige vergoedingWas voorheen
iPhone 12 Pro MaxTot €645Tot €715
iPhone 12 ProTot €560Tot €625
iPhone 12Tot €445Tot €465
iPhone 12 miniTot €380Tot €415

Bovendien, hoe duur is de iphone 13?

iPhone 13 met 128 GB: € 909. iPhone 13 met 256 GB: € 1029. iPhone 13 met 512 GB: € 1259. Wat te doen met oude iPhone 5? Er zijn een paar opties voor wat te doen met een oude iPhone 5. Eén optie is hem te verkopen. Er zijn een paar manieren om dit te doen, zoals via een website die oude elektronica koopt of via het inruilprogramma van een telefoonmaatschappij. Een andere optie is om hem te houden als back-up telefoon. Dit kan een goed idee zijn als de telefoon nog goed werkt. Ten slotte is een andere optie om de telefoon te recyclen. Dit is de meest milieuvriendelijke optie en kan worden gedaan via verschillende recyclingprogramma's.

En nog een vraag, hoe oud is mijn iphone 5s?

De iPhone 5s is een smartphone die werd uitgebracht op 20 september 2013.

Door Semela

Vergelijkbare artikelen

Hoe duur is de iPhone 5? :: Waarom kan ik niet gespreid betalen?
Handige links