Huis > H > Hoe Gebruik Je Apple Pay Op Apple Watch?

Hoe gebruik je Apple Pay op Apple Watch?

Als je een aankoop doet in een app op je Apple Watch, kies je de optie 'Apple Pay' bij het afrekenen. Controleer de betaal-, bezorg- en factuurgegevens en druk tweemaal op de zijknop om met je Apple Watch te betalen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Mensen vragen ook: hoe kan ik mijn telefoon ontgrendelen?

ontgrendelen

Een schermvergrendeling instellen of wijzigen

  1. Open de app Instellingen op de telefoon.
  2. Tik op Beveiliging.
  3. Schermvergrendeling om een type schermvergrendeling te kiezen.
  4. Tik op de vergrendelingsoptie die je wilt gebruiken.
Hoe kan ik mijn simkaart ontgrendelen? Je simkaart ontgrendelen op Android en Samsung
  1. Ga naar het instellingenmenu.
  2. Druk op 'Beveiliging en locatie'.
  3. Ga naar 'Geavanceerd' en druk op 'Simkaart vergrendeling'.
  4. Je kunt nu de simkaart ontgrendelen.

Dienovereenkomstig, hoe verwijder je activeringsslot apple watch?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u het activeringsslot van uw Apple Watch kunt verwijderen. Een manier is om het horloge gewoon te ontkoppelen van uw iPhone. Dit zal alle gegevens en instellingen van het horloge verwijderen, en het activeringsslot zal worden verwijderd. Een andere manier is om het horloge te resetten. Dit zal ook de activeringsvergrendeling verwijderen, maar u zult al uw gegevens en instellingen verliezen. Tot slot kunt u contact opnemen met Apple support en zij kunnen u helpen het activeringsslot te verwijderen. Hoe ontkoppel je een Apple Watch zonder telefoon? Als uw Apple Watch niet met uw iPhone is verbonden, kunt u hem toch ontkoppelen door deze stappen te volgen:
1. Houd op je Apple Watch de zijknop ingedrukt.
2. Tik op Apple Watch ontkoppelen.
3. Voer uw Apple ID-wachtwoord op uw iPhone in.
4. Tik op Ontkoppelen.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Hoe Apple Watch resetten voor verkoop?

Tik op de Apple Watch op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in' > 'Wis alle inhoud en instellingen'. Typ het wachtwoord als u hierom wordt gevraagd. Kies op een GPS + Cellular-model van de Apple Watch of u het mobiele abonnement wilt behouden of verwijderen. Dus, hoe kun je apple pay activeren? Een kaart voor Apple Pay toevoegen op een Mac of iPad

  1. Open de Wallet-instellingen op uw apparaat. Ga op de Mac met Touch ID naar 'Systeemvoorkeuren' > 'Wallet en Apple Pay'.
  2. Tik op 'Voeg kaart toe'. 3,4
  3. Volg de stappen op het scherm om een kaart toe te voegen.
  4. Verifieer uw gegevens bij uw bank of kaartverstrekker.

Dienovereenkomstig, wat moet je doen als apple pay niet werkt?

Neem contact op met uw kaartverstrekker om na te gaan of deze Apple Pay ondersteunt. Werk bij naar de nieuwste versie van iOS of iPadOS, watchOS of macOS. Controleer of u zich bevindt in een land of regio waar Apple Pay wordt ondersteund. Controleer of uw apparaat compatibel is met Apple Pay. Dus, is apple pay hetzelfde als wallet? Apple Pay en Wallet zijn twee aparte applicaties. Apple Pay is een mobiele betaal- en digitale portemonneedienst waarmee gebruikers persoonlijk, in iOS-apps en op het web betalingen kunnen verrichten. Wallet is een app die uw instapkaarten, tickets, coupons, creditcards en klantenkaarten bewaart.

Kan Apple Watch niet koppelen update?

Als je problemen hebt met het koppelen van je Apple Watch met je iPhone na het updaten naar watchOS 7, zijn er een paar dingen die je kunt proberen. Zorg er eerst voor dat je iPhone de nieuwste versie van iOS draait. Probeer vervolgens zowel je iPhone als je Apple Watch opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan je Apple Watch te ontkoppelen en opnieuw te koppelen. Als geen van deze dingen werkt, moet u contact opnemen met Apple Support voor verdere hulp.

Door Wirth Nuhn

Vergelijkbare artikelen

Kan je iPhone openen zonder code? :: Hoe iPhone unlocken met Apple Watch?
Handige links