Huis > H > Hoe Iphone Unlocken Met Apple Watch?

Hoe iPhone unlocken met Apple Watch?

'Ontgrendel met Apple Watch' configureren

  1. Open de Instellingen-app op uw iPhone.
  2. Tik op 'Face ID en toegangscode' en typ uw toegangscode.
  3. Scrol omlaag naar 'Ontgrendel met Apple Watch' en schakel de functie in naast de naam van uw Watch.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Bovendien, hoe ontgrendel je een apple watch?

De Apple Watch ontgrendelen als je je iPhone ontgrendelt: Open de Instellingen-app op je Apple Watch, tik op 'Toegangscode' en schakel 'Ontgrendel met iPhone' in. Je kunt ook de Apple Watch-app op je iPhone openen, op 'Mijn Watch' > 'Toegangscode' tikken en 'Ontgrendel met iPhone' inschakelen. Dienovereenkomstig, kan apple watch niet ontgrendelen met iphone? Open de Instellingen-app op uw iPhone. Tik op 'Face ID en toegangscode' en typ uw toegangscode. Scrol omlaag naar 'Ontgrendel met Apple Watch' en schakel de functie in naast de naam van uw Watch. Als draagdetectie niet is ingeschakeld op uw Watch, wordt u gevraagd dit in te schakelen.

Hoe kan ik mijn iPhone ontgrendelen?

Aangenomen dat u uw iPhone moet ontgrendelen omdat u uw wachtwoord bent vergeten, zijn er een paar manieren waarop u dit kunt doen.
Als u een iCloud-account aan uw iPhone hebt gekoppeld, kunt u iCloud gebruiken om uw apparaat op afstand te wissen en het vervolgens weer als nieuw in te stellen. Hierdoor wordt uw wachtwoord verwijderd, maar ook al uw gegevens en instellingen.
Als u geen iCloud-account hebt, of als u iCloud om de een of andere reden niet kunt gebruiken, kunt u uw iPhone op een computer aansluiten en iTunes gebruiken om het toestel te wissen. Dit proces is vergelijkbaar met de iCloud-methode, maar vereist een fysieke verbinding met een computer.
Als u iCloud of iTunes niet kunt gebruiken, kunt u uw iPhone nog steeds wissen door hem in de herstelmodus te zetten. Hierdoor worden al uw gegevens en instellingen gewist, maar kunt u uw iPhone ook als nieuw instellen.
Zodra uw iPhone is gewist, kunt u een wachtwoord gebruiken om een nieuwe in te stellen. Als u uw wachtwoord niet weet, kunt u het vinden door te kijken in de instellingen van uw iPhone of door contact op te nemen met uw provider. Dienovereenkomstig, hoe kom je in een iphone zonder code? Er zijn een paar manieren om in een iPhone te komen zonder code. Eén manier is om de noodoproepfunctie te gebruiken. Dit doe je door op de homeknop te drukken en vervolgens op de optie "Noodoproep" onderaan het scherm te tikken. Vanaf hier kunt u een telefoonnummer invoeren en vervolgens op de knop "Bellen" tikken. Hierdoor wordt het vergrendelingsscherm omzeild en kunt u bellen.
Een andere manier om in een iPhone te komen zonder code is door de "Voice Over" functie te gebruiken. Deze is toegankelijk door drie keer op de home-knop te klikken. Zodra Voice Over is ingeschakeld, kunt u het aanraakscherm gebruiken om naar de optie "Noodoproep" te gaan en een oproep te plaatsen.
Een laatste manier om in een iPhone te komen zonder code is door hem aan te sluiten op een computer en de functie "Herstel" in iTunes te gebruiken. Hierdoor worden alle gegevens op het toestel gewist, maar wordt ook het vergrendelingsscherm omzeild.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Bovendien, hoe ontkoppel je een apple watch?

Uw Apple Watch loskoppelen en wissen

  1. Houd de Apple Watch en iPhone dicht bij elkaar wanneer u de koppeling verbreekt.
  2. Open de Watch-app op de iPhone.
  3. Ga naar het tabblad 'Mijn Watch' en tik op 'Alle Apple Watches'.
  4. Tik op de infoknop naast de Watch die u wilt loskoppelen.
  5. Tik op 'Koppel Apple Watch los'.
Hoe ontgrendel je Apple pay? Betalen met uw iPhone

Als uw iPhone beschikt over Face ID, drukt u tweemaal op de zijknop. Als u gevraagd wordt om te verifiëren, doet u dit met Face ID of voert u uw toegangscode in om Apple Wallet te openen. Als uw iPhone beschikt over Touch ID, drukt u tweemaal op de thuisknop.

Dus, waarom kan ik mijn apple watch niet koppelen?

Open de Instellingen-app op uw Watch en tik vervolgens op 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in'. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen' en tik opnieuw om te bevestigen. Wacht tot de Watch is losgekoppeld. U kunt opnieuw koppelen nadat de Apple Watch is losgekoppeld. Hoe haal je je Apple Watch uit slaapstand? Er zijn twee manieren om je Apple Watch uit de slaapstand te halen:
1. Houd de zijknop ingedrukt totdat u het Apple-logo ziet.
2. Maak uw Apple Watch wakker door erop te tikken op uw pols.

Kan Apple Watch niet resetten?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw Apple Watch niet wordt gereset. Controleer eerst of uw horloge op de oplader is aangesloten en of de oplader op een stroombron is aangesloten. Als uw horloge nog steeds niet wordt gereset, probeer dan uw horloge opnieuw op te starten door de zijknop ingedrukt te houden totdat u het Apple-logo ziet. Als uw horloge nog steeds niet wordt gereset, moet u mogelijk contact opnemen met Apple Support voor verdere hulp.

Door Mohsen

Vergelijkbare artikelen

Hoe gebruik je Apple Pay op Apple Watch? :: Welke code als simkaart vergrendeld?
Handige links