Huis > H > Hoe Maak Je Je Oplaadpoort Schoon Iphone?

Hoe maak je je Oplaadpoort schoon iPhone?

Hoe maak je de poort schoon?

  1. Zorg dat je goed in de Lightning poort van jouw iPhone kan kijken.
  2. Nu duw je de satéprikker of tandenstoker zachtjes in de poort en schraap je alle viezigheid naar buiten.
  3. Je kan ook blazen of perslucht gebruiken om het laatste beetje vuil eruit te krijgen tot de poort helemaal leeg is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dienovereenkomstig, kun je iphone opladen met andere iphone?

iPhone 2019 Wireless PowerShare

De nieuwe functie heet 'Wireless Powershare'. Hiermee is het mogelijk om andere apparaten op te laden door ze op de achterkant van je iPhone 2019 te leggen. De techniek werkt met de Qi-standaard, wat we kennen van andere draadloze opladers.
Trouwens, wat moet je doen als je geen oplader hebt? In dit blog geven we je een aantal opties om je telefoon toch op te laden zonder 'stroom'.

  1. Een powerbank. De powerbank gebruiken we steeds meer.
  2. Powerbanks met zonne-energie.
  3. Opladen via de auto.
  4. Wireless PowerShare.
  5. Telefoon opladen via de laptop.

Kan ik mijn iPhone opladen in de auto?

Ja, u kunt uw iPhone in de auto opladen. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van het type auto dat je hebt. Als u een nieuwere auto hebt, kunt u uw iPhone mogelijk draadloos opladen met een Qi-compatibele oplaadmat. Als je auto niet over draadloos opladen beschikt, kun je een Lightning-kabel gebruiken om je iPhone op te laden. Je kunt de Lightning-kabel aansluiten op de USB-poort van je auto of op een voedingsadapter die je in de sigarettenaansteker van je auto steekt. Trouwens, kan mijn iphone draadloos opladen? Ja, je iPhone kan draadloos opladen. Dat kan op twee manieren: met een draadloze oplader of met een apparaat met Qi-ondersteuning.
Draadloze laders zijn apparaten waarop je je iPhone kunt plaatsen om hem op te laden. Qi is een draadloze oplaadstandaard die in veel apparaten is ingebouwd, waaronder de iPhone 8 en later. Om je iPhone draadloos op te laden met een apparaat dat geschikt is voor Qi, plaats je hem gewoon bovenop het apparaat.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dus, hoe krijg je stof uit je oplaadpoort?

Stof verwijderen In de oplaadpoort, knoppen en andere gaatjes kan stof komen te zitten. Deze kunnen de werking beïnvloeden. Stof kun je weghalen met een kleine pin, maar ook met een stofzuiger. Reparateurs gebruiken vaak een spuitbus met perslucht. Mensen vragen ook: hoe krijg je vloeistof uit lightning-connector? Als je iPhone of Lightning-accessoire nat is

Tik zachtjes met je iPhone tegen je hand met de Lightning-connector naar beneden gericht om overtollige vloeistof te verwijderen. Laat je iPhone in een droge ruimte met wat luchtstroom achter.

Wat dit betreft, hoe maak je een iphone schoon?

Gebruik een zachte, licht bevochtigde, pluisvrije doek. Zorg dat er geen vocht in de openingen binnendringt. Gebruik geen ruitenreinigers, huishoudelijke reinigingsmiddelen, perslucht, spuitbussen, oplosmiddelen, ammoniak, schuurmiddelen of reinigers met waterstofperoxide om de iPhone schoon te maken. Kun je met iPhone 12 andere telefoon opladen? De iPhone 12 wordt niet geleverd met een ingebouwde functie om andere telefoons op te laden, maar er zijn producten van derden waarmee je dit kunt doen. Een voorbeeld is de Belkin BoostCharge Power Bank Pro met Lightning Connector, die een ingebouwde Lightning-connector heeft waarmee je je iPhone en een ander apparaat tegelijk kunt opladen.

En nog een vraag, kan je een telefoon met een andere telefoon opladen?

Ja, u kunt een telefoon opladen met een andere telefoon. Dit doet u door de oplaadpoort van de telefoon die u wilt opladen te gebruiken en deze aan te sluiten op de oplaadpoort van de andere telefoon.

Door Vincentia Blohm

Vergelijkbare artikelen

Kan je met de iPhone 11 andere telefoons opladen? :: Hoe kan ik mijn iPhone 12 opladen?
Handige links