Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Iphone 12 Opladen?

Hoe kan ik mijn iPhone 12 opladen?

Sluit de USB-C-connector op uw MagSafe-oplader aan op een aanbevolen Apple USB-C-lichtnetadapter van 20 watt (W) of hoger of een compatibele USB-C-adapter van derden. U kunt ook verbinding maken met een USB-C-poort op een Mac of pc.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat zijn goede iPhone kabels?

10 BESTE Lightning kabels in Nederland - Mei 2022

  • 1 Beste KeuzeAnker Powerline+ II iPhone-kabel, 3 m, Lightning-kabel, nylon, MFi-gecertificeerd met de iPhone SE/XS/XS Max/XR/X, 8/8 P Anker.
  • 2 - 40% Apple Lightning-naar-USB-kabel (1 m) Apple.
  • 3 Beste Waarde - 64% Apple Lightning-naar-USB-kabel (2 m) Apple.
Mensen vragen ook: hoe weet ik welke oplader ik nodig heb? Het belangrijkste bij het uitzoeken van een oplader is dat je een kabel met de juiste aansluiting kiest. Voor een iPhone heb je een Lightning kabel nodig. De meeste nieuwe Android telefoons hebben een usb C aansluiting. Oudere en goedkopere Android toestellen hebben nog een micro usb aansluiting.

En nog een vraag, heeft de iphone 11 een andere oplader?

De iPhone 11 heeft geen andere oplader dan eerdere iPhone-modellen. Hij is compatibel met de standaard stroomadapter van 5 watt die bij de iPhone wordt geleverd. Heeft een iPhone 11 een USB-C? De iPhone 11 heeft geen USB-C-poort. Het gebruikt een Lightning-connector.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe kan ik iPhone 13 opladen?

Laad iPhone 13 op met een oude oplader

Net als eerdere iPhones heeft de iPhone 13 een Lightning-poort om op te laden. Als je een oude iPhone hebt, kun je een bestaande Lightning-naar-USB-A-kabel gebruiken met de conventionele USB-A-lichtnetadapter om iPhone 13 op te laden.
Daarvan, welke adapter voor iphone 13 pro max? Apple USB-lichtnetadapter van 5 W.

Dus, waarom geen oordopjes bij iphone 12?

Want het is bij de nieuwe modellen niet meer de vertrouwde lightning-poort, maar een USB-C. Dat vanwege de snelheid van USB-C én het voordeel dat jij je telefoon dan direct, zonder gek kabeltje, aan je MacBook kan aansluiten. Wat zit er in de doos van de iPhone 12? De doos van de iPhone 12 bevat de volgende onderdelen:
- iPhone 12
- EarPods met Lightning Connector
- Lightning naar USB-C Kabel
- USB-C Voedingsadapter
- Documentatie

Trouwens, hoe lang moet je iphone de eerste keer opladen?

Over het algemeen wordt aanbevolen uw iPhone ten minste 2 uur op te laden wanneer u hem voor het eerst gebruikt.

Door Cormick

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je je Oplaadpoort schoon iPhone? :: Waarom geen oplader bij iPhone?
Handige links