Huis > H > Hoe Maak Ik Mijn Iphone 8 Leeg Voor Verkoop?

Hoe maak ik mijn iPhone 8 leeg voor verkoop?

Ga terug naar Instellingen en tik op 'Algemeen' > 'Zet over of stel [apparaat] opnieuw in' > 'Wis alle inhoud en instellingen'. Als u Zoek mijn [apparaat] hebt ingeschakeld, moet u wellicht uw Apple ID en wachtwoord invoeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe kan ik alles verwijderen van mijn iPhone?

Tik op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Zet over of stel [apparaat] opnieuw in'. Tik vervolgens op 'Wis alle inhoud en instellingen'. Hoe kan je een iPhone helemaal opnieuw instellen? iPhone fabrieksinstellingen terugzetten: zo werkt het

  1. Open de 'Instellingen'-app.
  2. Ga naar 'Algemeen'.
  3. Scrol naar beneden en druk op 'Stel opnieuw in'.
  4. Druk op 'Wis alle inhoud en instellingen'.
  5. Druk, als je een waarschuwingsvenster krijgt, op 'Wis nu'.
  6. Voer je toegangscode in en druk op 'Wis iPhone'.

Is mijn oude iPhone geld waard?

Het hangt af van het model en de staat van de iPhone. Over het algemeen zijn oudere iPhones minder geld waard dan nieuwere iPhones, maar als de iPhone in goede staat verkeert en een populair model is, kan hij meer geld waard zijn. Hoe maak je meer ruimte vrij op je iPhone? Er zijn een paar manieren om meer ruimte vrij te maken op je iPhone:
Ongebruikte apps verwijderen: Ga naar de app Instellingen en tik vervolgens op Algemeen > Gebruik > Opslag beheren. Hier kun je zien hoeveel ruimte elke app gebruikt en de apps verwijderen die je niet nodig hebt.
Maak je app-caches leeg: App-caches kunnen zich na verloop van tijd opbouwen en ruimte innemen op je toestel. Om ze te wissen, ga je naar de Instellingen-app en tik je op Algemeen > Opslag & iCloud-gebruik > Opslag beheren. Zoek de app waarvan u de cache wilt wissen en tik erop, tik vervolgens op App verwijderen en bevestig.
Verlaag de resolutie van je foto's en video's: Als je veel foto's en video's hebt die ruimte innemen op je apparaat, kun je de resolutie ervan verlagen om wat ruimte vrij te maken. Ga hiervoor naar de app Instellingen en tik op Foto's & Camera. Tik onder het kopje Camera op de toggle voor Beeldmodus lage kwaliteit naar de positie AAN.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe telefoon leegmaken voor verkoop?

Je Android-telefoon terugzetten naar fabrieksinstellingen

Elke Android-smartphone werkt anders, maar het wissen van je Android-telefoon werkt meestal als volgt: Open het instellingenmenu en druk op 'Privacy'. Ga naar 'Back-up & herstel'. Druk op 'Fabrieksinstellingen herstellen'.
Vervolgens, wat gebeurt er als ik terugga naar fabrieksinstellingen? Als je de fabrieksinstellingen terugzet, worden je gegevens van de telefoon gewist. Hoewel in je Google-account opgeslagen gegevens kunnen worden hersteld, worden alle apps en de bijbehorende gegevens verwijderd.

Kan iPhone niet opnieuw instellen?

Zorg dat je iPhone, iPad of iPod touch voldoende (minstens 50 procent) is opgeladen; Ga naar 'Instellingen > Algemeen'; Scrol naar 'Zet over of stel iPhone opnieuw in' en tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'; Bevestig je keuze en wacht tot de fabrieksinstellingen zijn hersteld. Waar kan ik mijn oude telefoon inleveren voor geld? Er zijn een paar plaatsen waar je je oude telefoon kunt inleveren voor geld. Een daarvan is een telefoon recycling website, zoals Gazelle.com. Een andere plek is een telefoon inruil website, zoals uSell.com. U kunt ook bij uw lokale mobiele telefoonmaatschappij informeren of zij een inruil- of recyclingprogramma hebben.

Dus, wat is mijn telefoon nog waard?

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden bij het bepalen van de waarde van je telefoon. Het eerste is de leeftijd van de telefoon; nieuwere telefoons zullen meer waard zijn dan oudere telefoons. Het tweede is de staat van de telefoon; een telefoon in goede staat is meer waard dan een telefoon in slechte staat. Ten derde de functies van de telefoon; een telefoon met meer functies is meer waard dan een telefoon met minder functies. Ten slotte is het merk van de telefoon ook van invloed op de waarde; telefoons van populairdere merken zijn meer waard dan telefoons van minder populaire merken.

Door Calypso Smolinsky

Vergelijkbare artikelen

Wat is mijn iPhone 5 nog waard? :: Hoe lang duurt het om een telefoon te repareren?
Handige links