Huis > W > Wat Kost Een Iphone Verzekering?

Wat kost een iPhone verzekering?

Toestelverzekering. Je kunt je iPhone vaak ook verzekeren via je mobiele provider. Vaak betaal je een vast bedrag bovenop je normale maandelijkse kosten. Reken op tussen de 10 en 15 euro per maand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat kost AppleCare+ voor iPhone?

ProductKosten AppleCareEigen risico*
iPhone 8€ 149,-€ 29,- / € 99,-
iPhone 7 Plus€ 169,-€ 29,- / € 99,-
iPhone 7€ 149,-€ 29,- / € 99,-
iPhone 6s Plus€ 169,-€ 29,- / € 99,-
Is AppleCare dekking gratis? Reparatiekosten en eigen risico

Dankzij AppleCare+ is dit tweemaal per jaar 'gratis' en betaal je een eigen risico van €29 voor het scherm en €99 voor overige schade. Hieronder vind je alle reparatiekosten en het eigen risico bedrag terug voor de AppleCare producten.

Is mijn iPhone verzekerd?

Nee, uw iPhone is niet verzekerd. Dit in overweging nemend, is applecare het waard? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de waarde van AppleCare afhangt van een aantal factoren die specifiek zijn voor elk individu. Sommige mensen vinden de gemoedsrust en de extra bescherming die AppleCare biedt de kosten waard, terwijl anderen vinden dat ze het ook zonder kunnen. Uiteindelijk moet de beslissing om al dan niet AppleCare te kopen gebaseerd zijn op een kosten-batenanalyse die specifiek is voor ieders situatie.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Trouwens, wat vergoed applecare?

AppleCare+ voor iPhone is een verzekering waarmee je tot twee jaar lang recht hebt op deskundige ondersteuning1 en gedekt bent tegen hardwarereparaties,2 inclusief elke 12 maanden maximaal twee schadevoorvallen als gevolg van een ongelukje, elk met een eigen risico van € 29 bij schade aan het display of het glas aan de Vervolgens, hoe betaal je applecare? De betaalmethode voor uw AppleCare-abonnement annuleren of...

  • Het nummer van de AppleCare-overeenkomst. Log in bij Mijn support om uw overeenkomstnummer op te zoeken.
  • Het serienummer van het apparaat dat door het abonnement wordt gedekt. Lees hoe u het serienummer vindt.
  • De originele aankoopbon.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik geen applecare kopen?

Een AppleCare-abonnement op uw apparaat kopen

Open Instellingen op uw iPhone, iPad of iPod touch. Ga naar 'Algemeen' > 'Info'. Tik op 'AppleCare+-dekking beschikbaar'. Als u 'AppleCare+-dekking beschikbaar' niet ziet, controleert u of uw apparaat in aanmerking komt.
Wat kost bellen met Apple support? De kosten voor het bellen van Apple support variëren afhankelijk van het soort support dat u nodig hebt en uw locatie. Zo is het bellen van AppleCare voor technische ondersteuning in de Verenigde Staten gratis, maar als je ondersteuning nodig hebt voor een beschadigd of verloren product, kan er € 19,99 aan servicekosten in rekening worden gebracht.

En nog een vraag, heeft mijn telefoon applecare?

samengevat

AppleCare is een garantieservice van Apple die uitgebreide dekking en technische ondersteuning biedt voor je iPhone. Als je iPhone nog onder AppleCare valt, kun je inderdaad dekking en ondersteuning krijgen.

Door Lisk Juart

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik zien of mijn telefoon verzekerd is? :: Hoe lang wordt iPhone 12 nog ondersteund?
Handige links