Huis > K > Kan Een Iphone 6 Tegen Water?

Kan een iPhone 6 tegen water?

De iPhone 6s en iPhone SE zijn helaas niet waterbestendig, toch heeft Apple volgens iFixit de toestellen beschermd tegen water. Binnenin is namelijk een siliconenlaag aanwezig om de iPhone te beschermen tegen de eerste spatten water.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Kan je met de iPhone 12 douchen?

De iPhone 12- en iPhone 13-modellen hebben een IP68-classificatie. Daarmee zijn ze stofvrij en dompeldicht en houden ze het 30 minuten vol tot een diepte van 6 meter. Ook de iPhone 7 en nieuwer kunnen goed tegen water. Trouwens, is een refurbished iphone nog waterdicht? Om toegang tot deze onderdelen te krijgen, moet de beschermende laag van het toestel worden verbroken. Dit betekent dat de meeste refurbished toestellen dus niet waterdicht zijn. Lees daarom altijd de beschrijving van een product, voordat je tot aanschaf overgaat.

Wat is IP68 waterdicht?

IP68 waterdicht betekent dat het apparaat beschermd is tegen stof en water. Het toestel kan tot 1,5 meter onder water gedurende 30 minuten. Hoe haal je water uit je iPhone 11? Als je iPhone 11 nat wordt, volg dan deze stappen:
1. Schakel uw iPhone 11 onmiddellijk uit.
2. Verwijder de SIM-lade en alle andere externe accessoires.
3. Veeg uw iPhone 11 af met een schone, droge doek.
4. Plaats uw iPhone 11 in een kom of bak met ongekookte rijst.
5. Laat uw iPhone 11 ten minste 24 uur in de rijst liggen.
6. Controleer na 24 uur of je iPhone 11 droog is. Als dat zo is, zet je hem aan en test je of hij goed werkt.
Als je iPhone 11 nog steeds nat is of niet goed werkt na het volgen van deze stappen, moet je contact opnemen met Apple voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe goed is de iPhone 11?

De prestaties op het gebied van kracht, duurzaamheid en toekomstbestendigheid zijn identiek, dus je weet dat je met de iPhone 11 nog vele jaren vooruit kan. Voor het merendeel van de gebruikers is het LCD-scherm goed genoeg, ook al vinden we het OLED-scherm van de iPhone 11 Pro wel net iets mooier. Dus, hoe krijg je water uit je oplaadpoort iphone? Als uw iPhone of Lightning-accessoire nat is

  1. Tik de iPhone voorzichtig tegen uw hand met de Lightning-connector naar onder gericht om overtollige vloeistof te verwijderen.
  2. Laat de iPhone ten minste 30 minuten drogen voor u deze probeert op te laden met een Lightning-kabel of op een Lightning-accessoire aansluit.

Je kunt ook vragen is waterschade verzekerd?

Waterschade verzekering: leidingwater

Waterschade door leidingwater wordt redelijk uitgebreid gedekt. Door een leidingbreuk heb je waterschade aan het plafond en de muren. De waterschade is via de Opstalverzekering gedekt, hier hoef je dus geen waterschade plafond verzekering voor af te sluiten.
Kan de iPhone 10 tegen water? De iPhone 10 is niet waterbestendig, maar wel tot een diepte van 1 meter gedurende maximaal 30 minuten.

Kan de iPhone 7 tegen water?

Ja, de iPhone 7 kan tegen water. Hij heeft een IP67-classificatie, wat betekent dat hij tot 30 minuten in maximaal 1 meter water kan worden ondergedompeld.

Door Chase Cohea

Vergelijkbare artikelen

Waarom doet mijn Netflix het niet? :: Kan een iPhone 13 tegen water?
Handige links