Huis > K > Kan Itunes Op Windows?

Kan iTunes op Windows?

Met iTunes voor Windows kunt u uw gehele mediacollectie op één plaats beheren. Neem een abonnement op Apple Music en krijg toegang tot miljoenen nummers. Koop muziek en films in de iTunes Store. En synchroniseer materiaal van uw computer naar uw iPhone, iPad of iPod touch.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Men kan zich ook afvragen: kan itunes niet installeren op windows 10?

Als u Windows 10 hebt, kunt u iTunes ook downloaden van de Microsoft Store. Als u problemen hebt met het installeren van iTunes van de website van Apple, downloadt u iTunes van de Microsoft Store. Als u iTunes niet kunt downloaden of bijwerken van de Microsoft Store, neemt u contact op met Microsoft voor hulp. Bovendien, heb ik de laatste versie van itunes? U kunt uw versie bijwerken naar de nieuwste versie van iTunes (tot en met iTunes 12.8). Open de App Store op de Mac. Klik bovenaan het App Store-venster op 'Updates'. Als er updates voor iTunes beschikbaar zijn, klikt u op 'Installeer'.

Je kunt ook vragen hoe nieuwste versie itunes downloaden?

De laatste versie van iTunes kan worden gedownload van de Apple website (https://www.apple.com/itunes/). Ga op de website naar beneden naar het gedeelte "Download iTunes" en klik op de juiste link voor uw computer. Waar vind ik iTunes op mijn pc? Wanneer u iTunes op uw pc installeert, maakt het programma een snelkoppeling naar het iTunes-programma op uw bureaublad. Als u de snelkoppeling niet op uw bureaublad kunt vinden, kunt u het programma vinden door het menu Start te openen en "Alle programma's" te selecteren. iTunes zou in de map "Apple" moeten staan. Als u iTunes nog steeds niet kunt vinden, kunt u naar het programma zoeken door het menu Start te openen en "Zoeken" te selecteren. Typ vervolgens "iTunes" in het zoekveld en druk op "Enter".

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Wat dit betreft, waar staat itunes op mijn pc?

Ga naar de map 'iTunes' (standaard in de map 'Muziek' op je pc) en sleep de map naar het iTunes-venster. De nummers worden nu weer in de bibliotheek weergegeven. Als het bestand 'iTunes Library' zich in deze map bevindt, zijn ook je oorspronkelijke afspeellijsten zichtbaar. Wat dit betreft, waarom werkt itunes niet meer? Na achttien jaar komt iTunes aan z'n einde. Het programma was al langer een doorn in het oog voor veel gebruikers, die zeiden dat het programma onhandig en plomp was geworden. Daarom besliste Apple om de logge app op te splitsen. Binnenkort kan je voor alle media terecht in Apple Music, Apple Podcasts en Apple TV.

Daarvan, kan itunes niet installeren op windows 7?

Neem contact op met Microsoft als u hulp nodig hebt bij het downloaden of bijwerken van iTunes vanuit de Microsoft Store. Lees hier wat u moet doen als u iTunes voor Windows niet kunt bijwerken of installeren nadat u de software vanaf de website van Apple hebt gedownload. Dienovereenkomstig, wat is de opvolger van itunes? Het antwoord op deze vraag is onduidelijk omdat Apple geen opvolger van iTunes heeft aangekondigd. Sommige experts denken echter dat het bedrijf mogelijk werkt aan een nieuwe muziek-app die geïntegreerd zou worden in zijn bestaande Apple Music-dienst. Anderen menen dat iTunes na verloop van tijd gewoon kan worden uitgefaseerd omdat Apple zich blijft richten op zijn andere diensten.

Is iTunes gratis?

Ja, iTunes is gratis. Je kunt het downloaden in de App Store.

Door Bucella Rary

Vergelijkbare artikelen

Waarom zie ik mijn iPhone niet in iTunes? :: Hoe verbind je iPhone met iTunes?
Handige links