Huis > W > Waarom Zie Ik Mijn Iphone Niet In Itunes?

Waarom zie ik mijn iPhone niet in iTunes?

Controleer of uw iOS- of iPadOS-apparaat ingeschakeld en ontgrendeld is en het beginscherm toont. Controleer of u de nieuwste software hebt op uw Mac of uw Windows-pc. Als u iTunes gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie hebt. Als u de waarschuwing 'Vertrouw je deze computer?'

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Mensen vragen ook: waar zet itunes de reservekopie neer?

iTunes slaat de back-ups van mobiele apparaten altijd op in %AppData%\ Apple Computer\MobileSync, en dat kun je inderdaad niet wijzigen bij de instellingen van iTunes. Dienovereenkomstig, waarom kan ik geen itunes downloaden? Open een webbrowser en ga naar een website. Als de internetverbinding functioneert, doet zich mogelijk een probleem voor met de iTunes Store. Bezoek de iTunes Store later nogmaals. Controleer of de datum, tijd en tijdzone van de computer goed zijn ingesteld.

Men kan zich ook afvragen: hoe iphone updaten via itunes?

Men kan zijn iPhone via iTunes bijwerken door het volgende te doen:
-Open iTunes en sluit je iPhone aan op je computer
-Klik op het apparaat icoon in de linkerbovenhoek van iTunes
-Klik op de "Summary" tab
-Onder de "Check for updates" sectie, klik op de "Check for Update" knop
-Als er een update beschikbaar is, klik dan op de "Install Update" knop om deze te installeren. Hoe kan je een iPhone resetten zonder code? Als u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u uw iPhone resetten, waardoor al uw gegevens en instellingen worden gewist, inclusief het wachtwoord. Nadat u uw iPhone hebt gereset, moet u hem als nieuw instellen.
Als je nog nooit hebt gesynchroniseerd met iTunes of Zoek mijn iPhone hebt ingesteld in iCloud, moet je de herstelmodus gebruiken om je toestel te herstellen. Hierdoor worden het toestel en het wachtwoord gewist.
De herstelmodus is een laatste redmiddel, en u verliest al uw gegevens. Als je een back-up hebt, kun je die herstellen nadat je het toestel hebt gewist.
Volg deze instructies om uw iPhone in herstelmodus te zetten:
1. Sluit uw iPhone aan op uw computer en open iTunes.
2. Terwijl je iPhone is aangesloten, forceer je de herstart:
Op een iPhone 6s en ouder, iPad of iPod touch: Houd de knoppen Sleep/Wake en Home tegelijkertijd ingedrukt.
Op een iPhone 7 of iPhone 7 Plus: Houd de knoppen Sleep/Wake en Volume Down tegelijkertijd ingedrukt.
- Op een iPhone 8 of nieuwer, iPhone X, iPad met Face ID of iPad met Touch ID: Druk op de knop Volume omhoog en laat deze snel los. Druk op de knop Volume omlaag en laat deze snel los. Houd vervolgens de zijknop ingedrukt totdat u het Apple-logo ziet.
3. 3. Wanneer u de optie Herstellen of Bijwerken ziet, kiest u Herstellen.
4. iTunes zal software voor uw apparaat downloaden. Als het langer dan 15 minuten duurt, verlaat je apparaat de herstelmodus en moet je deze stappen herhalen.
5. Wacht tot het proces is voltooid.
Uw iPhone zal opnieuw opstarten en worden gewist.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Welke versie van Windows 10 heb ik op mijn pc?

Als u wilt zien welke versie van Windows is geïnstalleerd op uw pc:

  • Selecteer Start> Instellingen > System > About.
  • Zoek uw versie van Windows onder Windows specificaties.
Dienovereenkomstig, wat is itunes? [media] Digitale verzameling van muziek- en videobestanden, audioboeken, colleges, apps en games, beheerd door Apple. Gebruikers kunnen er in bladeren en zoeken en tegen betaling nummers importeren.

Men kan zich ook afvragen: welke app voor itunes?

De Apple Music-app is dé plek om uw muziekbibliotheek te beheren en ernaar te luisteren. En als een Apple Music-abonnement hebt, kunt u miljoenen nummers streamen, nieuwe muziek ontdekken om aan uw verzameling toe te voegen en toegang krijgen tot uw muziekbibliotheek op uw andere apparaten. Waar kan ik mijn iTunes bibliotheek vinden? De iTunes bibliotheek is een map die al uw iTunes mediabestanden bevat. Deze bevindt zich in de volgende directory:
Mac: ~/Music/iTunes/
Windows XP: \Documenten en instellingen (gebruikersnaam) Mijn documenten Mijn muziek: \Als u uw iTunes-bibliotheek niet kunt vinden, kunt u het bestand iTunes Library.xml gebruiken om deze te lokaliseren. Dit bestand staat in de volgende directory:
Mac: ~/Music/iTunes/
Windows XP: \Documenten en instellingen (gebruikersnaam) Mijn documenten Mijn muziek: \Gebruikers (gebruikersnaam) Mijn muziek.

Dienovereenkomstig, waar staan de afspeellijsten van itunes?

De afspeellijsten van iTunes bevinden zich in de map iTunes Media.

Door Ondine Gaufin

Vergelijkbare artikelen

Hoe zeg ik mijn iTunes abonnement op? :: Kan iTunes op Windows?
Handige links