Huis > K > Kan Itunes Niet Openen Omdat Het Wordt Bijgewerkt?

Kan iTunes niet openen omdat het wordt bijgewerkt?

Wie kan mij helpen? Zet je Mac een minuut of 10 uit en probeer het opnieuw. Als iTunes geupdated wordt, is het logisch dat je er niet mee kan werken tegelijkertijd. Kijk ook even in de app-store > updates.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waar vind ik mijn iCloud muziekbibliotheek?

'iCloud-muziekbibliotheek' inschakelen:

  1. Open iTunes.
  2. Kies 'Bewerken' > 'Voorkeuren' in de menubalk bovenaan het scherm.
  3. Ga naar het tabblad 'Algemeen' en selecteer 'iCloud-muziekbibliotheek' om de functie in te schakelen.
  4. Klik op 'OK'.
Vervolgens, hoe zet ik mijn itunes-bibliotheek over? Je iTunes-bibliotheek naar een andere computer verplaatsen
  1. Kies 'Bestand' > 'Bibliotheek' > 'Bibliotheek ordenen' in iTunes op je pc.
  2. Selecteer 'Bestanden verzamelen'. De bestanden blijven op de oorspronkelijke locatie staan. Van deze bestanden wordt alleen een kopie in de map 'iTunes' geplaatst.

Dus, wat is itunes-bibliotheek?

Een iTunes-bibliotheek is een map die al uw muziek, films en andere media-inhoud bevat. Als u meerdere iTunes-bibliotheken hebt, kunt u kiezen welke u met uw iOS-apparaat wilt gebruiken. Waarom kan ik iTunes niet openen? Er zijn vele mogelijke redenen waarom iTunes niet opent op uw computer. Eén mogelijkheid is dat je niet de laatste versie van iTunes hebt geïnstalleerd. U kunt controleren of er een update beschikbaar is door de App Store op uw computer te openen en op het tabblad Updates te klikken. Als er een update voor iTunes is, klik dan op Update.
Een andere mogelijkheid is dat je computer niet voldoet aan de minimale systeemvereisten voor iTunes. U kunt de systeemvereisten voor iTunes vinden op de website van Apple.
Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met Apple Support voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Waarom werkt iTunes niet meer?

Na achttien jaar komt iTunes aan z'n einde. Het programma was al langer een doorn in het oog voor veel gebruikers, die zeiden dat het programma onhandig en plomp was geworden. Daarom besliste Apple om de logge app op te splitsen. Binnenkort kan je voor alle media terecht in Apple Music, Apple Podcasts en Apple TV. Men kan zich ook afvragen: hoe maak ik een muziekbibliotheek? Nog even in het kort zijn dit de stappen die je kunt ondernemen voor een duurzame muziekbibliotheek:

  1. Verzamel al je muziek in een map.
  2. Zorg voor de juiste, consistente benaming van je tracks inclusief metadata.
  3. Maak overzichtelijke submappen.
  4. Controleer de automatische analyse van je DJ-software (beatgrid, BPM)

Vervolgens, hoe synchroniseer ik mijn bibliotheek?

Controleer uw instellingen en netwerkverbinding op al uw apparaten: Zorg dat uw apparaten de nieuwste versie hebben van iOS, iPadOS, macOS of iTunes voor Windows. Zorg dat 'Synchroniseer bibliotheek' is ingeschakeld voor al uw apparaten. Verbind al uw apparaten met het internet. Hoe Synchroniseer ik mijn Apple apparaten? Uw Apple-apparaten synchroniseren betekent gewoon dat u ze draadloos met elkaar verbindt zodat ze informatie kunnen delen. Dit kan via iCloud, een opslagsysteem in de cloud dat draadloos informatie tussen uw apparaten overdraagt, of door een USB-kabel te gebruiken om uw apparaten fysiek met elkaar te verbinden.
Om uw apparaten met iCloud te synchroniseren, zorgt u er eerst voor dat iCloud is ingeschakeld in de Instellingen-app op al uw apparaten. Kies vervolgens het type gegevens dat u wilt synchroniseren tussen uw apparaten, zoals uw contacten, agenda's, foto's of documenten. Zodra u de gegevens hebt geselecteerd die u wilt synchroniseren, zullen uw apparaten automatisch de laatste versies van die gegevens naar elkaar overdragen wanneer ze met hetzelfde Wi-Fi-netwerk zijn verbonden.
Als u uw apparaten liever met een USB-kabel synchroniseert, kunt u dat doen door uw apparaten met elkaar te verbinden met de Lightning-kabel die bij uw iPhone of iPad is geleverd, of met de USB-kabel die bij uw Mac is geleverd. Zodra uw apparaten zijn aangesloten, opent u de Instellingen-app op uw iPhone of iPad en selecteert u het tabblad "Algemeen". Selecteer vervolgens "iTunes Wi-Fi Sync" en kies de optie "Nu synchroniseren". Op uw Mac opent u het iTunes-programma en selecteert u het pictogram "Apparaten". Selecteer vervolgens uw iPhone of iPad uit de lijst met apparaten en klik op de knop "Synchroniseren".

Men kan zich ook afvragen: waar zit de itunes bibliotheek?

Wanneer u iTunes opent, gaat het automatisch op zoek naar muziekbestanden op de standaardlocaties. Op een Mac zijn deze locaties de iTunes-map, de bibliotheekmap en de verschillende muziekmappen in de map Users. Als u niet zeker weet waar uw iTunes-map zich bevindt, opent u iTunes en gaat u naar Voorkeuren > Geavanceerd. De locatie van uw iTunes-map wordt bovenaan de pagina weergegeven.
Als u een Windows-pc gebruikt, zijn de standaardlocaties voor uw muziekbestanden de map Mijn muziek, de iTunes-map en de verschillende muziekmappen in de map Gebruikers. Als u niet zeker weet waar uw iTunes-map zich bevindt, opent u iTunes en gaat u naar Bewerken > Voorkeuren. De locatie van uw iTunes-map wordt onderaan de pagina weergegeven.

Door Glyn

Vergelijkbare artikelen

Waar zet iTunes de reservekopie neer? :: Kan geen kaart toevoegen Apple Pay?
Handige links