Huis > W > Waar Zet Itunes De Reservekopie Neer?

Waar zet iTunes de reservekopie neer?

iTunes slaat de back-ups van mobiele apparaten altijd op in %AppData%\ Apple Computer\MobileSync, en dat kun je inderdaad niet wijzigen bij de instellingen van iTunes.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe zet je Muziek van iphone naar computer?

Materiaal synchroniseren via wifi

  1. Sluit uw apparaat op uw computer aan met een USB-kabel, open iTunes en selecteer uw apparaat. Lees wat u moet doen als uw apparaat niet op de computer verschijnt.
  2. Klik links in het iTunes-venster op 'Overzicht'.
  3. Selecteer 'Synchroniseer met deze [apparaat] via wifi'.
  4. Klik op 'Pas toe'.
Vervolgens, is itunes gratis? iTunes werkt als een bibliotheek voor al je multimedia en geeft een handig overzicht van al het materiaal dat je op je pc, Mac of ander Apple-apparaat hebt staan. Het programma is gratis beschikbaar via de site van Apple. Hier kun je iTunes downloaden voor zowel Windows als Mac.

Dienovereenkomstig, wat kost een abonnement op itunes match?

Een abonnement op iTunes Match kost 24,99 dollar per jaar. En nog een vraag, hoe kom ik in mijn itunes? Als u een pc gebruikt, opent u iTunes en meldt u zich aan met uw Apple ID. Als u iTunes nog nooit hebt gebruikt, moet u een Apple ID aanmaken. Op een Mac opent u de App Store app en meldt u zich aan met uw Apple ID. Als u de App Store nog nooit hebt gebruikt, moet u een Apple ID aanmaken.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waarom zie ik mijn iPhone niet in iTunes?

Controleer of uw iOS- of iPadOS-apparaat ingeschakeld en ontgrendeld is en het beginscherm toont. Controleer of u de nieuwste software hebt op uw Mac of uw Windows-pc. Als u iTunes gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie hebt. Als u de waarschuwing 'Vertrouw je deze computer?' Mensen vragen ook: wat is de opvolger van itunes? De directe opvolger van iTunes is de nieuwe Muziek app voor Mac. Net zoals de iOS versie staat vooral Apple Music centraal, maar het is niet verplicht om een abonnement te hebben om de applicatie te gebruiken.

Hoe kan ik mijn iPhone deblokkeren?

Zo gaat dat:

  1. Sluit je geblokkeerde iPhone met een kabeltje aan op je computer.
  2. Open iTunes (voor Windows) of de Finder (voor Mac).
  3. Druk op de naam van je telefoon.
  4. Ga naar 'Overzicht' of 'Algemeen'.
  5. Is de reservekopie gemaakt?
  6. Druk op 'Herstel iPhone'.
  7. Je moet nu inloggen met je Apple ID.
Hoe nieuwste versie iTunes downloaden? Ervan uitgaande dat u de laatste versie van iTunes voor Windows wilt downloaden, is het proces als volgt:
1. Open uw favoriete webbrowser en navigeer naar www.apple.com/itunes/download
2. 2. Klik op de knop Nu downloaden. 3. Klik op Opslaan als daarom wordt gevraagd. 4. Zodra het downloaden voltooid is, start u het installatieprogramma door op het gedownloade bestand te dubbelklikken. 5. Klik op Uitvoeren als het venster Gebruikersaccountbeheer daarom vraagt. 6. Klik op Volgende in het eerste venster van het installatieprogramma. 7. Vink het vakje naast "Ik heb de algemene voorwaarden van iTunes gelezen en ga ermee akkoord" aan en klik vervolgens op Volgende
8. Klik op Installeren wanneer u daarom wordt gevraagd. 8. Klik op Installeren als daarom wordt gevraagd. 9. Voer uw beheerderswachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd en klik op OK. De laatste versie van iTunes wordt nu op uw computer geïnstalleerd.

Hoe iPhone deblokkeren zonder iTunes?

Er zijn een paar manieren om een iPhone te deblokkeren zonder iTunes. Eén manier is om een dienst als iCloud te gebruiken. Een andere manier is om een dienst als iUnlock te gebruiken. Ten slotte kunt u een jailbreak-tool zoals redsn0w gebruiken.

Door Lomax Rachels

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik de iTunes-bibliotheek? :: Kan iTunes niet openen omdat het wordt bijgewerkt?
Handige links