Huis > W > Wat Is Een Json?

Wat is een JSON?

JSON staat voor JavaScript Object Notation, een open standaard bestandsformaat die gebruikt maakt van leesbare tekst om data objecten over te dragen. Er zijn veel toepassingen waaronder het vervangen van XML in Ajax systemen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat JSON voor?

Mensen vragen ook: wat is een jpg json bestand?

json bestand of JavaScript Object Notation, is een open standaard formaat dat leesbare tekst gebruikt om gegevens objecten bestaande uit attribuut-waarde paren te verzenden. De JSON-bestandsindeling wordt gebruikt om gestructureerde data over verschillende netwerkverbindingen te zenden. Dienovereenkomstig, waarom json gebruiken? JSON is een taalonafhankelijk gegevensformaat. Het is afgeleid van JavaScript, maar is nu een aparte taal. JSON wordt gebruikt om gegevens op te slaan in een structuur die gemakkelijk kan worden omgezet naar en van JavaScript. Hierdoor is het een handig formaat voor gegevensuitwisseling tussen webapplicaties.

En nog een vraag, wat is de extensie json?

De extensie JSON is een bestandsextensie die staat voor JavaScript Object Notation. JSON is een lichtgewicht gegevensuitwisselingsformaat dat wordt gebruikt voor server-naar-browser communicatie. JSON-bestanden worden gewoonlijk gebruikt om gegevens van een server naar een webpagina over te brengen.

Door Thrift

Wat is Vue plus? :: Hoe oud moet je zijn om gescout te worden?
Handige links