Huis > H > Hoe Kan Ik Een Json Bestand Openen?

Hoe kan ik een JSON bestand openen?

Aanbevolen json-bestand te downloaden:
  1. Microsoft Notepad. Microsoft.
  2. Mozilla Firefox. Mozilla.
  3. Notepad++ Download.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat kun je met JSON?

JSON (JavaScript Object Notation) is een lichtgewicht gegevensuitwisselingsformaat. Het is gemakkelijk voor mensen om te lezen en te schrijven. Het is gemakkelijk voor machines om te parsen en te genereren. Het is gebaseerd op een subset van de programmeertaal JavaScript, standaard ECMA-262 3e editie - december 1999. JSON is een tekstformaat dat volledig taalonafhankelijk is, maar gebruik maakt van conventies die bekend zijn bij programmeurs van de C-familie van talen (C, C++, JavaScript, enz.). Deze eigenschappen maken JSON tot een ideale taal voor gegevensuitwisseling.
JSON is gebouwd op twee structuren:
- Een verzameling van naam/waarde-paren. In verschillende talen wordt dit gerealiseerd als een object, record, struct, dictionary, hash table, keyed list, of associative array.
Een geordende lijst van waarden. In de meeste talen wordt dit gerealiseerd als een array, vector, lijst of sequentie.
Dit zijn universele gegevensstructuren. Vrijwel alle moderne programmeertalen ondersteunen ze in een of andere vorm. Het is logisch dat een gegevensformaat dat uitwisselbaar is met programmeertalen ook gebaseerd is op deze structuren. Waar staat JSON voor? JSON staat voor JavaScript Object Notation. Het is een lichtgewicht gegevensuitwisselingsformaat dat voor mensen gemakkelijk te lezen en te schrijven is. JSON is gebouwd op twee structuren:
Een verzameling van naam/waarde paren. In verschillende talen wordt dit gerealiseerd als een object, record, struct, dictionary, hash table, keyed list, of associative array.
Een geordende lijst van waarden. In de meeste talen wordt dit gerealiseerd als een array, vector, lijst of reeks.

Door Nolan

Vergelijkbare artikelen

Wat is een Kindle versie van een boek? :: Wat doet een trojan?
Handige links