Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Bijlage Openen?

Waarom kan ik geen bijlage openen?

Als je probeert een bijlage te downloaden, zie je misschien een foutmelding, zoals: Bijlage staat niet-geverifieerde scripts toe: We kunnen niet bevestigen of de bijlage veilig kan worden geopend. Als je de bijlage opent, bestaat de kans dat er schadelijke software wordt uitgevoerd op je computer of apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

En nog een vraag, hoe kan ik mijn bestanden openen?

Een bestand openen

  1. Open de Verkenner en dubbelklik op het bestand, of klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Openen.
  2. Open de Office-app waarin u het bestand hebt gemaakt en selecteer het bestand in de lijst Recent.
Vervolgens, waarom kan ik word niet meer openen? Meestal is de reden dat een document niet wil openen is omdat het document niet in het juiste bestandsformaat staat ingesteld en zodoende niet op de correcte manier kan worden gestart. Om het bestand in het juiste bestandsformaat te openen doet u als volgt: Sluit het bewuste document (niet opslaan!)

Hoe open je een Beschadigd bestand?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, want het hangt af van het soort schade dat het bestand heeft opgelopen en de software die u gebruikt. Enkele algemene tips die kunnen helpen zijn:
- Proberen het bestand in verschillende softwareprogramma's te openen om te zien of een van hen het kan lezen.
Controleer of het bestand corrupt is door het te openen in een tekstverwerker zoals Kladblok. Als het bestand corrupt is, ziet u wartaal in plaats van leesbare tekst.
Proberen het bestand te repareren met bestandsreparatiesoftware. Er zijn veel verschillende programma's online beschikbaar, dus u zult moeten onderzoeken welk programma het beste is voor het type bestand dat u probeert te repareren. Dit in overweging nemend, waarom kan ik mijn pdf bestanden niet openen? Een mogelijke reden waarom u PDF-bestanden niet kunt openen, is dat u geen PDF-reader op uw computer hebt geïnstalleerd. PDF-bestanden kunnen worden geopend met Adobe Acrobat Reader of andere PDF-weergavesoftware. Een andere mogelijke reden is dat het PDF-bestand corrupt is. Probeer het bestand in een andere PDF-viewer te openen om te zien of het correct wordt geopend. Als het bestand nog steeds niet wordt geopend, moet u contact opnemen met de maker van het bestand om een nieuw exemplaar te krijgen.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Waarom kan ik bijlage niet openen in Outlook?

Kies in Outlook voor Extra, Opties. Een nieuw tabblad is toegevoegd: Attachment Security & Options. Selecteer de bestandsextensies van de bestanden die u ongestoord wilt kunnen opslaan en openen en verplaats deze met behulp van de knop Move naar de rechterlijst met toegestane items. Wat heb ik nodig om PDF bestanden te openen? Acrobat Reader DC is de enige gratis PDF-viewer waarmee u alle soorten PDF-inhoud kunt openen en bewerken, inclusief formulieren en multimedia. Ga naar de Adobe Acrobat Reader-downloadpagina en klik op Nu installeren.

Bovendien, waar vind ik bestanden op mijn telefoon?

Bestanden zoeken en openen

  1. Open de app Bestanden op je telefoon. Meer informatie over waar u uw apps kunt vinden.
  2. Je gedownloade bestanden worden weergegeven. Tik op Menu. om andere bestanden te zoeken. Als je wilt sorteren op naam, datum, type of grootte, tik je op Meer Sorteren op.
  3. Tik op een bestand om het te openen.
Waar vind ik mijn bestanden op Samsung? Uw bestanden op Samsung worden opgeslagen in de map "Mijn bestanden". Om deze map te openen, opent u de App Drawer en tikt u op het pictogram "Mijn bestanden".
Als u op zoek bent naar een specifiek bestand, kunt u de zoekbalk bovenaan het scherm gebruiken om te zoeken. U kunt ook op het pictogram "Categorieën" tikken om door uw bestanden op type te bladeren (bijv. afbeeldingen, video's, documenten, enz.).

Wat moet je doen als Word niet reageert?

Als Word niet reageert, moet u proberen het Taakbeheer te openen en het Word-proces te beëindigen. Als dat niet werkt, moet u uw computer opnieuw opstarten.

Door Husch

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je niet kan typen op Word? :: Waar zitten de ringtones in Android?
Handige links