Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Niet Kan Typen Op Word?

Wat moet je doen als je niet kan typen op Word?

Vaststellen welke COM-invoegtoepassing het probleem veroorzaakt

  1. Selecteer de Microsoft Office-knop en selecteer vervolgens Word-opties.
  2. Selecteer Invoegtoepassingen.
  3. Klik in de lijst Beheren op COM-invoegtoepassingen en klik vervolgens op Start.
  4. Klik op OK om het dialoogvenster COM-invoegtoepassingen te sluiten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe herstel ik een Word document?

Ga naar Bestand >Info > Document beheren > Niet-opgeslagen documenten herstellen. Selecteer het bestand en selecteer openen. Men kan zich ook afvragen: hoe beschadigd excel bestand openen? Een beschadigde werkmap herstellen

  1. Klik op Bestand > Openen.
  2. Klik op de locatie en map met de beschadigde werkmap.
  3. Selecteer in het dialoogvenster Openen de beschadigde werkmap.
  4. Klik op de pijl naast de knop Openen en klik vervolgens op Openen en herstellen.

Dienovereenkomstig, kan word bestand niet openen problemen met de inhoud?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u problemen hebt met het openen van Word-bestanden met inhoud. Een mogelijkheid is dat het bestand corrupt is. Dit kan gebeuren als het bestand niet goed is opgeslagen of als het tijdens de overdracht is beschadigd. Een andere mogelijkheid is dat het bestand niet compatibel is met de versie van Word die u gebruikt. Als u een oudere versie van Word gebruikt, probeer het bestand dan te openen in een nieuwere versie. Controleer ten slotte of u de juiste rechten hebt om het bestand te openen. Als het bestand op een gedeelde schijf staat, zorg er dan voor dat je toestemming hebt om het bestand te bekijken. Dit in overweging nemend, hoe zet je een bijlage in word? Aangenomen dat u wilt weten hoe u een bestand als bijlage kunt invoegen binnen een Microsoft Word-document:
1. Open het Microsoft Word-document.
2. Plaats de cursor waar de bijlage moet verschijnen.
3. Selecteer het tabblad "Invoegen".
4. Selecteer in het lint "Invoegen" de pijl "Object". Dit opent het dialoogvenster "Object".
5. Selecteer in het dialoogvenster "Object" het tabblad "Maken vanuit bestand".
6. Klik op de knop "Bladeren...". Dit opent het dialoogvenster "Bestand kiezen".
7. Selecteer het bestand dat u wilt invoegen en klik op de knop "Openen".
8. Klik op de knop "OK" in het dialoogvenster "Object".

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Kan PDF-bestand niet openen Android?

Android-apparaten hebben niet standaard een pdf-viewer. Om pdf-bestanden te openen op een Android telefoon of tablet moet je een pdf-reader downloaden. In de Google Play Store kan je gratis een pdf-viewer downloaden. Waarom opent PDF in Google Chrome? Een recente wijziging in de manier waarop Google Chrome pdf-documenten verwerkt, verandert dit fundamenteel. Wanneer u op een gedownload pdf-document klikt, wordt het automatisch geopend in de Chrome PDF-viewer, ongeacht de toepassing waarin u eerder pdf-bestanden hebt bekeken.

Kan PDF-bestand niet openen op iPhone?

Om PDF-bestanden te kunnen openen op je smartphone, heb je een PDF-reader nodig. Voor iOS (iPhone en iPad) is iBook een handige app die standaard op je smartphone geïnstalleerd is. Daarnaast is voor zowel iOS als Android de app van Adobe zeer geschikt. Hoe bijlagen te openen zonder altijd te vragen in Outlook? Klik in Outlook op het menu Extra en selecteer vervolgens Opties. Klik in het venster Opties op het tabblad Beveiliging. Schakel in het gedeelte Beveiligingsinstellingen van Microsoft Outlook het vakje naast "Niet toestaan dat bijlagen worden opgeslagen of geopend die mogelijk een virus kunnen zijn" in. Klik op de knop OK om uw wijzigingen op te slaan.

Hoe bijlage openen in Outlook?

Om een bijlage in Outlook te openen, moet de gebruiker eerst op de e-mail klikken die de bijlage bevat. Zodra de e-mail geopend is, moet de gebruiker op het pictogram van de bijlage klikken, dat zich meestal in de rechterbovenhoek van de e-mail bevindt. Na het klikken op het pictogram van de bijlage verschijnt een pop-upvenster dat de gebruiker de mogelijkheid biedt de bijlage te openen of op zijn computer op te slaan.

Door Peppy Rasulo

Vergelijkbare artikelen

Waar staan Downloads in Android? :: Waarom kan ik geen bijlage openen?
Handige links