Huis > K > Kan Bijlage In Mail Niet Meer Openen?

Kan bijlage in Mail niet meer openen?

Bijlage openen met ander programma

  • Bewaar de bijlage uit de e-mail op de computer.
  • Open de Verkenner.
  • Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt openen.
  • Klik op Openen met > Kies een andere app.
  • Klik op het programma waarmee u het bestand wilt openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kan geen bijlagen openen in Outlook?

Open e-mailbijlagen probleemloos in Outlook

  • Kies in Outlook voor Extra, Opties.
  • Selecteer de bestandsextensies van de bestanden die u ongestoord wilt kunnen opslaan en openen en verplaats deze met behulp van de knop Move naar de rechterlijst met toegestane items.
  • Klik op OK en start Outlook opnieuw op.
Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik een bijlage in een mail openen? Een bijlage openen
  1. Selecteer in de berichtenlijst het bericht met de bijlage.
  2. Dubbelklik in het Leesvenster op de bijlage. U kunt ook met de rechtermuisknop op het bericht met de bijlage klikken en Bijlagen weergeven kiezen.

Vervolgens, kan het bestand niet openen?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u het bestand niet kunt openen. De eerste reden kan zijn dat het bestand corrupt is en daarom niet kan worden geopend. Een andere reden kan zijn dat u niet over het juiste programma beschikt om het bestand te openen. Als u bijvoorbeeld een .docx-bestand probeert te openen, maar u hebt Microsoft Word niet geïnstalleerd, dan kunt u het bestand niet openen. De laatste reden kan zijn dat het bestand beveiligd is met een wachtwoord en u het wachtwoord niet hebt. Dienovereenkomstig, kan pdf bijlage mail niet openen? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een PDF-bijlage in uw e-mail niet kunt openen. Controleer eerst of u een PDF-reader op uw computer hebt geïnstalleerd. Als u geen PDF-reader hebt, kunt u die gratis downloaden van de website van Adobe. Zodra u een PDF-reader hebt geïnstalleerd, probeert u de PDF-bijlage opnieuw te openen. Als u de bijlage nog steeds niet kunt openen, kan er een probleem zijn met het specifieke PDF-bestand dat u probeert te openen. Probeer de PDF in een andere PDF-lezer te openen en kijk of dat werkt. Als u nog steeds problemen hebt, kunt u proberen de PDF met een gratis online converter te converteren naar een ander bestandsformaat.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Trouwens, kan bijlage in mail niet openen op iphone?

Als je een bijlage niet kunt openen, is het wellicht aangemaakt met een app die je niet op je computer hebt. Vraag de afzender om het bestand opnieuw te sturen in een formaat dat compatibel is met een app die je wel hebt. Lees over het gebruik van Mail op iCloud.com op een telefoon of tablet. Hoe bijlagen te openen zonder altijd te vragen in Outlook? Schakel het selectievakje uit in het dialoogvenster E-mailbijlage openen dat verschijnt Vraag altijd voordat u dit type bestand opent optie en klik op de Open knop.

Dit in overweging nemend, waarom kan ik geen bijlagen downloaden?

Als je probeert een bijlage te downloaden, zie je misschien een foutmelding, zoals: Bijlage staat niet-geverifieerde scripts toe: We kunnen niet bevestigen of de bijlage veilig kan worden geopend. Als je de bijlage opent, bestaat de kans dat er schadelijke software wordt uitgevoerd op je computer of apparaat. Mensen vragen ook: waar blijven de bijlagen in outlook? In Outlook zijn bijlagen bestanden die bij e-mailberichten worden gevoegd. Ze kunnen worden toegevoegd aan uitgaande berichten of worden gedownload uit inkomende berichten. Bijlagen kunnen worden opgeslagen op uw computer, of ze kunnen worden geopend en bekeken vanuit Outlook.
Bijlagen worden meestal onderaan een e-mailbericht weergegeven, onder het bericht zelf. Om een bijlage te openen, klikt u op het pictogram van de bijlage. Als u een bijlage wilt opslaan, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram van de bijlage en selecteert u Opslaan als.
Als een bijlage niet wordt weergegeven, kan deze verborgen zijn. Om verborgen bijlagen te bekijken, klikt u op de pijl omlaag naast het paperclip-pictogram.

Dienovereenkomstig, kan geen bijlage openen in ziggo mail?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom je een bijlage in je Ziggo e-mail niet kunt openen. Controleer eerst of je een compatibele browser gebruikt en of je browser up-to-date is. Controleer vervolgens of je beveiligingsinstellingen zijn ingeschakeld die de bijlage kunnen blokkeren. Controleer ten slotte of je over de nodige software beschikt om de bijlage te openen. Als je nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met de klantenservice van Ziggo voor verdere hulp.

Door Munniks

Vergelijkbare artikelen

Hoe bijlage openen in Outlook? :: Waar staan Downloads in Android?
Handige links