Huis > W > Waar Staan Downloads In Android?

Waar staan Downloads in Android?

Open de bestandsmap op jouw Android.

De bestandsmap is een app, die je kunt vinden in het overzicht van al je apps. De app heet 'Mijn bestanden'. Als je een app hebt die 'Downloads' of 'Download Manager' heet, gebruik die dan in plaats van de bestandsmap. Via zo'n app kom je direct bij je gedownloade bestanden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Je kunt ook vragen wat moet je doen als word niet reageert?

Oplossing

  1. Sluit alle exemplaren van Word.
  2. Start Word opnieuw en open een nieuw leeg document.
  3. Selecteer alle markeringen in de groep Bijhouden op het tabblad Controleren.
  4. Selecteer Markeringen weergeven en stel ballonnen in op Alleen opmerkingen en opmaak in ballonnen weergeven.
Hoe een Word document herstellen? Ga naar Bestand >Info > Document beheren > Niet-opgeslagen documenten herstellen. Selecteer het bestand en selecteer openen.

Hoe een beschadigd Word document herstellen?

Er zijn een paar manieren om te proberen een beschadigd Word-document te herstellen. Eén manier is om het bestand te openen in Wordpad. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer "Openen met". Kies vervolgens Wordpad uit de lijst met programma's. Dit zal het document openen in Wordpad, waar u het vervolgens kunt opslaan als een nieuw bestand.
Een andere manier om te proberen een beschadigd Word-document te herstellen is het te openen in een tekstverwerker, zoals Kladblok. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer "Openen met". Kies vervolgens Kladblok in de lijst met programma's. Dit opent het document in Kladblok, waar u het vervolgens kunt opslaan als een nieuw bestand.
Als geen van deze methoden werkt, kunt u proberen het bestand te openen in een andere versie van Microsoft Word. Soms kan een nieuwere versie van Word een bestand openen dat een oudere versie niet kan openen. Open Microsoft Word en kies "Openen". Navigeer vervolgens naar het bestand dat u wilt openen. Als u naast de bestandsnaam de melding "Compatibiliteitsmodus" ziet, klikt u op "Bewerken inschakelen" om het bestand te openen. Mensen vragen ook: waarom kan ik mijn pdf bestanden niet openen? Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen PDF-bestanden kunt openen. Het kan zijn dat u geen PDF-reader op uw computer hebt geïnstalleerd. PDF-bestanden kunnen worden geopend met Adobe Reader, een gratis programma dat u kunt downloaden van de website van Adobe. Er zijn ook een aantal andere gratis PDF-lezers online beschikbaar.
Een andere mogelijkheid is dat het PDF-bestand corrupt is. Dit kan gebeuren als het bestand niet goed is gedownload of als het tijdens het transport is beschadigd. Als u denkt dat het bestand corrupt is, kunt u proberen het in een andere PDF-lezer te openen of een PDF-reparatieprogramma gebruiken om het bestand te repareren.
Tot slot is het ook mogelijk dat het PDF-bestand met een wachtwoord is beveiligd. In dat geval moet u het wachtwoord invoeren om het bestand te kunnen bekijken.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Kan geen bijlagen openen op mijn iphone?

Als je een bijlage niet kunt openen, is het wellicht aangemaakt met een app die je niet op je computer hebt. Vraag de afzender om het bestand opnieuw te sturen in een formaat dat compatibel is met een app die je wel hebt. En nog een vraag, waarom kan ik bijlage niet openen in outlook? Kies in Outlook voor Extra, Opties. Een nieuw tabblad is toegevoegd: Attachment Security & Options. Selecteer de bestandsextensies van de bestanden die u ongestoord wilt kunnen opslaan en openen en verplaats deze met behulp van de knop Move naar de rechterlijst met toegestane items.

Kan PDF bestand niet openen in Mail Android?

Android-apparaten hebben niet standaard een pdf-viewer. Om pdf-bestanden te openen op een Android telefoon of tablet moet je een pdf-reader downloaden. In de Google Play Store kan je gratis een pdf-viewer downloaden. Hoe kan ik een bijlage in een mail openen? Bijlagen in e-mail zijn meestal in de vorm van bestanden. Om een bijlage te openen, moet u beschikken over een programma dat dat type bestand kan openen. Microsoft Word kan bijvoorbeeld .doc- en .docx-bestanden openen, terwijl Adobe Acrobat .pdf-bestanden kan openen. Zodra u het juiste programma op uw computer hebt geïnstalleerd, kunt u de bijlage openen door erop te dubbelklikken.

Je kunt ook vragen kan geen pdf openen op iphone?

Als u problemen hebt met het openen van een PDF op uw iPhone, zijn er een paar mogelijke oplossingen.
Zorg er eerst voor dat u een PDF-reader op uw apparaat hebt geïnstalleerd. Er zijn een aantal gratis PDF-lezers te downloaden in de App Store.
Zodra u een PDF-reader hebt geïnstalleerd, probeert u de PDF in de app te openen. Als dit niet werkt, probeer dan de PDF naar uzelf te e-mailen en open hem in de app Mail.
Als u nog steeds problemen ondervindt, moet u de PDF wellicht converteren naar een ander bestandsformaat dat compatibel is met uw iPhone. Er zijn een aantal gratis online PDF-converters beschikbaar. Upload gewoon de PDF naar de website en kies het bestandsformaat waarnaar je hem wilt converteren.

Door Latty Minalga

Vergelijkbare artikelen

Kan bijlage in Mail niet meer openen? :: Wat moet je doen als je niet kan typen op Word?
Handige links