Huis > K > Kan Je Hoogtepunten Verbergen?

Kan je hoogtepunten verbergen?

Tik op een verhaal in je archief om het te bekijken. Vanaf hier kun je het verhaal toevoegen aan je huidige verhaal of aan een hoogtepunt in je profiel. Alleen jij kunt je gearchiveerde verhalen zien. Je kunt de automatische archivering op elk gewenst moment via je profielinstellingen uitschakelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je een insta post voor iemand verbergen?

De mogelijkheid om een deel van hun foto's te verbergen voor andere gebruikers is gegeven doorInstagram. De functie wordt archieven genoemd. Dat meldt het sociale netwerk op zijn website. De archiefoptie is te vinden in zowel de iOS- als Android-apps.

Kan je op Instagram zien wie je profiel bekijkt?

Het eerlijke antwoord is: nee. Het is onmogelijk om je profielbezoeken op Instagram te zien. De app houdt je bezoekersaantallen niet bij. Wel kun je via de likes en reacties zien wie je foto's of filmpjes bekijkt. Hoe verhaal toevoegen aan hoogtepunt? Tik op of op je profielfoto rechtsonder om naar je profiel te gaan. Tik op . Als je niet ziet, tik dan op Hoogtepunten. Tik om het verhaal of de verhalen die je wilt toevoegen aan je hoogtepunten te selecteren en tik op Volgende.

Vervolgens, wat betekent 1 uitgelichte kijker op facebook?

Wanneer een Facebook-gebruiker op een advertentie klikt, wordt hij een "uitgelichte kijker". Dit betekent dat hun profielinformatie wordt gedeeld met de adverteerder. De adverteerder kan deze informatie dan gebruiken om de gebruiker te benaderen met advertenties die hem waarschijnlijk meer interesseren. Kan je hoogtepunten archiveren? Ja, je kunt hoogtepunten archiveren. Ga hiervoor naar uw profiel en tik op het instellingenpictogram. Tik op hoogtepunten en vervolgens op het hoogtepunt dat u wilt archiveren. Tik op de drie puntjes rechtsonder en tik op archiveren.

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je apps verbergen op Samsung?

Om instellingen te openen, tikt u op het pictogram in de app-lade. Met deze methode kunt u apps op uw startscherm en in de app-lade op uw telefoons en tablets verbergen.

Bovendien, wat is gedempte verhalen?

Iemand dempen op Instagram heeft twee betekenissen. Ten eerste zie je hun berichten of verhalen niet in je feed, en ten tweede word je niet op de hoogte gesteld van hun berichten. Voor beide typen laat Instagram de andere persoon niet weten dat je ze hebt gedempt. Je kunt ook vragen hoe iemand zijn verhalen niet meer zien? Jouw Instagram Story verbergen voor een vriend

Klik linksboven op het tandwieltje. Tik bovenaan op Verhaal verbergen voor. Je ziet nu een lijst van mensen die jouw verhaal hebben bekeken. Vink de mensen aan waar je je verhaal voor wilt verbergen.

Hoe hoogtepunten verplaatsen?

Je kunt je higlights namelijk ook van volgorde veranderen. Dat doe je door op je Instagram profiel naar de set Highlights te gaan en voor Edit highlight te kiezen. Vervolgens kies je de Archive optie om bij al je verhalen te komen en selecteer je de verhalen die in de spotlight moeten schitteren. Mensen vragen ook: kun je instagram bekijken zonder account? Ja, u kunt Instagram bekijken zonder account. Ga daarvoor gewoon naar de website van Instagram en scroll door de foto's die zichtbaar zijn op de hoofdpagina. Als u een foto ziet die u volledig wilt bekijken, klikt u er gewoon op en wordt deze geopend in een nieuw venster.

Wat gebeurt er als je iemand beperkt op Insta?

Wanneer je iemand beperkt op Instagram, wordt hun activiteit op je profiel beperkt. Ze kunnen alleen je openbare posts zien en posts waarin je hen tagt. Als je een privéaccount hebt, kunnen ze je berichten helemaal niet zien. Ze kunnen ook je verhaal niet zien of je berichten sturen.

Door Tommy Paster

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn mail lezen op mijn mobiel? :: Hoe duur is een PlayStation 3?
Handige links