Huis > H > Hoe Open Ik Een Zip-Bestand Op Iphone?

Hoe open ik een zip-bestand op iPhone?

Zipbestanden openen op een iPhone of iPod touch

  1. Open de Bestanden-app en zoek het zipbestand of -archief dat u wilt decomprimeren.
  2. Tik op het zipbestand of -archief.
  3. Er wordt een map aangemaakt met daarin de bestanden.
  4. Tik om de map te openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Dienovereenkomstig, hoe zip-bestand openen zonder winzip?

Onder Windows en Linux kun je met je rechtermuisknop klikken op het zip-bestand en selecteren "Alles uitpakken" of "Pak hier uit". Bij "Alles uitpakken" kun je een gewenste locatie kiezen, bij "Pak hier uit" wordt de inhoud van het zip-bestand in dezelfde map als het zip-bestand geplaatst. Is het gebruik van WinZip gratis? U kunt Winzip gratis van het web downloaden. In versies van Windows ná XP kunt u ook . zip-bestanden in- en uitpakken zonder gebruik van het programma Winzip.

Hoe een folder zippen?

Om een map te zippen op een Windows PC doe je het volgende:
1. Klik met de rechtermuisknop op de map die u wilt zippen.
2. Ga in het menu dat verschijnt met de muis over "Verzenden naar".
3. Klik in het submenu dat verschijnt op "Gecomprimeerde (gezipte) map".
4. Er wordt een nieuwe, gecomprimeerde map gemaakt met dezelfde naam als het origineel.
Om een map op een Mac te zippen, doet u het volgende:
1. Klik met de rechtermuisknop op de map die u wilt zippen.
2. Ga in het menu dat verschijnt met de muis over "Comprimeren".
3. Klik in het submenu dat verschijnt op "Map comprimeren".
4. Er wordt een nieuwe, gecomprimeerde map gemaakt met dezelfde naam als het origineel. Mensen vragen ook: is niet toegankelijk toegang geweigerd? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom iemand een foutmelding "toegang geweigerd" krijgt wanneer hij een website probeert te bereiken. Het kan zijn dat de website down is of niet goed werkt, dat de internetverbinding van de persoon niet sterk genoeg is om de website te bereiken, of dat de website wordt geblokkeerd door een firewall.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Waar gaat het boek toegang geweigerd over?

Dit boek gaat niet alleen over vluchtelingen, maar ook over vakantie en toerisme: Nick en zijn familie gaan niet naar Griekenland om vluchtelingen te helpen, maar om lekker te genieten van een luxe vakantie. Kan machtigingen niet wijzigen Windows 10? Gebruik de pagina Privacy in Windows 10 om te kiezen welke apps een bepaalde functie mogen gebruiken. Selecteer Start > Instellingen > Privacy. Selecteer de app (bijvoorbeeld Agenda) en kies welke app-machtigingen moeten zijn in- of uitgeschakeld.

Is 7-zip gratis?

Het gratis programma 7-Zip kan met beide formaten overweg én heeft een eigen formaat: 7z. Het een prima alternatief voor de ingebakken zip-software van Windows. Je kunt ook vragen welke 7-zip moet ik downloaden? Er zijn twee verschillende soorten 7-zip die u kunt downloaden, de gewone 7-zip en de 7-zip sfx. De gewone 7-zip is een standaard zip-bestandscompressieprogramma, terwijl de 7-zip sfx een zelfuitpakkend archief is. Als u niet zeker weet welke u moet downloaden, kunt u meestal gewoon de gewone 7-zip downloaden en het zal prima werken.

Daarvan, wat doet 7-zip?

7-Zip is een bestandsarchiver met een hoge compressieverhouding. Compressieverhoudingen van 2:1 zijn gebruikelijk voor 7-Zip.

Door Gustafsson

Vergelijkbare artikelen

Welk wifi kanaal zitten de buren? :: Kan gecomprimeerde map niet openen?
Handige links