Huis > K > Kan Document Niet Opslaan?

Kan document niet opslaan?

Om het probleem op te lossen, moet u ervoor zorgen dat u alle tekst in uw document selecteert en naar het klembord . Start nu Word opnieuw en open een nieuw document. Plak de inhoud van het klembord in het nieuwe document en u zou het zonder problemen moeten kunnen opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Wat te doen als Word vastloopt op Mac?

Druk tegelijkertijd op deze drie toetsen: Option, Command en Esc (Escape). U kunt ook de optie 'Forceer stop' kiezen in het Apple-menu () linksboven in het scherm. (Dit is vergelijkbaar met Control-Alt-Delete op een pc.) Selecteer vervolgens de app in het venster 'Forceer stop' en klik op 'Forceer stop'. Wat is beter Word of Pages? De exportfunctie van Pages > Word is niks. Andersom leest PAges de Word bestanden vaak redelijk goed. Met 265 MB RAM draait Word nog prettig; Pages draait pas lekker bij 512MB (maar dan wel lékker!) Kortom: doe mij maar Pages.

Mensen vragen ook: is pages hetzelfde als word?

Nee, Pages is niet hetzelfde als Word. Pages is een tekstverwerkingsprogramma van Apple, terwijl Word een tekstverwerkingsprogramma van Microsoft is. Met beide programma's kunnen gebruikers documenten maken en bewerken, maar ze hebben verschillende functies en mogelijkheden. Heeft Apple ook Word? Nee, Apple heeft Word niet. Microsoft Word is een tekstverwerkingsprogramma dat deel uitmaakt van de Microsoft Office-suite van productiviteitssoftware. Hoewel er veel tekstverwerkingsprogramma's beschikbaar zijn voor Mac computers, is Word daar niet één van.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe kan ik een afbeelding opslaan als PDF-bestand?

Klik op de knop Een bestand selecteren of sleep bestanden naar de dropzone. Selecteer het afbeeldingsbestand dat je wilt converteren naar PDF. Nadat je het bestand hebt geüpload, wordt het automatisch geconverteerd naar PDF. Download je gecomprimeerde PDF-bestand of meld je aan om het PDF-bestand te delen. En nog een vraag, hoe haal je een word document terug? Ga naar Bestand >Info > Document beheren > Niet-opgeslagen documenten herstellen. Selecteer het bestand en selecteer openen.

Dus, waarom kan ik niet meer opslaan als pdf?

Waarom kan ik geen PDF opslaan? Omdat de PDF-auteur lokaal opslaan heeft uitgeschakeld wegens beveiliging, auteursrechtbescherming of andere redenen. Als u de PDF wilt opslaan, neemt u contact op met de auteur en vraagt u deze om lokaal opslaan in te schakelen. Kan geen PDF meer maken? Als u problemen hebt met het maken van PDF's, kunt u een paar dingen proberen:
Controleer eerst of u de laatste versie van Adobe Acrobat hebt geïnstalleerd. Als u een oudere versie gebruikt, kunt u mogelijk geen PDF's maken.
Ten tweede, probeer uw computer opnieuw op te starten. Soms worden PDF-problemen veroorzaakt door een storing in uw systeem.
Ten derde, controleer of het bestand dat u probeert te converteren naar een PDF corrupt is. Als dat zo is, is het mogelijk dat u geen PDF kunt maken.
Ten vierde, probeer het bestand te converteren naar een ander formaat. Soms worden PDF-problemen veroorzaakt door het bestandstype dat u probeert te converteren.
Als u nog steeds problemen hebt, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Adobe.

Mensen vragen ook: hoe compatibiliteitsmodus verwijderen?

Als u problemen hebt met het openen of gebruiken van Office-bestanden na een upgrade naar Windows 10, komt dat waarschijnlijk doordat uw Office-apps nog steeds in de compatibiliteitsmodus staan. Om dit te verhelpen, klikt u met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van de Office-app (Word, Excel, PowerPoint, enz.) en klikt u vervolgens op Eigenschappen. Schakel op het tabblad Compatibiliteit het selectievakje naast "Dit programma uitvoeren in compatibiliteitsmodus voor:" uit en klik op OK.

Door Rogerio

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik klantenkaarten op smartphone? :: Wat is kladblok op Mac?
Handige links