Huis > W > Waarom Kan Ik Een Excel Bestand Niet Sorteren?

Waarom kan ik een Excel bestand niet Sorteren?

Klik op het tabblad Start in de groep Bewerken op Sorteren en filteren en klik vervolgens op Wissen om het filter te wissen. Gegevensgroepering kan ook worden uitgeschakeld op het tabblad Geavanceerd in Excel dialoogvenster Opties. (Bestand tabblad Opties).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Vervolgens, wat is criteriumbereik excel?

Het criteriumbereik bevat kolomlabels en heeft ten minste één lege rij tussen de criteriumwaarden en het lijstbereik. Als u met deze gegevens wilt werken, selecteert u deze in de volgende tabel, kopieert u deze en plakt u deze in cel A1 van een nieuw Excel-werkblad. Hoe maak je een filter in Excel? Een gegevensbereik filteren

  1. Selecteer een cel in het bereik.
  2. Selecteer Gegevens > filter.
  3. Selecteer de kolomkoppijl .
  4. Selecteer Tekstfilters of Getalfilters en selecteer vervolgens een vergelijking, zoals Tussen.
  5. Voer de filtercriteria in en selecteer OK.

Hoe noem je het combineren van meerdere cellen in een cel?

Het samenvoegen van meerdere cellen in een cel heet cel samenvoegen. Het samenvoegen van cellen is een manier om cellen in een werkblad te combineren zodat ze één cel worden. Dit kan handig zijn wanneer u een tabel wilt maken of een specifiek deel van uw werkblad wilt laten opvallen. Je kunt ook vragen hoe kun je twee rijen samenvoegen? Er zijn een paar manieren om twee rijen samen te voegen:
1. Gebruik de functie CONCAT om de waarden van twee rijen samen te voegen tot één.
2. Gebruik de UNION operator om de resultaten van twee queries samen te voegen.
3. Gebruik de INSERT INTO...SELECT-instructie om de waarden van een rij in een andere rij in te voegen.
4. Gebruik het UPDATE statement om de waarden in een rij bij te werken met de waarden uit een andere rij.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe laat je tekst doorlopen in Excel?

Tekst automatisch laten teruglopen

Klik op het tabblad Start in de groep Uitlijning op Terugloop. (In Excel voor het bureaublad kunt u ook de cel selecteren en vervolgens op Alt+ H + Wdrukken.) Notities: De gegevens in de cel lopen terug zodat ze binnen de kolombreedte passen.
Mensen vragen ook: waar vind ik gegevensvalidatie in excel? Gegevensvalidatie toevoegen aan een cel of een bereik

Selecteer een of meer cellen om te valideren. Klik op het tabblad Gegevens in de groep Hulpmiddelen voor gegevens op Gegevensvalidatie. Selecteer op het tabblad Instellingen in het vak Toestaan de optie Lijst.

Vervolgens, hoe voorwaardelijke opmaak doortrekken?

Selecteer eerst de hele tabel met uitzondering van de kolomtitels. Klik vervolgens de knop "Voorwaardelijke opmaak" in het lint (2), en kies "Nieuwe regel" (3) in het drop-downmenu. In het dialoogvenster dat verschijnt selecteer je de regel "Een formule gebruiken om te bepalen welke cellen worden opgemaakt" (4). Waarom werkt voorwaardelijke opmaak niet? Er kunnen een paar redenen zijn waarom voorwaardelijke opmaak niet werkt. Eén reden kan zijn dat de regel voor voorwaardelijke opmaak niet wordt toegepast op het juiste celbereik. Een andere reden kan zijn dat de regel niet geactiveerd wordt door de juiste condities. Ten slotte kan de regel worden overschreven door een andere regel of door handmatige opmaak.

Hoe bewerk je een alleen-lezen document?

Er zijn een paar manieren om een alleen-lezen document te bewerken, afhankelijk van het type document.
Voor een Microsoft Word-document kunt u het document openen als een kopie, uw wijzigingen aanbrengen en het document vervolgens opslaan onder een nieuwe naam. Klik hiervoor op Bestand > Openen. In het dialoogvenster "Openen" klikt u op het keuzemenu naast "Openen als type" en selecteert u "Alle Word-documenten (*.docx)". Hierdoor wordt het document geopend als een kopie die u kunt bewerken. Breng uw wijzigingen aan en klik vervolgens op Bestand > Opslaan als. In het dialoogvenster "Opslaan als" kiest u een nieuwe naam en locatie voor het document.
Voor een PDF kunt u een PDF-editor zoals Adobe Acrobat of Foxit PhantomPDF gebruiken. Open de PDF in de editor en klik vervolgens op de knop "Bewerken". Dit opent een nieuwe werkbalk met bewerkingsopties. Breng uw wijzigingen aan en klik dan op het menu "Bestand" en kies "Opslaan als". Kies een nieuwe naam en locatie voor het document.
Voor een tekstdocument kunt u het document openen in een tekstverwerker zoals Notepad++ of Microsoft Word. Breng uw wijzigingen aan en klik dan op het menu "Bestand" en kies "Opslaan als". Kies een nieuwe naam en locatie voor het document.

Door Scot

Vergelijkbare artikelen

Kun je nog kopen bij AliExpress? :: Hoe beveilig je cellen in Excel?
Handige links