Huis > W > Welke Maat Pijpsleutel Voor Kraan?

Welke maat pijpsleutel voor kraan?

Gebruik een steek- of pijpsleutel van 13 mm om de kraan vast te zetten met de meegeleverde moer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe krijg je een vastzittende kraan los?

Deblokkeer een vastzittende kraan.

Spuit wat WD-40 Multi-Use Product op de knoppen van de kraan. Laat dit daarna een paar minuutjes inwerken. Vervolgens draai je de kraan open en dicht.
Hoe werkt een Kraanmoersleutel? U gebruikt hem voor het vastzetten en opendraaien van kraanmoeren van een bad-, douche-, of wastafelkraan. Door de twee scharnierende delen en de lange bouw is het mogelijk om moeren te bereiken en te draaien op de lastigste plekken. Bijvoorbeeld onder een keukenkast of wastafel.

Dienovereenkomstig, hoe werkt een zelfsluitende kraan?

Een zelfsluitende kraan is een type kraan dat de watertoevoer na een bepaalde tijd automatisch afsluit. Er zijn twee hoofdtypes van zelfsluitende kranen: die met een timer en die met een sensor. Kranen met een timer hebben een vooraf ingestelde tijd dat ze ingeschakeld blijven voordat ze worden afgesloten, terwijl kranen met een sensor de waterstroom afsluiten wanneer ze detecteren dat de gebruiker de kraan niet meer gebruikt. En nog een vraag, hoe binnenwerk kraan vervangen? Als u uw binnenkraan moet vervangen, moet u eerst de watertoevoer naar uw huis afsluiten. Zodra het water is afgesloten, kunt u de oude kraan verwijderen door de schroeven eruit te halen die hem op zijn plaats houden. Zodra de oude kraan is verwijderd, kunt u de nieuwe kraan installeren door de meegeleverde instructies te volgen.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe werkt een Badkamerkraan?

Het principe van de werking is een spiraaltje van een metaal, dat zodanig gemaakt is dat de lengte van dat spiraaltje afhangt van de temperatuur. Op de verschillende hoogten van het spiraaltje zitten een soort schuifjes vast die de waterstromen (voor een deel) afsluiten. Bovendien, hoe repareer je een kraan? Hoe repareer ik mijn lekkende kraan?

  1. De watertoevoer afsluiten. Waarschuw je eventuele huisgenoten even voor je de watertoevoer zomaar afsluit.
  2. Draai de kraanknop los.
  3. Controleer het kraanleertje in het kraanhuis.
  4. Verwijder het kraanleertje.
  5. Verwijder de kalkaanslag.
  6. Breng een nieuwe pakking aan.
  7. Draai de hoofdkraan weer open.

Hoe verwijder je een keukenkraan?

Keukenkranen hebben aan de onderkant een buis met schroefdraad. Die steekt door het gat van het keukenblad en zit aan de onderkant vast met een plaatje, een sluitring en een moer. Met een steeksleutel of waterpomptang draai je de moer los. Nu kun je de oude keukenkraan verwijderen. Hoe draai ik de hoofdkraan dicht? Om de hoofdkraan uit te zetten, moet u eerst de kraan lokaliseren. De hoofdkraan zit meestal in de buurt van de watermeter of waar de hoofdwaterleiding het huis binnenkomt. Zodra u de klep hebt gevonden, draait u hem naar rechts om hem uit te zetten.

Trouwens, welke maat aansluiting keukenkraan?

De grootte van de aansluiting op een keukenkraan kan variëren, maar de meest voorkomende is 3/8 inch. Andere, minder gebruikelijke maten zijn 1/2-inch en 7/16-inch. De grootte van de aansluiting wordt bepaald door de grootte van het gat in de gootsteen waarin de kraan wordt geïnstalleerd.

Door Lorelei

Vergelijkbare artikelen

Wie kan keukenkraan vervangen? :: Wat is de koudste winter in Nederland?
Handige links