Huis > H > Hoe Zet Ik Nfc Aan Op Iphone?

Hoe zet ik NFC aan op iPhone?

Het koppelen werkt als volgt:

  1. Open de Opdrachten-app.
  2. Ga naar het tabblad Automatisering.
  3. Tik op Persoonlijke automatisering.
  4. Scroll naar beneden en tik op NFC.
  5. Tik naast 'NFC-tag op Scan.
  6. Houd je iPhone boven de NFC-tag en geef het een naam.
  7. Tik rechtsboven op Volgende en tik op Actie toevoegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat is Air Tech?

AirTag is een volledig nieuw product van Apple. De AirTags zijn kleine, ronde labels die je bijvoorbeeld aan een sleutelbos kunt hangen, zodat je ze via een gekoppelde iPhone kunt terugvinden als je ze kwijtraakt. Gebruikers kunnen er icoontjes op laten graveren om ze uit elkaar te houden. Wat dit betreft, waarom werkt airtag niet? Er kleeft echter een groot nadeel aan de Android-versie: die kan namelijk alleen handmatig scannen op AirTags. Hierdoor word je dus niet actief op de hoogte gesteld als er een met je meereist. Je moet er zelf af en toe aan denken om die scan uit te voeren.

Dit in overweging nemend, waar airtag op iphone?

Aangenomen dat u vraagt waar de AirTag functie zich bevindt op een iPhone:
De AirTag-functie bevindt zich in de Zoek mijn app. Om AirTag te kunnen gebruiken, moet iOS 14.5 of hoger op uw iPhone zijn geïnstalleerd. Waar vind ik AirTag op iPhone? Als je een iPhone 11 of nieuwer hebt, kun je je AirTag vinden in de Zoek mijn app. Open de app en tik op Items onderaan het scherm. Als u uw AirTag niet ziet, tikt u op Acties onderin het scherm en vervolgens op Zoek mijn AirTag.
Als u een iPhone 6s of eerder hebt, of een iPod touch (6e generatie of eerder), kunt u uw AirTag vinden in de iCloud-app. Open de app en tik op het tabblad AirTag.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Men kan zich ook afvragen: wat kost een airtag?

AirTag kopen en prijs

De AirTag is sinds vrijdag 23 april in Nederland te bestellen en kost 35 euro. Het is ook mogelijk om vier AirTags in één keer te kopen voor 119 euro.
Bovendien, is een airtag waterdicht? AirTags hebben een batterij die door de gebruiker verwisseld kan worden, die ongeveer een jaar meegaat. De labels zijn stof- en waterdicht met de IP67-certificering.

Dus, hoe vervang je de batterij van een airtag?

De AirTag-batterij vervangen

  1. Druk omlaag op de gepolijste roestvrijstalen batterijafdekking van de AirTag en draai linksom tot deze niet verder kan.
  2. Verwijder de afdekking en batterij.
  3. Plaats de nieuwe CR2032 lithium knoopcelbatterij van 3 V met de positieve pool naar boven.
Heeft mijn iPhone een NFC lezer? De iPhone 6 en hoger hebben een NFC-chip, maar deze is alleen bedoeld voor Apple Pay. Het is niet mogelijk om andere NFC-tags te lezen met een iPhone.

Waar zit de NFC lezer op mijn telefoon?

De NFC-lezer zit meestal aan de bovenkant of onderkant van het toestel, nabij de koptelefoonaansluiting of USB-poort. Soms is de NFC-chip geïntegreerd in de batterij.

Door Anya

Vergelijkbare artikelen

Waar gebruik je de AirTag voor? :: Waar kan ik mijn AirTag vinden?
Handige links