Huis > W > Waar Gebruik Je De Airtag Voor?

Waar gebruik je de AirTag voor?

Daarnaast ben je niet helemaal afhankelijk van alleen iPhone bezitters, ook mensen met een Android toestel kunnen helpen om je AirTag (met hetgene wat je er aan vast gemaakt hebt) weer terug te vinden. Zij kunnen de AirTag scannen met de ingebouwde NFC-chip scanner die in dergelijke toestellen zit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Is een AirTag waterdicht?

AirTags hebben een batterij die door de gebruiker verwisseld kan worden, die ongeveer een jaar meegaat. De labels zijn stof- en waterdicht met de IP67-certificering. Dus, is een airtag handig? De AirTag is een handig en gemakkelijk accessoire om je spullen terug te vinden. Hij is simpel in gebruik te nemen en de functie voor nauwkeurig zoeken werkt goed. Wel moet je al redelijk dichtbij de AirTag zijn om pijlen op het scherm te zien en geluidjes af te spelen.

Hoe werkt een GPS tracker hond?

Een GPS tracker hond is een handapparaat dat gebruik maakt van het Global Positioning System om de locatie van een hond te bepalen. Het apparaat wordt aan de halsband van de hond bevestigd en gebruikt het satellietsysteem om de locatie van de hond te bepalen. De tracker stuurt de informatie vervolgens naar een basisstation, dat door de eigenaar kan worden geraadpleegd. Mensen vragen ook: hoe ver bereik heeft een airtag? Apple's AirTag is ontworpen om samen te werken met de Zoek mijn app om je te helpen je spullen bij te houden en terug te vinden. Elke AirTag wordt gevoed door een ingebouwde CR2032 knoopcelbatterij en gaat bij normaal gebruik meer dan een jaar mee. AirTags maken gebruik van Bluetooth Low Energy (BLE) technologie om te communiceren met ondersteunde apparaten, en elke AirTag heeft een bereik van ongeveer 60 meter bij gebruik met een iPhone of iPad. bij gebruik met een iPhone of iPad.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe lang gaat een AirTag mee?

De AirTag bevat een vervangbare CR2032-knoopcelbatterij en staat volgens Apple garant voor een accuduur van ongeveer 1 jaar. Gelukkig kun je te allen tijde het batterijniveau raadplegen zodat je weet hoe lang je de Tag nog kunt gebruiken. Kan een AirTag tegen regen? De lederen Apple hangers beschermen de tracker niet tegen krassen. Een gesloten hanger doet dit wel, maar dan zie je niets meer van het uiterlijk van AirTag. Door het waterdichte ontwerp gaat de tracker niet kapot.

Dit in overweging nemend, hoe nauwkeurig is een airtag?

De AirTag bevat een U1-chip die tot op de centimeter nauwkeurig de locatie kan weergeven wanneer je in de buurt bent. Helaas kunnen niet alle apparaten gebruikmaken van ultra wideband, ook moet een specifieke optie geactiveerd zijn. We leggen uit wat je moet doen wanneer nauwkeurig zoeken niet werkt met een AirTag. Kan een tag tegen water? Ja, een tag kan water doorstaan. Het materiaal waarvan het gemaakt is, is waterbestendig.

Wat kost een AirTag?

Een AirTag kost 29,95 euro. Dit is inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Het is een klein, draadloos apparaatje dat je aan je sleutelbos, tas of andere spullen kunt hangen. Wanneer je iets kwijtraakt, kun je het apparaatje gebruiken om het te vinden.

Door Savitt Swailes

Vergelijkbare artikelen

Hoe duur wordt de AirTag? :: Hoe zet ik NFC aan op iPhone?
Handige links